20 Септември, 2021 21:50 5 052 15

5-те зодии, които обожават да спорят

  • скандал-
  • спор-
  • мир-
  • конфликт-
  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп

Тези представители на зодиака не са привърженици на мирните отношения

5-те зодии, които обожават да спорят - 1
Снимка: Shutterstock

Споровете и разногласията са нормална част от човешките взаимоотношения и всички ние ги имаме в различни моменти от живота си. Представителите на няколко по-конфликтни зодиакални знаци обаче са малко по-склонни да започват противоречия с близки и познати, както и да превръщат невинните на пръв поглед неразбирателства в по-големи караници и/или раздори. Ето и кои са тези 5 зодии:

Телец

Телците по принцип рядко започват сами някакви спорове и/или дебати. В същото време те са най-упоритият знак в зодиака, което означава, че ако бъдат провокирани или въвлечени в спор, те ще защитават своята гледна точка докрай. Те трудно приемат своите грешки и са по-склонни да отстояват неуморно своята позиция, отказвайки да чуят другата гледна точка в спора. Това може да бъде много непродуктивно и разочароващо за техния опонент. Телците не започват спорове, но със сигурност ги приключват, като поражението почти винаги е за другата страна, която накрая е готова просто да замълчи.

Скорпион

Подобно на Телците и Скорпионите не влизат лесно в спорове, но влязат ли веднъж, те се разгорещяват на момента и са склонни на крайности. Тяхното поведение и хаплив тон ескалират бързо и те са способни да превърнат и най-малкото недоразумение в огромен скандал, след който ще има много огорчение. Скорпионите са склонни да нанасят удари под кръста на своя опонент, така че най-добре е да не спорите с тях. Това не означава да се съгласявате с всяко от техните искания, а по-скоро да знаете как да им се изплъзнете, преди нещата да загрубеят.

Лъв

Лъвовете са яростни и безстрашни, което означава, че що се отнася до споровете, те няма да се спрат да дебатират, докато докажат своята теза и унижат другата страна, независимо дали са прави или грешат. Ако започнете да спорите с Лъв, шансът той да се разпали са огромен. Той няма да стои кротко и да слуша вашите разсъждения, а по-скоро ще защити егото си шумно и категорично. На Лъвовете им отнема известно време, за да стигнат до този момент, в който все пак са склонни да вникнат в чуждата гледна точка. Те обикновено не се стремят нарочно да наранят човека отсреща, а по-скоро искат да докажат своята гледна точка. Най-добре е да не спорите с Лъв и да изчакате гнева му да отмине и после да го ангажирате с по-спокоен разговор. Той ще ви изслуша, пише Tialoto.bg.

Близнаци

Ако сте изненадани да видите Близнаците в този списък, това е само защото явно не сте спорили с представител на този знак. Те не са яростни в дебатите си и като цяло се опитват да избягват спорове, когато е възможно. В същото време те са толкова непредсказуеми, че е невъзможно да разберете каква ще е реакцията им по време на неразбирателство. В един момент те могат да реагират на спора с шега, а в следващия – да са готови яростно да се скарат с вас. Трудно е да предвидите поведението им. След като спорът вече е започнал, пък е трудно да се предвиди как ще протече. Близнаците спорят въз основа на това как се чувстват в момента, което означава, че никога не знаете докъде ще стигнете в дебата си с тях.

Рак

Раците са емоционални индивиди, които усещат нещата дълбоко и ще запомнят всяка една лека обида, която сте им нанесли. Те са доста сдържани и трудно влизат в спорове, но и при най-малката провокация са готови да се защитават до кръв. Не си мислете, че щом Ракът не ви повишава тон, значи е съгласен с вас. Той няма да се кара с вас бурно и разпалено, но ще започне да ви натяква всички ваши грешни ходове и пропуски, които са се натрупали в паметта му. Скоро ще спорите с него за нещо, за което дори не сте и подозирали, че е проблем в отношенията ви. Ракът умее да променя фокуса на спора, а вие накрая ще се чудите как се е стигнало до този момент и/или до тази тема.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виталия Ражнатович

    7 7 Отговор
    Овенът не спори! Изнася факти и прави каквото трябва даже и да е сам/сама

    Коментиран от #3, #8

  • 2 Чегъртачев

    10 4 Отговор
    Къде са овните, които се чудят кого да захапят, за да не захапят собствения си г-з???
  • 3 Чегъртачев

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Виталия Ражнатович":

    Мечтай си! Среден интелект, бутан за голямата работа с много пара в свирката...

    Коментиран от #4

  • 4 Виталия Ражнатович

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Чегъртачев":

    Не мечтая. Реална, първична, истинска и директна. Интроверт - затворен човек

    Коментиран от #5

  • 5 Чегъртачев

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Виталия Ражнатович":

    Айде, успокой се, изтече минутката за самореклама. А и няма да ме хванеш да споря с теб - отдавна вече не споря с вас :)))

    Коментиран от #6

  • 6 Виталия Ражнатович

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Чегъртачев":

    Спокойна съм и не споря, изнасям факти относно моята личност, градена с години

    Коментиран от #10

  • 7 удОшител

    3 0 Отговор
    Мазни, двулични и досадни в масовия случай - кат един съсел, исках да кажа съсеТ.
  • 8 Ваксимир Ваксарионович

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Виталия Ражнатович":

    Да, да ама не..... Точно пък Овенът е като магаре на мост-от инат може да направи невъзможни неща.

    Коментиран от #9

  • 9 Виталия Ражнатович

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ваксимир Ваксарионович":

    Съгласна, с риск да ми кажат че си правя сама реклама. Много е трудно подобно действие, особено ако се наложи да се изправиш срещу неравностоен противник.

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Разбира, се

    2 0 Отговор
    Защото съм умен, любознателен и почти винаги прав...!
  • 13 Гост

    3 0 Отговор
    Къде са везните? Познавам няколко везни - без спор не могат.
    Сами да са на масата, ще се скарат със себе си.

    Коментиран от #15

  • 14 Черна котка

    3 1 Отговор
    ...аз пък съм питомна... обичам да се гушкам и да ме галят по гръбчето като всяка котка. Не споря...но дръпнат ли ми опашката , драскам до кръв и бягам 🐈‍⬛
  • 15 ха ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Не спори с Везни, защото винаги са прави! Какво държи Темида в едната си ръка?