21 Септември, 2021 16:31 9 037 27

Илияна Раева защити Лили Иванова

  • лили иванова-
  • античен театър-
  • концерт-
  • коментар-
  • илиана раева-
  • социални мрежи-
  • певица

Лили Иванова пя на сцената на препълнения Античен театър в Пловдив

Илияна Раева сподели гневна публикация в социалните мрежи срещу критиците на примата на българската попмузика Лили Иванова

Лили Иванова - недосегаема крепост!, написа президентът на Българската федерация по художествена гимнастика.

Повод за реакцията ѝ стана коментар на журналиста Георги Тошев, направен след концерта на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив във вторник.

"Всичко има начало и...край! Да знаеш кога и как", написа Тошев във Facebook, намеквайки, че е време Кралицата на българската попмузика да слезе от сцената.

Ето какво написа Илияна Раева във Facebook:

Лили Иванова - недосегаема крепост!

“Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!”

Чета от няколко дни развихрилите се коментари за концерта в Пловдив на най-великата в сферата си в България Lili Ivanova.

Честно казано, в първите два дни даже не се впечатлих. Толкова съм свикнала със злобата и простотията по нашите ширини, че това не е никаква изненада.

Е, подразних се, че точно жената, която ме е карала стотици пъти да онемявам от възторг е мишената, но като разбрах, че журналист е “капацитетът” решил да пожъне “слава” на гърба на най-голямата, нещата си дойдоха на мястото.

Веднага се сетих, какво ми беше казал един футболен журналист преди доста години: “Когато някой млад журналист идваше да се учи при мен му казвах: Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!” Някои негови ученици до ден днешен го спазват.

Реших, че този пример е много подходящ за случая и затова го споделих.

Та и този журналист така… хем плюл, хем толкова плювни по адрес на недостижимата Лили Иванова предизвика, но аз пак не запомних името му… И хората бързо ще забравят името му.

А нейното ще го помнят и правнуците ни… Респект, Лили

В защита на Лили Иванова се включи и нейният колега Георги Христов.

"Не мърсете с недостойните си и мръсни ръце името на Лили Иванова", написа той в социалните мрежи, публикувайки снимка от концерта на примата в Античния театър.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    42 12 Отговор
    Много китосана изглежда Илианчето на тази снимка,
    но пак се виждат неравностите по ламарините...
  • 2 гадно

    52 15 Отговор
    Лили Иванова няма нужда някой да я защитава още по-малко пък това недоразумение.
  • 3 Лили Иванова

    17 12 Отговор
    Накрая ще остане само един!Аз?!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ПРАВДА

    39 19 Отговор
    Една другарка от БКП-ГЕРБ подкрепила друга другарка от БКП-ГЕРБ.

    Нищо изненадващо.
  • 6 ГЕОРГИ ТОШЕВ Е ПРАВ

    31 23 Отговор
    ТАЗИ ГРАНД МАДЪР ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ПЛЕТЕ ТЕРЛИЦИ ЗА УНУЦИ А КОЙТО ИСКА ДА СЛУША БАБА ПРЕД ВСЕКИ ВХОД НА БЛОК И КЪЩА ИМА ПЕЙКА С ХОР БОДРА СМЯНА
  • 7 Раева

    38 19 Отговор
    НЕ мислиш ли, че Тошев е прав, този път, ти виждала ли си я как изглежда на сцената,, толкова, възрастна жена с токчета, уважението към възрастните и известните е едно, по добре не се бъркай в хор ските работи този път,...!

    Коментиран от #11

  • 8 хххх

    35 12 Отговор
    Никога не съм бил голям фен на Лили Иванова и смятам, че е подминала момента в който трябваше да се откаже от концетрите. Имаше преди няколко години изцепка когато от много подскачане в Студентски град Лили беше показала гърди и не се усети бая време да си ги прибере. Пластични операции безчет, отслабнал глас ( слабо разпознаваем ) и държание като на 20-годишна от страна на 82-85 годишна жена е жалка гледка.
  • 9 Пучо Капучо

    39 16 Отговор
    Абе де да знам...смисълът на Лили в живота е да пее. Вярно, на възраст е вече жената, но какво от това? Ама, озвучаването било кофти и пяла фалшиво в Пловдив. Голема работа! Предпочитам Лили да ми пее фалшиво, отколкото Азия и оная Преслава да ми правят фалцети с чалгата. Изложи се Тошев, много си изложи. ходи да ми се снима с Фрида от АББА, а плюе по нашата Лили. Фрида е голяма работа, но на тия години дали ще пее по-добре от Лиляна, ъ? Пол Маккартни и Стоунсите още са на сцена. - големите артисти и певци там искат да умрат, но ние обикновените откъде да ги знаем тия работи
    Пълно менте се оказа тоа Тошев...

    Коментиран от #20

  • 10 1100

    33 16 Отговор
    Лили Иванова е на 87 години.Родена е в Кубрат 1934 година.След като ни показа ,всичко по тялото си-гърди, бедра, дупе ,операции за опъване на бръчки ,нека за последно да пее по пликчета.Никой няма да бъде изненадан.А, сега сериозно:Човек трябва да знае кога да се оттегли от пост, сцена.Изисква го приличието.Лили Иванова изпя ,хубави песни,пригодени за нейния глас.Но, да излизаш като таласъм и да пееш ,на плейбек/така беше напоследък/,говори само за себе си.Ако е останал малко ум /тя не блести с умствени възможности/,у нея,нека да прекъсне смешните си изяви.Всичко си има мярка и край.

    Коментиран от #18

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Конник

    24 16 Отговор
    Щом пълни залата, значи още може (да пее). Кой пише критики за музика = некадърните в музиката!
  • 13 фен

    14 10 Отговор
    ...и ПЪРДЯЩИЯТ,от дивана си,се обади.Ми илияанчето,да земе,обръча,тогиз,чисто,млада е.
  • 14 Стига вече

    11 9 Отговор
    Уважаваният себе си човек знае кога да спре.Няма нужда да привлича негативи.Лошото е ,че като напреднат годините, мозъка трудно показва правилния път и човек се спуска по надолнището, докато се сблъска с нещо или някой го спре.Лили, ако искаш да те запомнят с добро, слез от сцената.Не се унищожавай сама!
  • 15 Грульо

    25 8 Отговор
    Не знам коя е Илиана Раева, но Лилито има страхотни песни и като мелодия, текст и глас, за което заслужава уважение. А това, че на дърти години още излиза на сцена си е нейна работа и на нейните фенове. Никой не кара някой да я слуша насила, че да недоволстгва, за разлика от политиците ни, чиито кражби и мизерии ни бъркат в джоба и вредят нa всички, даже на самите политици и родата им. :D
  • 16 Точка

    5 8 Отговор
    Не става въпрос за подкрепа на другарките от ГЕРБ-БКП , а за професионизма на Лили Иванова
  • 17 Е на те това се казва супер кака

    14 7 Отговор
    Ох Илианке, наборке.
    Има един израс - Като цигане джанка.
    В този случай и цигането ще ни завиди, ей.
    Каква жена си !!!!!!
    Ей, колкото повече време минава, толкова по - секси ставаш.
  • 18 Ахмак

    3 13 Отговор

    До коментар #10 от "1100":

    А Раева без грим е по зле и от таласъм ама нали сега трябва да обиждате Лили .И Трачева няма да ти го дам ,колкото и да искаш
  • 19 Илиянче

    8 12 Отговор
    Страшно е да си стар, немощен и сбръчкан и да ти е скучно...!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Доктора

    11 8 Отговор
    Това отровно същество пък откъде пак изпълзя неочаквано и защо му се дава гласност на простотиите, които ражда китосаната и физиономия? Факти, излагате се! Точно пък Лили Иванова няма нужда от защитата на тази офцъ. И как мазно и лигаво побутва в цялата ситуация оная пиянка и комарджия Раев. Толкова са противни и слюзести, че изобщо не трябва човек да ги плюе. Те и плюнка не заслужават. А колкото до Лилито, нека си прави концерти, щом може и щом има кой да ходи на тях. Всеки сам си решава какво да прави. На мнение съм, че трябва всеки да знае кога да спре, но щом не и се спира и пожелавам успех и най-вече да е здрава! Само ще кажа, че съм бил на концерти на Лили преди 30-40 г. и правеше незабравимо шоу. Наистина невероятна и много обичана изпълнителка беше. Сега не бих отишъл отново. Не искам да си развалям прекрасните спомени с които съм я запомнил.
  • 22 ДжафДжаф

    12 6 Отговор
    Бе то има и 20 годишни певачки, от които не става и чеп за зеле, ама никой не се е загрижил да ги пръждосва от сцената и телевизиите. В крайна сметка, ако искаш гледаш, ако искаш не гледаш. На никой не са опрели нож в гърлото до го карат да ходи на сила на концерт на Лили Иванова. По-лошото е друго! При соца имаше ужким цензура и творчески ограничения. Създадоха се страхотни песни, които се слушат и до ден днешен. След 90-та абсолютно нищо. Добре, че все още са живи динозаври като Лили Иванова та чат пат да се появи нещо по-стойностно! Действително, начина, по който се облича и представя през последните години е абсурден, но това няма общо с възрастта и. Дори да беше на 30г пак щеше да изглежда абсурдно с този начин на обличане и представяне. Всъщност тя си изглеждаше абсурдно още през 70-те, от когато са ми първите спомени за нея. Външният и вид и облекло винаги са излизали от границите на приетото, но когато има талант такива неща са простими.
  • 23 Ани

    7 0 Отговор
    Лили Иванова няма нужда от толкова голяма защита. Тя е българска икона. Трябва да се научим да ценим таланта независимо на колко години е. Жалкото е, че отвсякъде ни залива евтино, пошло.,било музика, мода или поврдение.
    Но все пак взе оценява според камбанарията си.
    Аз съм на принципа,, Убий простака с мълчани,,
  • 24 Читател

    3 1 Отговор
    Въпросът е не колко е велика Л. Иванова, а защо не спазва правилата и законите, които трябва да са валидни за всички!
  • 25 Коко

    5 0 Отговор
    Раева да се занимава със семейството си с Наско Раев Лили Иванова няма нужда от помощ още повече от хора със съмнителни скрупули
  • 26 Клавдий

    1 2 Отговор
    Прекалявате с лицемерието си дами и господа известни персони Много е трудно да признаете,че на 82 години бабичка мястото и не е вече на сцената.Да,Лили някога беше звезда,но сега става смешна.Моля,моля.Всяко нещо с времето си.На черното да казвате бяло е нелепо.Ами не е ОК .Това е.Има достатъчно пари жената.Да си живее старините спокойно.
  • 27 Мими

    3 0 Отговор
    Някои певици,които се мислят за звезди,не умеят на 28г.,това,което Лили умее на 82г. !!!