Last news in Fakti

27 Август, 2021 13:33 7 207 15

Драми в кралското семейство

  • кралско семейство-
  • драми-
  • камила-
  • принц чарлз-
  • меган маркъл

Камила никога няма да прости на Хари и съпругата му за публичните им лудории

Драми в кралското семейство - 1
Снимкa: Shutterstock

74-годишната Камила, е истински спътник в живота на 72-годишния принц Чарлз. Тя ще е до него до последния му дъх.

Напоследък Камила не напуска съпруга си и за момент и следи много внимателно здравословното му състояние. Това е така, защото в продължение на няколко години престолонаследникът трябваше да понесе много удари на съдбата - първо предателството на сина си, а после и смъртта на баща си.

Експерти са сигурни, че Камила никога няма да прости на Хари и съпругата му за публичните им лудории. Особено силен удар върху принца на Уелс бе нанесен с Мекзит и многобройните интервюта на сина му, в които херцогът на Съсекс неведнъж оповестяваше болезнените им отношения.

Припомняме, че в сензационен разговор с Опра, Принц Хари призна, че е разочарован от баща си, който го лишава от финанси и дори не му вдига телефона, пише jenata.blitz.bg. Принцът критикува Чарлз като родител.

Меган пък изненадала най-силно именно херцогът на Уелс и Камила с оплакванията си. Бившата американска актриса разказа за тормоза в кралското семейство.

Маркъл твърди, че след сватбата е трябвало да се въздържа от публични изказвания, а в самия Бъкингамски дворец не веднъж ѝ се налагало да слуша коментари за цвета на кожата на бъдещия си син. В резултат на това Меган се замислила дори да сложи край на живота си.

Тези гръмки изявления на Маркъл се отразили на здравословното състояние на принц Чарлз. Камила също развила непоносимост към Хари и жена му и била готова да стъпче тази двойка, въпреки привидния неутралитет на Бъкингамския дворец.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даскал Кольо

    13 13 Отговор
    Той Хари е пич,но Чарли не му е баща!
  • 2 Наску диаманда

    11 2 Отговор
    Драмите, винаги някой ги създава,, ако ще да си в Панаюище, Мароко, Пакистан или Индия...!
  • 3 Ето примера

    15 3 Отговор
    Вижте го първи коментар, ти откъде знаеш, че не му е баща... не виждаш ли, че всички са оранжеви, само една нахалница реши да им смени цвета....!?

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Даскал Кольо

    6 8 Отговор

    До коментар #3 от "Ето примера":

    Отвори си чичко гугъл,да се информираш кой е истинският баща на Хари!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 recovery

    7 6 Отговор

    До коментар #3 от "Ето примера":

    Джеймс Хюит се казва!
  • 7 ТяхнаСиРабота

    14 2 Отговор
    Защо ни занимавате с този високо бюджетен маскарад,с камилата и с камиларя ?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Един

    9 3 Отговор
    не се чудете , ако англичаните не ходят на театрални постановки ! То ги има на живо и то на най-високо ниво! Драми, трагикомедии, сериали, сапунки, ... каквото ти харесва! Дали не им мина времето на кралствата и царствата?
  • 10 Историята

    14 4 Отговор
    Защо е сигурна, че ще го надживее? А нейното поведение какво беше, докато даяна беше жива - любовница на женен мъж?
  • 11 Ежик

    7 2 Отговор
    В България са малко драмите ,че и чуждите оправяме
  • 12 Ежик

    6 2 Отговор
    В България са малко драмите ,че и чуждите оправяме
  • 13 Пак ще се повторя...!

    3 0 Отговор
    Не съм казвала, на Чочи, моля, намери ми мъж, никога, защото те на тях, не могат да си намерят, а той:щше те запозная с един, знаех какво ще ми предложи, но исках да му видя ромските номера - ужасссс, тъкмо за него, може и да е имал работа с него, един нещастник като дамски.....ето още една драма дори трагикокомична....!
  • 14 Биби

    7 1 Отговор
    А кралското семейство е трябвало да не позволява на Хари да се жени за афроамериканката, макар и наполовина. Трябвало да появят расизъм. Хари попитал баба си и чак тогава й предложил брак. Това е била грешката, сигурно си я отчитат, ама късно!
  • 15 2121

    10 0 Отговор
    Негърката Меган,прилича на лекото поведение на Даяна.Даяна, престъпи всички позволени черти на поведение.Любовница на талибана Доди ал Файет и бременна от него.Това установяват френските лекари, след кататрофата,добре изпълнено от МИ5 и МИ6.Негърката Меган е причина да почине дядото на Хари,без значение възрастта му.Бащата на негърката Меган Маркъл е бял.Той описа ,каква е дъщеря му.Оженил се за негърка и после ,тя го напуска след ,като е осигурил образованието й.Същата е и Меган.Роди две негърчета и това е истина.Освен това двамата с Хари са мързеливи/за негърката е ясно ,че е мързелива/,но Хари можеше да работи ,а не да изнудва баща си принц Чарлз,за пари.Скара се и с брат си Уилям.Много грешки, които ще го довършат."Ум царува, ум робува, ум патки пасе".Та така и Хари.