Last news in Fakti

10 Март, 2013 18:15 5 245 0

Актрисата Ашли Джъд се кандидатира за сенатор

  • барак обама-
  • мишел обама-
  • ашли джъд

Холивудската звезда Ашли Джъд, известна от филмите „Жега“, „Целуни момичетата“, „Двойно убийство“ и много други, има намерение да влезе в политиката, съобщи АНСА. 44-годишната актриса, която беше в щаба на Барак Обама по време на последната изборна кампания, смята да представи кандидатурата си на първичните избори на Демократическата партия за поста федерален сенатор от щата Кентъки.

В същото време стана ясно, че на партито за 50-годишния юбилей на първата дама на САЩ Мишел Обама, който е на 17 януари идната година, освен семейната приятелка Бионсе ще пее и британската звезда Адел. Разноските по тържеството, естествено, ще бъдат поети с лични средства на президентската фамилия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА