Last news in Fakti

17 Септември, 2021 17:01 6 945 10

Перфектните двойки сред зодиите

  • зодии-
  • астрология-
  • партньори-
  • съвместими-
  • отношения-
  • зодиакални знаци

Това са най-добрите комбинации между зодиите

Перфектните двойки сред зодиите - 1
Снимка: shutterstock

Колко силна и дългосрочна ще бъде връзката, зависи до голяма степен от датата на раждане на двамата партньори, смятат астролозите. Някои зодии са направени буквално един за друг - заедно са готови да преминат през всякакви трудности.

Телец и Рак са в състояние да създадат най-силния съюз до края на живота си. Когато любовта премине в тази двойка и страстта изчезне, между влюбените остава по-силна връзка - те стават истински партньори. Представителите на тази зодия изграждат кариера без никаква завист и дори си помагат по много начини. Те имат общ интерес - семейството трябва да живее възможно най-добре, включително финансово. Любовта към комфорта и благополучието прави семейството на Рака и Телеца особено щастливо.

Погледнати отстрани, Лъв и Стрелец живеят като в буре с барут. В тази двойка кавгите, скандалите, бурята от страсти и интензивността на емоциите са нормално състояние. Цялата тайна е, че тези знаци на зодиака точно като този „живот на вулкан“, и един без друг просто ще умрат от меланхолия.

Везните и Близнаците обичат лекотата и свободата, които си дават. Техните възгледи за живота, интересите, мислите напълно съвпадат. Представителите на тези зодии изглежда съвместно съществуват, давайки на избраника си пълна свобода. Такова семейство се основава на абсолютно доверие. Тук няма скандали и сцени на ревност. Единственият проблем, който може да възникне, е финансов. Представителите на тези съзвездия не винаги са подредени в ежедневието и не са много добри в управлението на парите. Но тези трудности Везните и Близнаците лесно ще преживеят, защото са толкова страхотни заедно!

Овенът и Рибите са пълни противоположности, но както знаете, противоположностите се привличат. Овенът в такава двойка обикновено води, а Рибите играят поддържаща роля, като мъдро подкрепят своя горещ и упорит избраник, успокоявайки го, съобщават астролозите. Това състояние на нещата отговаря на тези знаци на зодиака, плюс и минус са затворени, а семейството съществува от много години.

Ако не сте сред споменатите двойки, не си мислете, че утре ще ви включат в списъка на разведените, които никога няма да намерят семейното щастие. Всичко е въпрос на нагласа и компромис от страна и на двамата партньори. С времето това става навик и дори спирате да го забелязвате, пише сайтът Actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перфектни

    15 1 Отговор
    Хахахаха, Овен и Риби, ахахахахахахаха...!!! Такива могат да са перфектна двойка само ако са сиамски близнаци!

    Коментиран от #4

  • 2 Annie

    12 1 Отговор
    Вие сте написали най-несъвместимите ????
  • 3 Трънка

    3 0 Отговор
    Се курдиса отново....бравос, вади личната карта и празния поглед завистливия....!
  • 4 Пирфектни

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Перфектни":

    Абсолютно съгласен, Овен и Риби. Единия в морето другия в небето.
    Общата точка може да е само леглото и то заради овена и то за кратко. Рибите са прекалено самовлюбени.
  • 5 От опит

    4 1 Отговор
    Това е много относително кой с кого и как!
    Зависи какви качества/дефекти цени човек!
    Обаче съществува голяма разлика в характеристиките между първата и другите две декади във всяка зодия!
  • 6 Дефекти 1000%

    1 6 Отговор
    Хахаха... и на шезлонг да седнеш, нема как да ги скриеш... какво се оказа, че мъжи не могат да си намерят, а момченца да....хубава картинка, майка за ръчичка с момченце....!

    Коментиран от #7

  • 7 Дзверо

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Дефекти 1000%":

    Кви ги плещиш бе, нищо не разбрах!?

    Коментиран от #9

  • 8 Черна котка

    2 0 Отговор
    Виж стрелец не ме е гонил да ме цели със стрелата...сега се сетих за един, но той доста по-малък на години и реших, че няма да пробвам.
  • 9 С 4 клас дзвер

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Дзверо":

    Как ше разбереш...!
  • 10 Болярин

    0 0 Отговор
    А аз мисля, че Петков и Василев са водещи в тази класация !