23 Септември, 2021 13:33 13 040 29

Трагичната смърт на 22-годишна влогърка разтърси Америка (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • влогър-
  • блогър-
  • youtube-
  • instagram-
  • tiktok-
  • разследване-
  • убийство-
  • смърт-
  • изчезване

Габи изчезва по време на пътуване с годеника си, от което той се връща, но от нея няма и следа

Безследното изчезване на известна американска звезда в YouTube и Instagram от седмица насам е тема номер едно по страниците на американските издания.

22-годишната Габи Петито бе обявена за изчезнала на 11 септември. Преди дни в природен парк в щата Уайоминг бе открито тяло на млада жена, която отговаря на описанието на Габи, а последвалата аутопсия установи, че това е именно изчезналата блогърка. Аутопсията също така потвърждава, че причината на смъртта на Габи е убийство.

Към момента нейният приятел също е в неизвестност, но според родителите на Габи той просто се укрива.

В началото на лятото Габи заедно с годеника си Брайън Лондри тръгват на кемпинг тур из националните паркове на САЩ. Двойката подробно документира пътуванията си в YouTube и социалните мрежи. Двамата пътуват с бял кемпер.

Последното съобщение, което родителите ѝ получават от нея е на 30 август и гласи: "Нямам покритие в Йосемит". Близките на Габи споделят, че съобщението не звучи като нея и се притесняват за безопасността ѝ. За последно тя е видяна на 24 август, когато с Брайън напускат хотел в Солт Лейк Сити.

Две седмици преди това между Габи и Брайън възниква скандал, който дори завършва с викане на полиция. Полицаите разказват, че Габи е плакала истерично и се е оплакала, че не се чувства добре психически и емоционално. Споделя им, че напоследък с годеника си се карат доста. След изчезването на Габи от шерифския департамент в Моабо разпространиха и кадри от полицейската кола, запечатали разстроената блогърка.

В доклада на екипа е записано, че Габи е ударила Брайън след голям скандал помежду им, но полицаите си тръгват като ги посъветват да се държат по-добре един към друг.

След въпросната история постовете на Габи стават доста странни, както и съобщенията, които изпраща до семейството си. Родителите ѝ смятат, че те не са писани от дъщеря им, защото били със съвсем различен стил. Габи често разговаряла с майка си чрез видео връзка, но в продължение на няколко дни майка ѝ не можела повече да се свърже с нея по телефона. На 27 август тя получила подозрително съобщение от Габи, което гласяло: "Може ли да помогнеш на Стан? Получавам само гласови съобщения и пропуснати обаждания от него." Стан е дядото на Габи, но тя никога не се е обръщала към него с първото му име. Това накарало майката на Габи веднага да се усъмни, че не дъщеря ѝ ѝ праща тези съобщения. На 30 август получава последно съобщение от "нея", а след това телефона на 22-годишното момиче остава изключен.


На 1 септември Брайън Лондри се завръща в дома на родителите си, но без Габи. Той не осъществява контакт нито с полицията, нито с нейното семейство. Не желае да говори с никого, а автомобилът, с който пътува двойката е също обявен за изчезнал. Когато се стига до неговия разпит, той отказва да сътрудничи на разследващите. Вместо това стяга раница с багаж и заминава към следващия природен парк във Флорида.

На 14 септември годеникът е обявен в неизвестност от родителите му. От тогава започва и неговото издирване, което към момента е безуспешно. Близките на Брайън не съобщават на властите за изчезването му в продължение на цели 3 дни. На следващия ден Брайън е обявен за заподозрян в убийството на Габи.

На 19 септември ФБР разкри, че е открито тяло, отговарящо на описанието на Габи Петито в Национален парк Гранд Тетън и Уайоминг, където се вярва, че Габи е видяна за последно. Във вторник адвокат на семейството потвърди, че това наистина е Габи, а причината за смъртта е убийство, но не се разкрива как е настъпила тя.

Последният пост на Габи в Instagram е отпреди 3 седмици. В него тя пише "Честит Хелоуин", заедно с дузина снимки, на които се усмихва широко и позира с плетена тиква в ръце. Странното е, че това се случва два месеца преди обичания от американците празник.

В разследването на заплетената история се включи както ФБР, така и много обикновени интернет потребители.

Тик ток и другите социални мрежи са пълни с различни теории за смъртта на Габи и изчезването на Брайън, а хиляди хора се превърнаха в своеобразни детективи, изследвайки всеки детайл от видеата и постовете на годениците, в опит да разплетат трагичната случка. Много хора не спират да участват активно в разследването онлайн, като основната цел сега е да бъде намерен Брайън Лондри.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сектант

    60 2 Отговор
    Професия инфлуенсър и влогър - добре дошли в 21ви век.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Раданч Татлъту

    11 5 Отговор
    Събинаеминетчица💋💋💋
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мунчо

    26 3 Отговор

    До коментар #5 от "Asdfg":

    Ако е влогърка,какво е влагала?
  • 7 Хаджи Генчо

    43 1 Отговор
    Жалко за младото момиче! Жертва на тъпотията в която живеем.
  • 8 Ванчо - Сатъра

    18 16 Отговор
    Събиноооо кво ми пука за тая Габи ма??? Смъртттт за всички инфлуенсъри, влогъри и блогъри!!!
  • 9 И двете брато

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Asdfg":

    в ютубата си влогър в инстаграма си блогър
  • 10 тодоров колев

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Asdfg":

    Събина може да е неграмотна но е влогърка и тя.Оттам изчуква некой лев,за поничката.
  • 11 Behemoth

    4 0 Отговор
    Травъл влогър ....
  • 12 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    11 0 Отговор
    Интересна история малко да се замислят колешките и,каква простащина и кой им дава пари най интересното в този случай?Колата не се зарежда с вода,храната и тези безцелни и никому ненужни снимки .Хората от край време ходят на почивка,канали като Discovery и много други правят филми ,до инфлуенсър и влогър ли стигнахме в днешно време....Пази боже сляпо да прогледа имаше една приказка в България-американска звезда в YouTube и Instagram.Такива ще ни определят какво да ядем,обличаме или къде на почивка хах какви ли още се навъдят.Жалко за момичето моите съболезнования .
  • 13 гост

    18 0 Отговор
    Да, ама като беше ясно, че нещо е станало, защо не задържаха годеника докато не намерят тялото? Щом мълчи, значи има нещо, кой нормален не казва, къде е жена му, щом са били заедно и е обявена за изчезнала? Те просто си го оставиха да си избяга, сега като отиде в някой пущинак няма и да го намерят. Много очевадно беше, че е извършил нещо нередно. Тя може да е била конфликтна, но както им казват полицаите, да си дадат почивка, за да няма физически тормоз, тогава по-добре да не са заедно.
  • 14 ПИЙНЯКА ОТ НАЦИОНАЛ ГЕОГРАФИК

    18 1 Отговор
    АЗ НЯМАМ ИСТАГРАМ,А ИМАМ СТОГРАМ 40°
  • 15 комон сенс

    5 21 Отговор
    Инфлуенсър, влогър и подобни дейности ще бъдат все по-типични за бъдещето. Вслимъл, че все повече хора това ще правят. Тази дейност е много по-близка до човешката природа, отколкото робията - да стискаш зъби от 9 до 19, за да получиш право на храна и подслон.
    Пък и местата за робчета вече намаляват. Машините са по-евтини и ефективни. ....

    Като почне някой да ми разсъждава с понятията на 19 век и да се мсили за много разумен и полезен, направо ме напушва на смях.

    Една мотика няма ли да препоръчате на влогърите? Нищо, че е напълно непотребно - нека да копат, викате ?

    Коментиран от #18, #24

  • 16 Граби

    12 1 Отговор
    Свършила им е дрогата а в гората няма пласьори и ......! 100% е нещо подобно, ако не е ТОЧНО .
  • 17 Display

    6 0 Отговор
    Тъкмо нов епизод по IDextra.....
  • 18 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    6 4 Отговор

    До коментар #15 от "комон сенс":

    Осем моряци — седмина искат да въртят руля. Не бързай краво нивата е голяма.Има повече пари на земята, отколкото можеш да спечелиш и повече постове в двореца, отколкото можеш да заемеш.Като майка на деца голямата на 17г.точно като теб говори това лято и намерих работа за деца лятото изкара малко пари 400 евра не са много но се мотивира да учи повече време и да работи някой ден нормална хубава работа, добре платена .Забрави тези глупави влогери кито ги гледаха всеки ден тя и приятелките и.Мотика не и дадох няма и да го сторя само давам съвет като родител на 43г. Не мисля че съм много стара,старая се да разбирам новото поколене но не съм съгластна с глупостите които не спират да се измислят .Само давам съвет като човек който повече време е прекарал на този свят и с повече опит.И ние бяхме млади нашето пколение също мна през доста трусове и модернзация в новата ера.
    Желая ти късмет .Нашите нужди са малко, но желанията ни растат, колкото повече неща притежаваме.
  • 19 Лепа Брена

    9 7 Отговор
    Никой тук ли няма да коментира рисунката с ПЕПЕРУДАТА МОНАРХ на последните й снимки и необичайния текст "честит Хелоуин"? Класическо ритуално убийство по масонски на момиче, което е на 22 (колкото са бувките в юдейската азбука).

    Коментиран от #20

  • 20 Лепа Брена

    7 3 Отговор

    До коментар #19 от "Лепа Брена":

    Допълвам: За жалост много от тези "инфлуенсъри", които се навъдиха, особено тези от САЩ и Англия, са жертва на програмата за умствен контрол МОНАРХ (или някоя по-съвременна версия на програма за умствен контрол). На снимките също така се вижда, че роклята подозрително много напомня на ЛЕОПАРДОВ принт - което е част от програмата на МОНАРХ "sex kitten". Поне на мен роклята ми прилича на леопардов принт. Съзава се раздвоение на личноста чрез травма, като новосъздадената личност (или личности) е тази, която изпълнява заповедите на господарите си. Поинтересувайте се.

    Коментиран от #22, #29

  • 21 вес

    10 5 Отговор
    Поредното ритуално убийство в масонска-сатанистка Америка, в която всяка година изчезват безследно 800 хил. деца.

    Коментиран от #25

  • 22 Карлосон на Луната

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "Лепа Брена":

    Е сега стреснахме всички големи дизайнери,и магазини за конфекция готово облекло !
    Какво общо има цвета на полата и твоята хипотеза.Вероятно приятелчето и я е убило след скандал .Скоро ще разберем истината.Сектите не ги отричам но не правят шум .Там нещата са прикрити доста добре
  • 23 ...

    12 3 Отговор
    Честно казано тази куха лейка няма да липсва на света...ако беше хванала истинска работа щеше да е жива
  • 24 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "комон сенс":

    А кой ще изкарва благата?
    Човекът по природа е направен да се занимава с някакъв труд. Знаеш ли, до какви психични отклонения води липсата му у човека?
  • 25 чикатило

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "вес":

    викаш рашканията пелмени да яде 😆?
  • 26 така си е

    3 0 Отговор
    Абе и аз познавам една Габи от Троян дето си хвана богаташ , чичко, и сега му смуче .............. парите , и така . Човечеца какво да прави все пак му трябва прахоСМУкачка за в тях , и такива работи да си знаете .
  • 27 Безделниклогър

    3 1 Отговор
    Просто е решила да направи лайв със Свети Петър и да ни покаже “чакалнята” отблизо,нищо повече.
  • 28 Башов

    5 0 Отговор
    Жалко за момичето..Този ми изглежда пълна друсалка, наркоман. Пиене наркотици ,не го знаеш накъде избива ,при всеки различно. Горкото момиче ,тази ли съдба заслужи. То си личи отдалече че тоз не струва,психопат
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.