Last news in Fakti

26 Август, 2021 09:22 7 230 10

Братът на Кейт Мидълтън стана милионер

  • кейт мидълтън-
  • брат-
  • милионер

Бизнесът му не спира да се разраства

Братът на Кейт Мидълтън стана милионер - 1
Снимкa: Shutterstock

Братът на Кейт Мидълтън Джеймс oт 2013-а се занимава със своята компания Boomf, която предлага персонализирани подаръци. Ако доскоро на Джеймс не му вървеше много-много с това начинание, то за миналата година отчита над милион и 100 хиляди британски паундa печалба.

Бизнесът не спира да се разраства и служителите, които работят за брата на Кейт Мидълтън, вече са 29. По време на пандемията пък компанията разширява разнообразието от продукти, които предлага, за да има за всекиго по нещо, предава Daily Mail, цитиран от standartnews.com.

Междувременно пък и сестрата на Кейт, Пипа, прави своите първи стъпки като бизнес дама. Благодарение на своя съпруг Джеймс Матюс, който ѝ се явява и инвеститор, тя открива Pippa's Playground - място за физически занимания с грижа за здравето, което се помещава в същата сградата, където е и офисът на Матюс.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai Nudals

    12 1 Отговор
    Не се чуди,защото ще стане и милиардер...
  • 2 Царче

    18 3 Отговор
    Бре, таз рода много кадърна, идва им отръки! Хич не перат пари.
  • 3 Лондонград

    4 5 Отговор
    Путин корумпира даже кралското семейство!
  • 4 Нюх

    12 0 Отговор
    Майка им е еврейка !
  • 5 Пурко

    12 1 Отговор
    Милионер от поздравителни картични по три паунда?!? Тези ще излязат по хитри и от нашите политици с техните схеми за крадене и пране на пари!!!
  • 6 СССРБарета

    11 2 Отговор
    Нормално целия кралски двор са му клиенти и там пари за подаръци не се пестят нали са на гърба на народа тоест държавни пари, но това разбира се не е конфликт на интереси защото е в Англия Ако беше в Русия западът щеше да пише статии от сутрин до вечер че ставало въпрос за корупция лично свързана с Путин!
  • 7 Мюмюн

    2 0 Отговор
    Ко от туй...мойто Айша прудава думати, чушки, картови, моркуви, дини, папеши, праскуви и кот намери на кулхозниа пазар у варна. Аку знайти саму как лаже у кантара-баламосва ви сас слатки приказки,кви мушенгии прай, ама ут всеки будала на сиргията й взима пу лев два ут пукупката. Много й се удава-тай ша стана милиунер и ас. Утделно гледа на кайве, боб, карти марти, убачи пузнава ко ша става на бадащито ви. И утам някой лев дарпа. Тай чи вартим дисетки иляди левуве, ко да прайм иначи-да краднем ли? Аман ут тоз бизнис- вечи сми бизнисмени.
  • 8 В е л и к и я

    4 1 Отговор
    Брей , на мама умникът .... напиши КУЧЕ ...!Бравооооо.....!
  • 9 Много завист, бе

    3 0 Отговор
    По добре се захванете и вие с нещо да препечелвате вместо да злобеете!
  • 10 Заслужено

    0 0 Отговор
    Не спират да работят. Предприемчиви и амбициозни. Да, майката на Кейт е еврейка. Не може да й се отрече, че е възпитала децата си добре. Кейт с поведението си в кралския двор е за пример! Нейните три деца също са възпитавани по най-добрия начин.