Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 09:40 7 400 17

Зуека се качи отново на сцената, но...

  • зуека-
  • влади априлов-
  • васил василев-
  • постановка-
  • театър

Двамата с Влади Априлов изнасят постановката "Ние, българите" посветена и предназначена за нашенците в чужбина

Репетиция онлайн по Вайбър - очевидно това върши работа, след като Васил Василев-Зуека и Влади Априлов възстановиха по този начин комедийния си спектакъл “Ние, българите" в Англия. Първо в Нотингам на 2 октомври, после в Ковънтри на 4-ти.

С постановката Зуека се върна на театралната сцена и пак играе, но засега само във Великобритания и Испания. Веднага след представленията в Англия Зуека и съпругата му Ани, която се занимава с организацията и музиката в спектакъла, се връщат в Испания, тъй като синът им е на училище.

Зуека се качи отново на сцената, но...



Преди да тръгнат на турне, тримата си припомнят пиесата, като репетират онлайн по вайбър. Няма как да се случи иначе, след като Зуека емигрира със семейството си. “Добре, че интернетът ни е мощен", каза през смях Ани Василева пред “24 часа". А и не им трябвало много време, за да влязат пак във форма. “Ние, българите" е първият спектакъл, посветен и предназначен за всички българи в чужбина.

С него “разсмиваме негативни образи от нашето всекидневие и говорим за нещата от живота", казват актьорите за постановката. Те стартираха шоуто си през 2020 г. Сега им предстои представление в Палма де Майорка на 15 октомври, след което отново заминават за Англия, където ще играят в Лийдс и Честър.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Банджо

    10 4 Отговор
    Лостъпирос

    Коментиран от #3

  • 2 препис

    17 3 Отговор
    Двамата с Влади Априлов изнасят постановката "Ние, българите" посветена и предназначена за нашенците в чужбина. Голяма постановка са изнесли,както и доста българи са СЕ ИЗНЕСЛИ в чужбина. БЪЛГАРИ ЗА ИЗНОС правят политиците ни.

    Коментиран от #4

  • 3 незнайко

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Банджо":

    Има ли превод тази дума и какъв е той ?

    Коментиран от #11, #16

  • 4 Така е

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "препис":

    Ам и ние сме си виновни. Ако вместо да емигрираме излизахме и ги сменяхме нямаше да е така. Все още ние българите нямаме развито чувство за общност. Като започнеш от там, че не се познаваме в блока в града, вместо да искаме от общината нови паркоместа в градовете си дерем и чупим колите защото са ни спрели на мястото, топим колеги и се мазним на началниците, имаме ръководните постове и държавата служба за сладки места със заплата за която нищо не трябва да работиш без да мислим за хората и семействата им които зависят от решенията ни и т. и т.н. Основната вина е на политиците, но и ние сме виновни за проспаните от нас тяхни издевателства и кражби. Ако всеки ден идваш и ми вземаш пари, караш ми колата и ми таковаш любимия човек ако си трая и ти позволявам да го правиш 30 години докато любимия ми човек не емигрира да се спаси, по малко виновен ли ще съм или накрая ще стана съучастник в това мародерство?
  • 5 БСП за България и Радев

    7 9 Отговор
    До кога ще ни занимавате с този гербав предател??? Генерал Румен Радев да му взима гражданството. Аз отдавна вече съм се отрекъл от него. За мен всеки, който напусне кораба в толкова критичен момент, когато са ни нужни хора за да изчегъртвтаме

    Коментиран от #15

  • 6 Мутри вън

    10 1 Отговор
    Дреме ми зуя за този Зуй!
  • 7 СССРБарета

    7 3 Отговор
    Евро атлантиците ни направиха народ за износ!

    Коментиран от #14

  • 8 Ко каза ко

    9 3 Отговор
    Проблема не е в Зуека нито в политиците ,а още по-малко в евроатлантици и т.н Проблема си е в нас!!! Вижте как живеете у вас и как навън. Събувате се като влизате у вас ...а навън ,майко мила . Вижте си входовете ,градинки , училища и т.н
  • 9 Друг

    5 1 Отговор
    Не ви ли омръзна?
  • 10 молбакъмфактите

    4 3 Отговор
    Може ли един ден без да ни информирате за световно бездарния и неизвестен хуйдожник Суека???

    Коментиран от #12

  • 11 Стефан

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Казва си името ,непреводимо е.
  • 12 Диди

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "молбакъмфактите":

    Не може да се отрече,че ти си по- даровит в простотиите,а и завижда доста.
  • 13 Мими

    0 0 Отговор
    Зуекът е луд,че се занимава с ганьовци злобари . Заминал си,човече,уреди си живота и не се обръщай назад. Забрави,че има такива тъпаци вече,не ги търси ,не давай интервюта,не казвай къде си Мини в нелегалност. Не разбра ли,че спокойствието и душевният комфорт са най- важни Да не си мазохист и да искаш да те ругаят,а и да дойдат да те тормозят там,където си? Иначе,да си беше стоял тук.
  • 14 Вики

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "СССРБарета":

    Вбеси си червени барети или нощни вълци,миличък.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Съдията Дред

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Няма нужда от превод и добре отразява характера на зуйчето
  • 17 Амииии...

    1 0 Отговор
    Бях на постановката в Мадрид - в театър Гоя. Пълна зала със зрители облечени с връхните си дрехи. Може би се плаща допълнително за отопление - не е проблем - ще постоя с палтото си облечена, ще ме разсмеят пък ще се постопля. Но не би, защото след радушното посрещане успяха да ме разсмеят само веднъж до края на постановката. Обидно ми е да мислят, че могат да ме разсмеят със скечовете, които представиха (имам чувство за хумор, дори в излишък). Не ми е проблем цената, която платих за билетите, но би трябвало да мога да направя рекламация, ако не съм доволна от представлението, за което съм платила - така както за всяка друга услуга или стока, за която плащам. Може пък да се замислят какво могат да подобрят в представянето си.
    Ще проявявам интерес към всички следващи постановки на гостуващи актьори, но вече ще търся мнения за тях преди да си взема билети. Много съм разочарована.