Last news in Fakti

30 Юли, 2021 17:29 14 173 16

Тези 3 зодии имат сериозни проблеми с алкохола

  • зодии-
  • астрология-
  • алкохол-
  • проблем-
  • зодиакални знаци

Започнат ли да пият - става страшно - не само за тях, но и за околните

Тези 3 зодии имат сериозни проблеми с алкохола - 1
Снимка: shutterstock

Мнозина обичат да пийват алкохолни напитки. Разбира се има и пълни въздържатели, но има и такива, които са изключителни любители на градусовите напитки.

Няма лошо човек да пийне понякога, но винаги с мярка. Мнозина обаче не могат да се владеят и често посягат към чашката.

Но на какво се дължи това? Е, според астролозите отговорът се крие в зодията на човека.

„Тези три зодии имат сериозни проблеми с алкохола. Започнат ли да пият, то могат да го направят, докато не загубят съзнание. Не само те трябва да внимават с чашките, които надигат, ами и хората, които са около тях в тази ситуация, трябва да имат едно на ум“, предупреждават астролозите.

Ето кои са трите зодии, които имат проблеми с алкохола:

Овен
Овните обичат шумните партита, шумните места и забавните хора. Освен това в живота им има толкова много от всичко това, че те нямат време за други неща.

Разбира се, те никога не отказват да пият. Тези хора могат да пият толкова много, че трудно могат да се приберат вкъщи. В същото време те никога не признават, че са прекалили с гтадусовите напитки.

Риби
О, Рибите не могат да си представят живота си без партита. За тях това е буквално смисълът на живота.

За да направят партитата по-забавни, Рибите пият много алкохолни напитки. Твърде много! Но си струва да им се отдаде признание, че те знаят как да се контролират в такова пияно състояние.

Скорпион
И този знак на зодиака изобщо не знае как да се контролира, когато алкохолът тече в тялото му. В тази връзка те често имат проблеми, които едва ли успяват да разрешат на трезва глава. И най-често отнема повече от една година да оправят бъркотиите, които са направили по време на последната си пиянска вечер, пише сайтът jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сила

    6 2 Отговор
    РАЗКРИТ СЪМ....
  • 3 ЧЕПА

    11 1 Отговор
    Е па аз не съм от тези зодии и пак съм киреча . Явно трябва да си сменя месеца . МИЛЕНЧЕ /МИЛЕНЧЕ ЗА НИКАКЪВ к.... не ставаш .
  • 4 Гост

    10 2 Отговор
    Брат ми е зодия Овен - не употребява никакъв вид алкохол !

    Коментиран от #6, #15

  • 5 Бай Стою касапина

    8 5 Отговор
    Глупости. Скорпион съм и мушкам сериозно, но проблеми не правя. С нетърпение чакам петъчната вечер за да си оттуша. А днес е петък и съм почнал заради жегата на бира.И по - добре повече пиене, отколкото по-малко ядене. Наздраве!
  • 6 сила

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    по принцип хероиновите наркомани имат непоносимост към алкохола....пусни му един тест

    Коментиран от #7

  • 7 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "сила":

    Имаш чувство за хумор - брат ми е семеен с два хубави сина !
  • 8 аз пък

    10 2 Отговор
    Аз съм зодия овен и имам силна непоносимост към алкохола както във мен, така и около мен. За какви глупости пишете. Бившата ми беше риби, освен малко вино по празници друго нищо. Май си пълните страницата с глупости изсмукани от пръстите.

    Коментиран от #11

  • 9 Виталия

    6 1 Отговор
    А овен съм, ама всичко е до времд Трачева! С един скорпион 1995/1996 така се бяхме оотрезали, че положението излезе извън контрол за околните. Някакъв льольо му вдигна адреналина. С пиян скорпион да се не закача човек.
  • 10 Чук чук чук

    3 4 Отговор
    Грозна главо...!
  • 11 Виталия

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "аз пък":

    Не си разбрал правилно! Не, че са алкохолици, а като цамбурнат повечко не понасят гадове около тях особено
  • 12 един от стадото

    6 1 Отговор
    за не пиячите няма да говорим, за зодиите също. Най глупавото е да мешаш зодии със пиене, ще те хване веднага. Според мен пиячите са два вида, не зависимо от зодиите. Едните пият ейтака, леко по малко, от рано до късна вечер и доста изпиват, и винаги са на черешата. Така и ги познават хората. В друго състояние не са те, не са ги виждали. Другите- отивам да се напия, или хайде да се напием, целенасочено желание за нещо, което искат с цел умишлено ''самоубийство'' с един изстрел. Пак казвам, тука зодиите не играят, всяка прилика е случайна, и трети вид. Пиене с мярка, не по чаши, а по количество. Кой колкото носи, но до сто всеки средно пиещ носи. После една бира, чаша две бяло или червено вино според сезона не е против ''закона''. В заключение на тая тирада- и трезвениците не живеят до 100
  • 13 Паша Балък

    2 0 Отговор
    Пий за да ги отмиеш... Живей, за да си отидеш!
  • 14 Готин

    3 0 Отговор
    Каквото е общото между компотите и компютрите, такова е и между алкохола и зодиите. Тази статистика е родена в пияната глава на начинаещ астролог.
  • 15 Буратино

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    То аз съм Риби и не пия, ама мисирка като напише нещо, ходи разправяй, че нямаш сестра.
  • 16 Скорпион

    1 0 Отговор
    Познавам пияндурници и от други зодии.