Last news in Fakti

28 Юли, 2021 12:55 3 239 11

Принц Хари пуска втора книга след смъртта на кралицата

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • кралско семейство-
  • велиобритания-
  • мемоари-
  • кралица елизабет втора

Хари и Меган са сключили договор с издателството, което ще пусне на пазара 4 книги от тях

Принц Хари пуска втора книга след смъртта на кралицата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американското издателство "Penguin Random House" планира да пусне на книжния пазар не един, а най-малко два тома от мемоарите на британския принц Хари. Втората книга обаче ще види бял свят едва след смъртта на британската кралица Елизабет Втора, която е баба на принца, съобщава в. "Daily Mail".

Изданието пише, че малкият син на лейди Ди и съпругата му Меган са сключили договор за публикуване на четири книги, в това число и двата тома мемоари на принца. Третата книга ще е ръководство за здравословен начин на живот, на което автор ще бъде бившата актриса, добила популярност в сериала "Костюмари". Темата на четвъртата книга засега не е известна.

Според британския таблоид семейството е обещало да сключи договор с издателство, което им предлага най-висока сума, като началната цена е била 25 милиона долара. Според източници за четирите заглавия Хари и Меган може да получат 35-40 милиона долара.

Представител на аристократа първоначално отказа коментар на информацията, но после заяви, че изданието тиражира неверни и опетняващи семейството сведения.

В началото на седмицата "Penguin Random House" съобщи, че книга с мемоарите на Хари ще се появи на пазара в края на идната година. В нея той детайлно щял да разкаже за натрупания опит, за приключенията си, за загубите и жизнените уроци, които са го формирали като личност. Приходите от нея щели да отидат за благотворителност, но според британски наблюдатели Хари ще получи солиден аванс за писанието и ще продължи да получава и суми за авторски права.

Тогава обаче за появата на втора книга с мемоари не беше споменато, припомня БТА. Сега "Daily Mail" предполага, че именно във втората книга могат да се появят най-скандалните подробности за отношенията между принца и други членове на британското кралско семейство.

Твърди се, че Хари е работил по мемоарите си с лауреата на наградата Пулицър Джон Моринджър. Той е съавтор на автобиографията на Андре Агаси "Откровено", в която спортистът признаваше, че използвал наркотици и че винаги тайно е ненавиждал тениса.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сссс

    18 1 Отговор
    Голяма любов цари в това семейство! Интересно тази разведена африканска дали е толкова добра в леглото или харито нещо не е наред.? Мъж под чехъл!!!
  • 2 Съдията Дред

    19 0 Отговор
    Горката кралица, как ли се чувства, като знае колко хора с нетърпение я чакат да умре?
  • 3 Плюс-минус

    14 2 Отговор
    Що за безчовечност!?
  • 4 Когато някой не професионален автор

    12 2 Отговор
    Непрекъснато пише книги, той я е закъсал яко. намира утеха в това, може би......!
  • 5 Няма ли

    13 3 Отговор
    кой да утрепе това рижаво недоразумение? Хем грозен, хем глупав, нагъл и алчен. Вече прекалява.

    Коментиран от #7

  • 6 Banana Tsunami

    12 1 Отговор
    Принцеса Пинокио & мъж - всички "повярваха" на тези алчни търтеи. Само се излагат.
  • 7 Тука всички сте смели

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Няма ли":

    На пътя сте,, меки китки,, отрепи го ти....!
  • 8 мдаа

    16 2 Отговор
    Този съвсем се побърка покрай смахнатата си жена. Заблуден от всякъде. Оная манипулаторка го откъсна и скара със семейството му. Безхарактерен човек.
  • 9 Заааакдкдлфкссб

    12 0 Отговор
    Паразити. Не ги е срамимало с ма.нгалката да петнят Монархията. Трябваше да им вземат заедно с титлите и фамилията. Рижият е пълен ол.гофрен , алчен и без дпстойнство.
  • 10 1357

    9 2 Отговор
    Негърката Меган роди две негърчета.За съжаление Хари е петно за Кралския английски двор.Петно и то голямо беше Даяна, която направи непростими грешки и беше любовница на талибана Доди ал Файед и бременна от него.МИ 5 и МИ 6 й видяха сметката на даяна.Сега Хари трябва да помисли,как негърката Меган го излага пред всички Монархии и пред света.С негърката не работят.Мързеливци са.Дават интервюта пред друга негърка Опра, и какво от това?Няма да продадат пасквилите ,които пишат.Всички негри ,в частност Меган са мързеливи.Бащата на негърката г.н Маркъл направи точно описание на дъщеря си.Мързелива, обича да клюкарства, не може да играе,т. е. не е никаква артистка.В Костюмари, бяха поканиле негърка за тази невзрачна роля, защото сега задължават режисьорите да имат в даден филм:Негър, гей, лезбийка джендър.Не виждам Хари, с какво може да се похвали?!Като Даяна, се провали заради негърка.Не завиждам на Кралица Елизабет II.
  • 11 ЛЛЛ

    10 0 Отговор
    Да изкарваш кирливите ризи на семейството си изобщо не е дойстойно