24 Юли, 2021 21:12 8 795 16

Бащата на Меган избухна: ще дам нея и Хари на съд

  • меган маркъл-
  • съд-
  • принц хари

Томас Маркъл заплаши, че ще даде под съд дъщеря си и зет си

Бащата на Меган избухна: ще дам нея и Хари на съд - 1
Снимкa: Shutterstock

Не би трябвало да наказваме Лили за лошото поведение на Меган и Хари. Арчи и Лили са малки деца. Те не са политика. Не са пионки. Не са част от играта. Но те са кралски деца и заслужават всичко, което имат останалите кралски особи, казва Маркъл

Последните часове определено не са лесни за Меган Маркъл, първо стана ясно, че нейният полубрат ще участва в риалити шоуто “Биг брадър”, а след това баща ѝ даде стряскащо интервю за Fox News.

Томас Маркъл заплаши, че ще даде под съд дъщеря си и зет си, за да може да види внуците си. Той все още не ги е виждал на живо и твърди, че е разбрал за раждането на всеки от тях от медиите.

Двамата с Меган са в лоши отношения, откакто стана ясно, че той е сключил сделка с папараци, които да го снимат, малко преди сватбата на дъщеря му. Първоначално бе предвидено той да заведе Маркъл до олтара, но след скандала бащата на булката получи сърдечен удар и бе заменен от принц Чарлз.

В бомбастичното си интервю пред Опра Уинфри, Меган разкри, че баща ѝ я е предал и че смята за изключително трудно да намери път отново към него.

В своето интервю Томас Маркъл разкрива, че здравето му продължава да се влошава и че се страхува, че никога няма да се запознае с внуците си - Арчи, който е вече на 2 годинки и Лилибет, която се роди на 4-ти юни.

“Не би трябвало да наказваме Лили за лошото поведение на Меган и Хари. Арчи и Лили са малки деца. Те не са политика. Не са пионки. Не са част от играта. Но те са кралски деца и заслужават всичко, което имат останалите кралски особи” - казва Маркъл в интервюто си, пише woman.bg

“Ще подам иск в съда на Калифорния за правата да видя внуците си в най-скоро време” - допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всяка втора

    35 3 Отговор
    Статия е за тези "кралски особи" стига сте ни занимавали с тяхното ежедневие! Не ни интересува какво правят и как живеят!

    Коментиран от #4

  • 2 ТаУмВзе

    19 1 Отговор
    Тоя се обърка, разнообразието на 500 годин кръвосмешение, ще мине Без ядове.
  • 3 ха ха

    31 12 Отговор
    Глупак си беше и глупак си остава - алчен за пари и внимание! Плюе и маже - типично поведение на самовлюбен тъпанар,мечтаещ за кралско внимание! Права е дъщеря му да му даде пътя!
  • 4 Правилно

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Всяка втора":

    ние ,поддръжмиците на Кралското семейство искаме всяка първа и половина новина да е за Хареган
  • 5 Павел пенев

    27 0 Отговор
    Тези двамата искат да са център на внимание и непрекъснато да се говори за тях и за това създават шум около себе си обикновено за глупави и тъпи проблеми. Циганката търси известност в актьорските среди и е изключително шлифована интригантка.
  • 6 ⚜️Илюминат⚜️

    20 0 Отговор
    По това ще разберете що за малки хора са тези големи и важни фигури ! Ако въобще са хора , защото глупостите им са нечовешки !!!
  • 7 Миро

    19 1 Отговор
    Едно хубаво задружно ромско семейство.

    Коментиран от #13

  • 8 Шоуменка

    7 1 Отговор
    Подобни семейни вражди водят до здравословни проблеми, само нерви и простотии. Обикновено печелят трети лица, които през цялото време гледат сеир. Така че, дано намерят някакво помирение или раздяла, вместо да създават новини за папараците.
  • 9 Дарт Вейдър

    5 1 Отговор
    Покажете Лили.....!
  • 10 надарена кака

    4 0 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 11 Рижавия е

    4 1 Отговор
    гнусен, грозен, глупав, алчен, комплексиран, психически неуравновесен и злобен. Не е син на Чарлс и го знае. Даяна е имала около 15 любовника по време брака си, доста шавлива. За мелеза Меган - само това: изчадие. Много са противни и двамата.
  • 12 От как свят, святува

    2 0 Отговор
    За да е НЯКОЙ, един унищогава шедьовър, друг дава под СЪД, трети то "ЧЕГЪРТАТ", без да е нужно, той си е аут.
  • 13 Дали ромско или помашко

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Миро":

    Какво значение, все не си мият лицата...!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.