Last news in Fakti

13 Март, 2013 13:13 2 477 1

Флашмоб "Ожени се за мен" (видео)

  • флашмоб-
  • омъжи се-
  • сватба-
  • летище

Американка  изненада приятеля си на летището в Оклагхома , при завръщането му от двугодишна църковна мисия в чужбина, с флашмоб, който премина под мотото „Ще се ожениш ли за мен?”, съобщи „Дейли Мейл”.

Оустин Сплитър останал шокиран, когато приятелите и роднините му го посрещнали на терминала за пристигащи пътници,  танцувайки на  песента „Marry You” на Бруно Марс.

Но това не било всичко. Сплитър  буквално замръзнал на място, след като приятелката му Бритни Джонс, коленичила пред него, с пръстен в ръка и му задала въпроса: „Ще се ожениш ли за мен?”

За щастие на всички, Оустин веднага се съгласил и произнесъл прословутото „ДА”.

Оказало се, че Сплитър възнамерявал да направи същото предложение на приятелката си, но тя го е изпреварила.  Въпреки това, той  извадил от багажа си кутийка с пръстен и върнал жеста, като попитал Бритни, дали иска да се омъжи за него. Отговорът, разбира се, отново бил „ДА”.

Оустин Спилтър не е виждал приятелката си от две години, като тяхната единствена комуникация е била с имейли и писма.

Двойката планира да се ожени през Април 2013 година в Сан Диего.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЗ

    0 0 Отговор
    ега ти и Т Л Ъ С Т А Ц И Т Е