Last news in Fakti

15 Август, 2021 15:23 7 220 7

Майка и син се намериха след 52 години

  • майка-
  • син-
  • великобритания

Британката не спряла да търси сина си

Майка и син се намериха след 52 години - 1
Снимкa: Shutterstock

Лин Оукс от Лондон се събра със сина си след 52-годишна раздяла, съобщава Daily Mail, цитиран от actualno.com.

Тя разказа, че е забременяла на 14-годишна възраст, родила момче и го кръстила Юджийн. Бебето обаче било взето от нея 10 дни след раждането, тъй като родителите ѝ смятали, че дъщеря им е все още твърде малка, за да бъде майка.

„Спомням си, че плаках в деня на раздялата със сина си. Сълзите ми капеха по лицето му, докато го хранех, и говорех с него, помолих за прошка. Тя каза, че го обича и винаги ще го обича и един ден ще го намеря “, призна жената.

Оукс пораснала и се омъжила, но не родила повече деца. Британката не спряла да търси сина си и веднъж се обърнала за помощ към програмата Long Lost Family. Скоро нейният син бил намерен, макар вече да не се казвал Юджийн, а Майкъл. Той живеел в Тетфорд, Норфолк. При срещата майката и синът спонтанно се прегърнали.

Според Оукс тя била изненадана, че Майкъл не ѝ се обидил и не изпитвал неприязън, напротив, той бил съпричастен към случилото се

„Сигурно е ужасно да дадеш някого, когото обичаш, в неподходящи ръце. Нещо повече, знаейки, че никога повече няма да го видиш“, коментира британецът. Майкъл представил дъщеря си, както и нейното дете, на майка си.

Така Оукс не само намерила сина си, но стана баба и прабаба.

„Аз съм на седмото небе. Тя е толкова сладка жена. Очаквам с нетърпение времето, което можем да прекараме заедно“, завърши Майкъл. По-рано беше съобщено, че жена, отделена от сина си на 20-годишна възраст, го бе намерила 66 години по-късно. Новороденото също беше взето от нея веднага след раждането, тъй като семейството беше против детето.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Петров

    1 2 Отговор
    ПОПРАВКА на 13 я е гонил питона.

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Наску диаманда

    5 2 Отговор
    Хубууу е да има жина на 14 години син и после да и стане,, мъж,,.....начи, казват няма значение, дали имаш син или дъщеря, може би в тези времена е така, но едно време се виждаше, как и двата пола деца, имат особено уважение към родители, особено син, и все пак, всичко е до съвест и възпитание...!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.