16 Септември, 2021 13:29 2 174 4

Продадоха на търг повече от 100 чифта обувки на Катрин Деньов

  • катрин деньов-
  • обувки-
  • на търг-
  • актриса

Най-високата цена беше за чифт черни обувки на Ив Сен Лоран - 1300 евро

Продадоха на търг повече от 100 чифта обувки на Катрин Деньов - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Повече от сто чифта обувки на известни модни брандове, носени от френската актриса Катрин Деньов, бяха продадени на онлайн търг с благотворителна цел, предаде ДПА.

Събраната сума надхвърля 47 000 евро, обявиха организаторите от аукционната къща "Арткуриал".

Най-високата цена от 1300 евро беше платена от колекционер за черни обувки на ток, дело на френския дизайнер Ив Сен Лоран.

Общо 125 чифта сандали, ботуши и обувки на висок ток, както и три малки чанти на Деньов, бяха продадени на търга.

Парите ще бъдат предоставени на организацията "Ресторанти на сърцето", която раздава храна на нуждаещи се и им осигурява ежедневна подкрепа.

Катрин Деньов (77 г.) споделя, че няколко пъти е оказвала помощ на благотворителната организация.

През 2018 г. актрисата продаде на търг голяма колекция от около 300 свои тоалета и палта, създадени специално за нея от приятеля ѝ Ив Сен Лоран.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Известните по света

    20 0 Отговор
    Продават вещите си и даряват пари за нуждаещите се! А нашите "известни личности" правят партита за хиляди за третия рожден ден на детето си!
  • 2 Сиганина с акордеона

    9 0 Отговор
    В първи момент, я помислих за, Райкова, тя ако няма обуфки, аз ли ще имам или онез с галошите, чехлите и пионерките....!
  • 3 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    10 1 Отговор
    Много благородо ,браво на Катрин не всяка жена е готова на такава смелост .За жената колекция от глеми дизайнери дрехи ,чанти ,бижута са като малко дете .Пари за черни дни или -"Обичам парите ми да бъдат закачени там, където мога да ги видя - в гардероба си."
  • 4 тортиля

    9 0 Отговор
    По 2 тоалета на чифт обувки.7 гардероба за тях. Без ботокс и силиконови подплънки,мастило за татуировки, и скалпели за операции.