26 Февруари, 2013 11:11 1 916 2

Миро приюти Розичка и компания в дома си

  • миро-
  • певец-
  • розичка

Домът на певеца се е превърнал в приют за бездомни животни. Той се смилил и прибрал бременната кучка Розичка, като дори я завел в клиника за да роди.

Преди известно време, същото направил и с две котета, които също живеят в жилището му, в столицата, съобщава в.  „Монитор".

Очевидно грижите за домашните му любимци не му тежат и въпреки натоварената си програма, той ежедневно успява да се грижи за тях.

„В случая аз съм икономът на тези сладури. Сутринта като стана вместо да направя закуска за себе си, двете викат „мяу", другите "бау" и стоят в очакване да отворя вратата на спалнята. Първо храня Розичка и кутретата, а после идва ред и на котките", споделя изпълнителят.

Миро споделя своя идея, с която би решил проблема не само на бездомните животни, но и на деца без родители.

„Мечтата ми е да създам място, където децата да могат да се учат да се грижат за животинки. С един приятел дори говорехме ако можем да съберем в едно защитено селище деца, в което да има и приют за животни и малчуганите да се грижат за тях. Така ще се учат на любов и отговорност и като пораснат, едва ли биха изоставили на произвола на съдбата своите деца", разкрива той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спиро

    0 0 Отговор
    Последното изречение е супер тъпо. Все едно да изоставиш дете и животно е едно и също.
  • 2 дон пепино

    0 0 Отговор
    Едно и също е.