Last news in Fakti

14 Август, 2021 11:05 3 017 18

Книга разказва за избухливия нрав на Илон Мъск

  • илон мъск-
  • книга-
  • характер

В нея авторът разкрива истории, в които Мъск не е сдържал гнева си сред колегите си

Книга разказва за избухливия нрав на Илон Мъск - 1
Снимкa: Shutterstock

Журналистът от Wallstreet Journal Тим Хигинс издаде книга, в която разказва за характера на милиардера Илон Мъск, предава БТВ.

В нея той разкрива истории, в които Мъск не е сдържал гнева си сред колегите си в Tesla.

Например по време на разговор с инженер по въпроса как трябва да изглежда системата за окачване на автомобилите им, Мъск избухва: "Ще продавам хиляди коли, така че имам нужда от тази система, която ще продаде най-много!".

Буйният нрав на Илон е повод за шеги сред колегите му. Преди стандартните ежеседмични оперативки те се чудят: "Кого ли ще схруска днес?".


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    18 8 Отговор
    Всички наркомани са така. Особено комплексарите. Не му е лесно на пиги да е заобиколен от физици, математици и инженери а той със нек'во съмнително полуобразование от колеж да разпраа на лево и на десно как той направил еди к'во си. Колкото и да е дебелокож и безочлив, най вероятно го осъзнава.

    Коментиран от #18

  • 2 отегчен

    16 2 Отговор
    Като разбрах че симпатиззира повече на мошенника Едисон от колкото на Тесла, страшно ми падна в очите тоя човек.

    Коментиран от #6

  • 3 XXX

    11 3 Отговор
    Еми избухлив ще е. Докато се намери някой да го сложи на място. Т.е. Мъска да изяде сопата. След това няма да е толкоз отворен.
  • 4 Синдромът на Аспергер

    7 2 Отговор
    Нормално поведение на човек с този синдром.
  • 5 Мъск

    6 2 Отговор
    Ти пък, за какво се ядосваш... дяца имаш, жена млада имаш, богатство имаш, тесли имаш, явно завиждаш на някой, много хубава човешка черта...!
  • 6 Учуден

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "отегчен":

    "Мошеника Едисон"?!!?А психопата Тесла,чиито измислени постижения евреите последните десетилетия умишлено популяризираха с цел отклоняване на вниманието от истинската физика?!
  • 7 Учуден

    5 1 Отговор
    И колко трябва да си тъп,за да вярваш на магии за изчезнали кораби и безжично предаване на електроенергия на големи разстояния?!
  • 8 Раданч Татлъту

    5 0 Отговор
    Мдам,Илон Електричката избухва кати Георги Харизанов в "Пик"!🤡👍
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 1 Отговор
    Мъск е един самовлюбен и'ди:от! Нищо повече!
  • 12 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    5 1 Отговор
    Трябва да го изстрелят на пътешествие към мъглявината Андромеда. Гат пристигне, да се обади!
  • 13 АРХАНГЕЛ ПСУВНАИЛ

    3 0 Отговор
    В кунцкамерите на чичо Долфи не бяха толкова избухливи. Сприхави пък съвсем.
  • 14 УМЕН

    4 0 Отговор
    А какво ни интересуват нас нормалните хора чифутските изгъзици?
  • 15 Толерантният

    5 0 Отговор
    Тоя .апут не знае закона на Ом, ама на инженерите тон повишава. Ционистка гнида.
  • 16 гражданин 0

    2 0 Отговор
    За него се говори, че има дебели политически връзки и далеч не е толкова блестящ ум, а просто е добре спонсориран от определени кръгове в САЩ. Вероятно сред служителите му има доста високообразовани хора и той си знае как се чувства сред тях :) Освен това е зодия рак, а жена му е риби - не е точно най-добрата комбинация :)
  • 17 ТРЕНД

    1 0 Отговор
    Като Слави Трифонов! И създателят на Малинчо, казва, че няма нужда да си умен и да си учил, те се купуват, важното е да има резултати... По повод мнения, че има авторитарен характер, което го доближава по профил до Бойко Борисов, Трифонов отговори: "Никога човек, който е работил с мен, не е казвал нещо подобно. Знаеш ли защо хората, които работят с мен, са с мен толкова години? Защото мога да умра за тях. А знаеш ли защо тези, които са си тръгнали, са си тръгнали? Защото не могат да ми отговорят със същото… Не отричам авторитарни черти в характера си. Аз съм привърженик на правилата и на йерархията. Аз съм почитател на резултатите. Когато има резултати, какво значение има дали са постигнати чрез авторитарен характер, или чрез човек, който е адски мил и целува всеки ден всички".
  • 18 Сам го каза

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Илон Мъск е заобиколен от физици математици и инженери и им задава въпроса какво окачване да направят за да са доволни клиентите и да купуват повече.

    Шефовете на стогодишните при вземането на това решение са заобиколени от счетоводители и ги питат какво окачване да изберат за да печелят повече.

    Сега разбираш ли защо електромобилите на Тесла се продават повече, въпреки че са по-скъпи? Защото са ги проектирали физици и инженери, а не счетоводители.