Last news in Fakti

29 Септември, 2021 10:33 9 582 27

Мустафа Чаушев и Нели Рангелова коментираха ситуацията с Лили Иванова

  • мустафа чаушев-
  • нели рангелова-
  • лили иванова-
  • концерт-
  • пловдив

Все повече български звезди показват подкрепата си към естрадната прима

Мустафа Чаушев и Нели Рангелова коментираха ситуацията с Лили Иванова - 1
Снимка: БГНЕС

Концертът на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив от 14 септември продължава да събира всевъзможни коментари в социалните мрежи, а горещата тема така и не стихва.

Зад примата застанаха редица нейни колеги, сред които Петя Буюклиева, Йорданка Христова, Георги Христов, които я подкрепиха с много силни коментари, пише Шоу Блиц. Разбира се, не липсваха и противоположни мнения - като това на Мариана Попова, която в момента се лекува от коронавирус заедно с дъщеричката си Кати у дома. Попова обвини именно претъпканите зали и стадиони за бума на коронавълната.

Подкрепата си към Иванова засвидетелстваха и Нели Рангелова и Мустафа Чаушев, както и Румяна Коцева, които също не спестиха силни думи за нея, припомняйки си много колоритни спомени от близкото минало с нея.

"Лили е звезда от световна величина. Имал съм удоволствието и честта да работя с нея 5 години. Научил съм много от нея, а тя учи следващите поколения и до днес на професионализъм и любов към музиката. Тя е еталон за добри обноски, афинитет към красивото и мярна единица за качество. Лили, пожелавам ти безброй хубави песни и нови сцени. Ти просто го можеш! Обичам те!!!", написа във Фейсбук профила си Мустафа Чаушев.

Нели Рангелова наскоро даде тв интервю, в което също не спести ласкави думи за примата. "Лили е учебник. Аз съм се учила от нея", каза тя в ефира на БНТ.

"Лили Иванова свети толкова високо на звездния небосклон, че всеки опит да бъде досегната остава смехотворен. По-добре се откажете Иконата на българската поп музика може да служи само като пример за подражание на хиляди хора – за трудолюбие и дисциплина, на музикантите – за отдаденост към професията, на бизнесмените – за организираност и коректност, на абитуриентките – за перфектна фигура и още, и още…

Дерзай, Лили! Бог да те пази! И обичта на милионите ти почитатели!", пише и Румяна Коцева.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    22 37 Отговор
    Колкото и добре да пее, това е пир по време на чума. Заразените от концерта и ще са много, а тя ще си купи нови мебели. Такъв е живота в България.

    Коментиран от #2, #7

  • 2 сила

    30 13 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    ПЕШО,ТИ СЕБЕПОДОБНИТЕ ТИ СТЕ МНОГО ЗЛЕ.....МНОГО ЗЛЕ,ДА ЗНАЕШ
  • 3 Данчо

    26 11 Отговор
    Лили Иванова е Лили Иванова кои каквито изказвания и заключения може да си прави
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 13 Отговор
    ЛИЛИ ИВАНОВА Е ВЕЛИКА
  • 6 СКАНДАЛ

    11 16 Отговор
    Шефът на Концертна дирекция на смъртния си одър: Лили Иванова е много, много лош човек!

    Коментиран от #19

  • 7 Нов Световен Ред New World Order

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    Знаеш ли какво е чума? Не е това по тАлАвизора. Пепел ти на устата! Чумата ще я виждаш от балкона, даже и да нямаш телевизор.
  • 8 Който е богат,?

    6 6 Отговор
    Е велик, нали лельо Лили, аз нз за, какво е този протест.... някой да е на бил.,че била стара, ами млада, ли е, как да кажеш., на прост човек - сложен, на грозен - хубав, на к... да кажеш, че не е, като е такава... нямам предвид госпожа Иванова, опазил ме бог...!
  • 9 Ехааа

    19 3 Отговор
    Харесват ми и песните на Мустафа Чаушев, жив и здрав да е, написал е мили думи за Лили Иванова, искрени
  • 10 Еха, меха

    2 1 Отговор
    Успокоявате се,, врачки,,.....!
  • 11 SH BG

    23 4 Отговор
    Простакесата МарианаПопова на концерт ли се е сдобила с намсиквото? Или може би на футболен мач?... :::)))

    Но най-вероятно си го е инжектирала намсиквото в пункт за инжектиране в някоя тоалетна...!!! :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 12 Изсмукан страх

    2 2 Отговор
    Господ бди над песента и нейните почитатели, защото "Който пее, зло не мисли". Когато чуя хорът на банкерите, квартет Рокфелер или Гейтс соло, ще им повярвам.
  • 13 1100

    16 11 Отговор
    Прекалихте!Оставете ни, да имаме мнение за 87 годишната Лили Иванова.Не е нужно да ни натрапвате мнения, които не споделяме.Само,циганите говорят така, без да мислят.Лили Иванова е себичен човек, не особено грамотна, песни по време на социализма ,по поръчка се пишеха за нея,за кресливия й глас.Песните бяха хубави, но трябваше други ,по-добри певци да ги изпълняват.Ако добрите певци мълчат и не хвалят Лили Иванова ,това е от възпитание,нещо което тя не притежава.тя ни показа гърди, бедра, задни части ,и ако не се срамува,може да пее и по пликчета.За Лили Иванова, мярката на приличие не съществува.За 3 ден ни се натрапват положителни мнения, не зная дали са истински или измислени.Във Франция,Париж-зала Олимпия ,Лили Иванова плати във валута за един час пеене. Тя не е Силви Вартан, нито Патрисия Каас, нито Ив Монтан,нали?!Нямаше публика,освен български студенти и техните френски приятели,които се подсмихваха.Всичко това го има на запис и може да се провери.Да си платиш ,за да задоволиш егото си,е повече от плебейщина.По- добре Лили Иваанова, да спре да се излага,и да прояви приличие.На запад могат и да пеят до 80 г. Но тук е България. Иска се възпитание, такт, мярка/неща ,които не са присъщи на Лили Иванова/.Достатъчно ни я натрапвахе.Сложете край,това е правилния изход.

    Коментиран от #20, #22

  • 14 Огледайте се и вижте

    9 1 Отговор
    По това, от колко време помня и защитници и критици, имам приблизителна увереност, че 90% от тях крачат уверено или близо до трета възраст. Само Природата, или ГОСПОД БОГ, решава до кога!
  • 15 МАРА

    13 8 Отговор
    БАБА ВАНГА Е КАЗАЛА , ЧЕ ЛИЛИ ЩЕ ПЕЕ ДО ПОСЛЕДНО,ЗАПАЗИЛА ГЛАСА СИ И ТОВА СЕ СБЪДВА.ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ОЩЕ ВРЕМЕ ОБИЧАМЕ СИЯ
  • 16 Без акустична техника?

    1 5 Отговор
    Само с глас? Безспорен глас, но без съвременните възможности на всички достижения. Глас.

    Коментиран от #17

  • 17 Акустика...??

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Без акустична техника?":

    Знаеш ли какво е, май не....!

    Коментиран от #21

  • 18 йух

    9 9 Отговор
    Може ли да не ни занимавате постоянно с тази баба кято се мисли за ученичка. От една седмица се пишат статии само за нея. Омръзна ми да гледам увиснали дърти кожи във всяка втора статия.
  • 19 Коко

    3 4 Отговор

    До коментар #6 от "СКАНДАЛ":

    Не му се е отчитала! Но Лили е ВЕЛИКА!
  • 20 2200

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "1100":

    Отворко, като много знаеш, какво ще кажеш за историята с конкурса в Сантяго -Чили ? Знам я от човек, който е присъствал на конкурса. Когато Лили излязла на сцената за да се представи в конкурса - публиката я освиркала, защото тя представяла комунистическа страна.
    Лили спокойно изчакала да стихнат политическите "емоции" и запяла песента "Камино". Настъпила абсолютна тишина! След това, публиката отново избухнала - този път в неистови аплодисменти! Лили се върнала в България с ГОЛЯМАТА НАГРАДА от конкурса.
    Това за онези, които никога не са стъпвали на сцена и не са се срещали с публиката - очи в очи.
  • 21 Не знае

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Акустика...??":

    защото няма как да знае. Сигурно има предвид еквилайзерите на които основно разчитат новите "звезди" . Благодарение на "акустичната" техника - топлия въздух , които произвежда при "пеене" се превръща в някакъв глас
  • 22 Сиганитте

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "1100":

    Не познават госпожата, те познаят Софчету..... и пигитата стари с различни цветове...!

    Коментиран от #23

  • 23 Баба

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Сиганитте":

    Само Лили ли че Мустафа не е ли звезда от това време,че той имаше много почитатели,почетете и другите звезди които и днес не са забравени
  • 24 Бате

    1 5 Отговор
    Лили Иванова е самовлюбена, алчна баба, за която няма друго освен"Аз". Престанете вече с тази инфантилна егоцентричка. Баба Ванга казала, че ще пее до сетен дъх.... е радвам се, че този момент е тъй близо.

    Коментиран от #25

  • 25 Kaka

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Бате":

    Щом се радваш, МОЛИ СЕ да дочакаш този момент, че ...за последния дъх няма ред
  • 26 Лиле

    0 3 Отговор
    Имам чувството, че всички вече позабравени певци в пенсионна възраст намериха начин да се саморекламират като пишат хвалебствия за Лили .
  • 27 кочо

    0 2 Отговор
    лили Е СНОБ.МНОГО ЛОШ ХАРАКТЕР.СТАРАТО ПОКОЛЕНИЕ И ЗНАЕ НОМЕРАТА.ТЯ И ЗАТОВА НЯМА ЧОВЕК ДО СЕБЕ СИ.