Last news in Fakti

15 Септември, 2021 16:59 5 012 15

Алисия: Често се излагам пред феновете си

  • алисия-
  • поп фолк певица-
  • признание-
  • фенове

Тя  често пее някои от старите си любими песни

Алисия призна по време на участие във влог на Алпер Чочев, че не помни по-голяма част от песните си, особено тези в началото на кариерата ѝ.

„Изпадам в безумни ситуации на мои участия. За 20 години не знам колко точно песни имам. Често ми се случва да дойде някой фен и да ме помоли да му изпея конкретна песен. Аз му казвам, че такава песен нямам. След малко той се връща при мен и ми показва дори клипа на песента", споделя певицата.

Алисия често пее някои от старите си любими песни. Има и такива обаче, на които не помни не само текстовете, но и факта че са нейни. Тя припомня, че в началото на кариерата си в клиповете, които заснемат, участват най-често нейни братовчедки, писа таблоидът „България Днес“.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изпей

    6 2 Отговор
    Една ария, една народна песен, поп парче и тогава ще си проличиш....!
  • 2 д р Злобил

    10 3 Отговор
    да се пооблече вече и да почва да приема редовно Гинко Билоба, след като е взела да забравя
  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 11 Отговор
    Не се ислагате госпожо Алисия цяла България обича вас и вашата музика. Вие сте велика българска певица и истинска поп фолк емблема за талант и величие. Желая ви да сте жива и здрава и да ни радвате с още много незабравими хитове!

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 4 Пучо Капучо

    9 1 Отговор
    Е то песни кат песни ли са, че да ги помни...все едно някой се изфъчкал отгоре. И по-важното - тая певица кат певица ли е, че статии да се пишат за нея? Само такива като кухото й екс мъжле се впечатляват от подобни на таз чалгарки.
  • 5 Анти чалга.

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Само чалга ви в главата . Това не е музика . А тази щом не помни глупостите който е пяла с годините , си представям какви задръстени текстове е пяла . То всички чалгари пеят задръстено .
  • 6 Хайл

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Не пиши от името на цяла България не всички слушат тъпа чалга . Къде видя талант и величие , аз не виждам в тази музика такива певци .
  • 7 Хайл

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Първо виж в коя рубрика е тази новина във любопитно , не е във рубриката култура . Чалгата не е засектор култура . Тази музика е за сектор простотия и тъпотия . Халтура за механи и кръчмета . Музика за хора който не мислят какво се пее в текста , то едни текстове ужас . Просташка музика . Даже не мога и музика да я нарека .

    Коментиран от #9

  • 8 Станко георгиев

    2 2 Отговор
    Излага се че е 150 кг , а кара на фотошоп и пее като магарица, но е на плейбек.. и Кобрата не е Боримечката ... не му се сърди
  • 9 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 5 Отговор

    До коментар #7 от "Хайл":

    Текстовете на госпожа Алисия са велики и пълни с дълбокомислени и високо интелигентни философски метафори господине, които само истънчените и гениални умове можем да въсприемем. Ето ви пример "Как да кажа не личи харесва ми как да кажа вече не забравих се по теб" или "О-о-о-о, карамел по тялото ти ще тече, в карамелено море, ще потънеш ти момче. Ас съм сладък карамел, знам че много те влече, в карамелено море, ще потънеш с мен момче" вижте колко гениално и велико иде ми да заплача от умиление!

    Коментиран от #11, #12

  • 10 www

    1 3 Отговор
    Вълните така действат, е и ЕГН-то понякога, ама на нея и е рано.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Анти чалга.

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    И боже какви просташки текстове , чак щял да за плаче. Аз плача , че има такава задръстена музика и балъци който я слушат .

    Коментиран от #14

  • 13 Ани

    3 1 Отговор
    Това е стил, който семейството ни не слуша.
    Независимо от това има певици, които човек инцидентно да изтърпи. В 99% визита на изпълнителите и текстовете са меко казано, обидни. На какво отгоре това самочувствие.
    Но както се казва, за всеки влак си има пътници.
    Жалкото е, че аудиторията им е все по-млада, да не кажем непълнолетна. А това е твърде лошо за музикалната култура, като цяло.
  • 14 Dimirest

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Анти чалга.":

    Няма смисъл въобще да му отговаряш на Генади от Казнлък. Има един подобен във Фейса - Данчо Полицаят, същите "дълбокомислени и мъдри" коментари, явно тролове.
  • 15 Ö,fü‘d,f. Düp=, eü=ememedüdük ei)´..y,pp

    0 0 Отговор
    Оооооо ами как да помните песни като всеки ден излизат нови песни АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ТОВА Е НАЧИНА НЕ Е!!!!!