Last news in Fakti

24 Юли, 2021 10:05 6 898 1

Рецепта на деня: Кето палачинки с хуск

  • кето-
  • палачинки-
  • хуск-
  • диета-
  • какво да сготвя

С тази рецепта можете да хапвате вкусотия без да нарушавате диетата си

Рецепта на деня: Кето палачинки с хуск - 1
Снимкa: Shutterstock

Индийският бял живовляк - хуск съдържа голямо количество влакна и е използван още от древната индийска медицина Аюрведа и традиционната китайска медицина.

Индийското растение се състои от множество фибри и водоразтворими влакна, които един път попаднали в стомаха попиват водата и образуват плътен гел, симулиращ чувство за ситост.

Необходими продукти:

2 супени лъжици хуск

2 яйца

6 супени лъжици кисело мляко

2 супени лъжици вода

1 чаена лъжица бакпулвер

1 супена лъжица краве масло

Начин на приготвяне:

Първата стъпка от рецептата за кето палачинки с хуск е подготовката на тестото. Разбивате яйцата, заедно с киселото мляко и водата. Добавяте хуска и бакпулвера и разбърквате много добре, така че, хускът да се разпредели равномерно в течността. Оставете за 3-4 минути на страна.

Сложете тиган да се сгорещи и добавете маслото. Тиганът трябва да е много добре загрят, но котлонът не трябва да е силен. Със супена лъжица сложете от сместа. Тъй като сместа става на еластична топка притиснете с лъжицата неколкократно, за да се разтегне на малка палачинка, пише trafficnews.bg.

Печете от всяка страна за около 2-3 минути, докато се изпече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ще стана, 500 кг, аз, лилафка

    2 1 Отговор
    То се е видяло.....!