6 Септември, 2021 14:22 7 953 21

Ева Веселинова се сдоби с луксозно жилище

  • ева веселинова-
  • жилище-
  • апартамент

Голямото семейство подготвя голям апартамент, в който иска да се пренесе в най-близко време

Ева Веселинова се уреди с чисто ново жилище, въпреки че вече цяла година е официално безработна. Докато отглежда двете си бебета-близнаци, бившата репортерка е успяла не само да се сдобие с имота, но и да му направи основен ремонт. Сега най-голямата ѝ грижа е в какъв цвят да боядиса стените на хола и кухнята, пише varna24.bg. С останалото вече е приключила.

Само преди по-малко от месец Ева обяви, че това лято прави ремонт. Всички решиха, че младата майка на близнаци иска да обнови жилището, което обитава заедно с порасналото си семейство. Оказва се обаче, че истината е доста по-интересна. Голямото семейство подготвя голям апартамент, в който иска да се пренесе в най-близко време. Това разкри самата Ева. Ремонтът всъщност тече не от месец или два, а от много по-дълго време и вече е на финалната права. Веселинова е избрала мебелите за кухнята, готова е и със спалнята, но се чуди в какви цветове да боядисат стаята, в която са поместени холът, кухнята и трапезарията.

Става въпрос за просторно общо помещение с обособени в него кътове за готвене, хранене и почивка. Това издава, че жилището най-вероятно е от типа "ново строителство", тъй като в апартаментите, строени преди години, холът и кухнята обикновено са разположени в отделни помещения. Младата майка реши да се допита до своите фенове за цвета на въпросното помещение, като преди това им обясни какви са мебелите в него. "Мебелите в кухнята ще са перлено бяло с дървен плот, настилка – естествен дъб", обясни тя.

Проверка на "Уикенд" показа, че най-евтиният дъбов паркет върви по 50 лева на квадратен метър, ако е на промоция. Паркетите с добро качество се продават срещу повече от 100 лева на квадрат. Очевидно Ева и нейният любим, чиято самоличност тя упорито отказва да разкрие, не са пестили пари в довършителните работи.

Бившата панелистка на Гала вече е успяла за реши проблема с цветовете в родителската спалня и в детската стая. Тя показа на феновете си снимка от спалнята, боядисана в светъл нюанс, който не личи много добре в кадъра. Става ясно обаче, че стаята не само е боядисана, но вече е и обзаведена. Детската стая била в "два нюанса на оранжево – по-наситено и по-млечно. Обичаме топлите цветове. Те се отразяват на душевното състояние и на настроението. Поддържаме усмивката по всякакъв начин", обяснява Ева.

Тя много хвали майстора, който е направил ремонта в новия ѝ дом. Името му било Киро. "Толкова добри майстори се срещат много рядко! Направи ни най-добрата шпакловка и боядиса стаите перфектно", твърди блондинката.

Новодомката е официално безработна вече повече от година. Тя направи успешна кариера като репортер в шоуто "Господари на ефира", а след това – като панелист в "На кафе" при Гала. Но това приключи през пролетта на 2020-а, когато името на Ева отпадна от коментаторския панел на ежедневното предаване на Нова телевизия. Блондинката известно време си търсеше друга работа, но след това забременя с близнаци и реши да се отдаде на майчинството. Децата ѝ се родиха през април – момченце и момиченце. И въпреки липсата на работа материалният статус на майката не само че не падна, както става с обикновените хора в подобни ситуации, но като че ли скочи още повече от преди. Блондинката има доста поръчки за реклами като инфлуенсър.

Едва ли обаче някой вярва, че новото ѝ жилище и цялостният ремонт в него са платени само с парите, които младата майка взима за публикувани в социалните мрежи снимки с продуктово позициониране. Най-вероятно сериозната заслуга е на таткото на двете ѝ деца, когото тя все не се решава да покаже в публичното пространство.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко шкафа

    30 3 Отговор
    Тази господарка,от къде има 💸💸💸,и не ми се е отчела....

    Коментиран от #6, #11

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Врачка

    6 18 Отговор
    Киро Майстора ремонтирал Веселиновата кухня.Киро Канадеца ще ремонтира нас,Българите.
  • 4 Донат

    25 0 Отговор
    Това е Киро Жарта! Папкал й е поничката!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Счетоводител

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко шкафа":

    По скоро не се отчита пред данъчните,както и оплодителна на яйцеклетките и.
  • 7 ????

    40 1 Отговор
    Едва ли със собствени средства се е сдобила с имота! И стига сте публикували такива писания, защото подрастващите кифли си мислят, че с оная си работа ще живеят без да се напрягат! Тази беше такъв бездарен репортер, че не си заслужава да се обсъжда умствени й капацитет.
  • 8 ЗЕЛЕНчук

    24 1 Отговор
    И каква е тази , че й отделяге цяла статия за жилище , бои , мебели ?

    Коментиран от #10

  • 9 Абе

    23 0 Отговор
    купила тя ? Купил човекът !
  • 10 Безполезни

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "ЗЕЛЕНчук":

    Питаш коя е, ли? Същата като тези които пишат за нея!

    Коментиран от #12

  • 11 ШперПЛАТ

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко шкафа":

    Как да се отчете на Вожда ? В натура или и с двете ? Той е ценител , ако съдим по снимките от спалнята му !
  • 12 полезни

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Безполезни":

    Преди ЛИ не се пише запетайка ! Не е трудно , научи го !

    Коментиран от #14

  • 13 Бай 1️⃣8️⃣

    10 1 Отговор
    Ония Зуек да се боядиса рус и ще реди и той паркет по 100лв кв метър не да се оплаква от това че спрели платеното режисирано предаване ад на ефира
  • 14 Учителко любима

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "полезни":

    Ти мен на граматика, аз теб на оргазми!
  • 15 Мда

    19 0 Отговор
    Голямо вдигане на краката е паднало, докато заслужи новия апартамент... А ако нейния убавец и спонсор беше за показване, тя досега да го е показала, само че очевидно случаят не е такъв
  • 16 1234563

    17 0 Отговор
    Спонсорът плаща...но така и ще си остане анонимен, защото не е за показване - дърт и женен! А тая се опитва с фалшиви хвалби да се прави, че има семейство. Няма, тя е просто държанка с две деца от банкомат.
  • 17 Порно

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "А КАКВО И ПО КОЛКО":

    С това няма проблем, редовно и се чисти задния вход. Та и на излизане е лесна.
  • 18 Сиганина с акордеона

    13 0 Отговор
    Сигурно, общината и го даде, като заслужил гражданин на РБ....!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.