Last news in Fakti

4 Март, 2013 11:32 5 145 0

Ла Тоя пое грижите за децата на Майкъл Джексън

  • ла тоя джексън-
  • деца-
  • майкъл джексън-
  • попечителство

Голямата сестра на покойния Майкъл Джексън – Ла Тоя се е преместила да живее при трите му деца - 16-годишния Принс, 15-годишната Парис и 10-годишния Бланкет, в имението в Калабасас, Калифорния, след избухване на семейна вражда миналото лято, твърди вестник „New York Post".

През лятото на 2012 година в семейство Джексън се разрази огромен скандал, кой да бъде попечител на децата на краля на попа.

Братята на Майкъл, както и сестра му Джанет поискаха да вземат управлението на наследството на музикалната икона, като  заявиха, че възрастната им майка Катрин не може да се грижи адекватно за децата.

Децата от своя страна заявиха, че чичовците и леля им Джанет, искат само да им откраднат наследството.

"Те се нуждаеха комфорт и грижи и Ла Тоя им ги осигури. Тя прави за тях всичко, което Майкъл би правил. Докато всички останали се нахвърлиха алчно към парите им, тя разбра по-добре от всеки друг, че децата искат да следват мечтите си и да станат звезди, за което тя може да им помогне", казва близък до семейството.

Припомняме, че най-големият син на Джако - Принс скоро стана водещ в шоуто за звезди „Entertaintment Tonight”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА