Last news in Fakti

6 Септември, 2021 20:35 5 164 9

6 двойки в зодиака, обречени на нещастна любов

  • двойки-
  • зодиак-
  • нещастна любов

Дева и Лъв са една от тях

6 двойки в зодиака, обречени на нещастна любов - 1

Според астролозите някои двойки от зодиакалния кръг не могат да изградят силна и стабилна връзка. Ето кои са те според struma.bg:

Овен и Телец

Тези два знака очевидно не са един за друг. Всеки пламенно защитава позицията си и в случая е трудно да се намери компромис.

Близнаци и Козирог

Козирозите се характеризират с последователност и стабилност, което очевидно не може да се каже за хаотичните Близнаци – настроението им се променя бързо. Първоначално те се захващат за всичко с ентусиазъм, но след това бързо им омръзва.

Рак и Везни

Раците обичат да се крият от външния свят, докато Везните не могат да живеят без вниманието и благодарността на околните. Тези два знака са пълна противоположност.

Дева и Лъв

Постоянната и послушна Дева се стреми към подреденост – както в работата, така и в личния си живот. Но за разлика от нея, Лъвът живее според собствените си правила и поради нарцисизма си той няма да позволи на някой да въведе правила в живота му. Връзката между тези два знака е невъзможно да продължи дълго.

Скорпион и Стрелец

Стрелците са свикнали да гледат на живота през призмата на своя рационализъм. Докато Скорпионите са изключително тайнствени и трудни за разбиране.

Водолей и Риби

Рибите са не само чувствителни, но и изключително взискателни към половинката си. А за Водолеите свободата е най-важна от всичко – те не са в състояние да демонстрират желаната от Рибите чувствителност.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хеййй

    12 2 Отговор
    Като прочетой заглавието си казах - само Венетка я е писала ))) Само тя ги умее тез работи, като Кобилкина ;)
  • 2 123

    3 0 Отговор
    До някъде е така, но и на Козирога му омръзва, макар, че не го показва.
  • 3 Виталия

    8 2 Отговор
    Овен и Телец са ОК, червено и зелено Националното Знаме. Тия астролози не са у ред!

    Коментиран от #8

  • 4 Димо

    5 4 Отговор
    Де да знам... Аз съм Телец, тя е Овен - 3 деца, 22 години брак, 1 къща и апартамент в България, 1 къща и 2 апартамента в Испания, 1 дача в Подмосковието и 4 апартамента в Москва, 1 апартамент във Финландия. Всичко това, откакто се срещнахме в Студентски град преди 25 години (3 години, бяхме гаджета)) и сега на кое да вярвам?! На статията или на пътя, който извървяхме заедно и успехите за наследниците до които стигнахме???

    Коментиран от #6

  • 5 Тоз пък по богат

    3 0 Отговор
    От господин Путин, вярвай на лъжите си, да ти стане по хубаво....!
  • 6 ФАКТ

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Димо":

    Димо и аз я познавам женати от студентски град и за това имате имоти-)))

    Коментиран от #7

  • 7 Димо

    0 5 Отговор

    До коментар #6 от "ФАКТ":

    Имоти НЯМАМЕ - нищо от изброеното не е собственост на мен или жена ми! Всичко се купи за децата. Да си живеят там, където им се иска. Малката реши да си остане във Финландия. Големия си е отдавна в Москва, а имам и осиновено дете - в Испания. Жена ми е публична личност и можете да я намерите в Уикипедия ако знаете коя е! Поздрави!
  • 8 Виталия

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Виталия":

    Да се поясни, че Овенът владее от 19.04 до 19.05., а Телецът от 20.05. до 20.06. Всичко останало е стъкмистика в зодиака
  • 9 Комин

    1 0 Отговор
    Как може "любовЮ и "нещастна" да са в едно изречение?!