Last news in Fakti

15 Юли, 2021 19:27 1 852 7

Войник предложи брак на "Шан-з-Елизе"

  • предложение за брак-
  • войник-
  • шан-з-елизе

Кадетът падна на коляно и сложи пръстен на лявата ръка на любимата си

Френски войник направи предложение за женитба на приятелката си на "Шан-з-Елизе" минути преди президентът Еманюел Макрон да премине по булеварда във военен джип за парада в Деня на Бастилията, съобщи Ройтерс, цитира Нова.тв

Сред възклицанията на присъстващите кадетът, облечен в парадна униформа, падна на коляно и сложи пръстен на лявата ръка на любимата си.

Сухопътните войски публикуваха в Twitter видеоклип с предложението, в който войникът става, дърпа маската си и целува момичето сред насърчителни възгласи.

"Тя беше напълно изненадана" - каза 26-годишният Максимилиен пред телевизия BMF. Той добави, че е планирал предложението два месеца. Момичето е пропуснато през военния кордон, след като войникът уведомил началниците си за намерението си.

"Всичко е възможно за нашите войници на националния празник. Поздравления" - написаха в Twitter от армията.

Националният празник на Франция е в деня на превземането на Бастилията през 1789 г., което става символ на Френската революция.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само питам

    11 2 Отговор
    А Шан-з-елизето прие ли предложението?
  • 2 Един абдал

    10 4 Отговор
    В повече, след година ще търси как да се отърве от нея
  • 3 Колян

    11 7 Отговор
    Много трогателно!! Войник с маска (щото инак не е войник), предлага брак на момиче без маска, щото тя е ваксинирана гугутка. Ние се просълзихме и дори мааалко съжалихме, че момчето войник е предложило брак на момиче. Можеше да предложи брак на тъмнокожо момче, което се изживява като момиче.
    Много жалко е мъж дасе жени за жена!!! Няма нищо политкоректно в това и не само не е модерно ,ами е и забранено от Европейската комисия и Държавният департамент на САЩ.
  • 4 Грульо

    2 3 Отговор
    С мaска, с маска и накрая я зарази с ковит. :D
  • 5 Мръсния Фикри охрана

    2 1 Отговор
    Ето това, ако не е романтика, както искаш го наречи, заради Макрон...!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 щръкнал щърк

    0 0 Отговор
    Да чакаме ли и вожд ББ да направи същото , но в Барселона , далече от лошите очи на хората ?