Last news in Fakti

17 Юли, 2021 20:09 10 932 4

Звездите с най-несполучливи пластични операции (ВИДЕО)

  • холивуд-
  • пластична операция-
  • звезди-
  • знаменитости-
  • пластична хирургия-
  • интервенция

Холивудските знаменитости често прекаляват в стремежа си да изглеждат перфектно

Звездите с най-несполучливи пластични операции (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Пластичните операции в Холивуд са нещо напълно нормално, а звездите все по-често започнаха да говорят открито за тях. Някои се хвалят само с по една, а за други списъкът е дълъг, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои са звездите, чиито пластични операции се оказват най-несполучливи:

Мики Рурк

През 2008 г. Мики Рурк изигра главната роля във филма „Кечистът“. Всички зрители бяха изненадани от силно променения му външен вид. Актьорът се е подложил на серия от процедури, включващи лифтинг на лицето, повдигане на клепачи и трансплантация на коса.

Джон Траволта

Актьорът и екшън филмова звезда никога не е потвърждавал за хирургическите намеси върху лицето си. Те обаче са видими за всички, които някога са го виждали на екрана. Ботокс, лифтинг на лицето и различни инжекционни процедури са само част от интервенциите върху Траволта.

Ла Тоя Джексън

Петото дете от семейство Джексън не изненадва с наличните си пластични интервенции. Любовта на фамилията към пластичните операции е пословична, а изпълнителката се записва с налични импланти на брадичката и бузите, разбира се, и задължителната ринопластика.

Донатела Версаче

Вицепрезидентът на модния бранд Versace е преминала през множество пластични операции от 90-те години насам. Наред с други корекции, най-забележимите ѝ промени са в носа и устните ѝ. Въпреки че често присъства в класациите за най-неуспешни пластични операции, до сега няма публикувани доказателства, че тя самата е недоволна от тях.

Джослин Вилденщайн

Вилденщайн започва с пластичните операции още през 1997 г. и похарчва над четири милиона долара за различни процедури. Многобройни фейслифтинги и импланти и носят названията „Жената котка“ и „Булката на Вилденщайн“.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 халто

    17 6 Отговор
    от българските Гала май е най зле
  • 2 Блатото

    11 1 Отговор
    Приличат на спукани плондери... значи като си в кино, шоу бизнес, ок, но защо по толкова нескопосан начин, за,, простолюдието,, според мен, не е добре това....!
  • 3 Хуей

    10 4 Отговор
    Нашите чалгарки са по зле от тези.
  • 4 Хайл

    6 1 Отговор
    Събинче,МНОГО ТЕ МОЛЯ,НЕ СЕ ПОДЛАГАЙ НА ТАКИВА ПРОСТОТИИ...НЯМА ДА ЧЕТА НИЩО ОТ ТЕБ АКО РАЗБЕРА