Last news in Fakti

8 Март, 2013 13:15 12 774 1

Багата се ожени за Любина в Лас Вегас

  • багата-
  • любина-
  • сватба-
  • лас вегас

Новината за брака бе потвърдена от близки на двамата влюбени, които видели снимки от неофициалната брачна церемония в Лас Вегас, съобщава „Всеки ден”.

Някои смятат, че бракът е напълно законен, с издадено брачно свидетелство от местната община. Други обаче са категорични, че церемонията е просто туристическа атракция и няма стойност пред властите.

Багата замина за САЩ преди няколко месеца, където започна да се подготвя за завръщането си на ринга. Нашенецът получи покана да се завърне в битките по правилата на смесените бойни изкуства, като мачовете му ще се провеждат в клетка.

Само преди седмица, Любина също отлетя за Америка, за да се види със своя любим.

Двамата сключили брак в Лас Вегас, където на всеки час близо 100 влюбени увековечават любовта си. 

Вегас е известен с бързата процедура по подписване на бракосъчетания, лишена от всякаква бюрокрация, но пък е валидна само в САЩ, и то само за местни граждани.

Според запознати, Благой е обещал на приятелите си, че ще вдигне пищна сватба в България. Причината се крие в това, че Любина иска  много да се види в булченска рокля. Освен това  всичките им роднини и приятели искат да видят как двамата се вричат в любовта си и пред Бога.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антидявола

    0 1 Отговор
    И кой го интересува това ?