Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 09:09 14 472 16

Порно звезда направи рязка промяна в кариерата си

  • жасмин сейнт клер-
  • порно звезда-
  • борба-
  • кариера

Жасмин Сейнт Клер се появява в някои от най-продаваните филми за възрастни през 90-те години, но след това се оттегля от секс работата

Жасмин Сейнт Клер, една от най-популярните порнозвезди в САЩ през 90-те години на миналия век, наскоро сподели историята си как е сменила кариерата си в индустрията за филми за възрастни към професионална борба и актьорско майсторство.

Жасмин Сейнт Клер се появява в някои от най-продаваните филми за възрастни през 90-те години, но след това се оттегля от секс работата.

Тя става известна в индустрията с участието си в една от най-големите оргии в света, която била заснета с повече от 300 души.

„Това ме постави на картата по някакъв странен начин“, каза тя на продуцента на филми за възрастни Холи Рандал в своя подкаст „Нефилтриран“.

„Това е нещо като едно от онези неща, при които хората те помнят за нещо, но не винаги знаят какво е това. Не съжалявам, че го направих, мисля, че всъщност е наистина смешно."

Жасмин подчертава, че 10-часовият снимачен ден не е бил забавен, казвайки: „Беше като цирк. Трудно е да си спомняш, защото си станал толкова рано сутрин, шофирайки до там ... Просто отидох там, свърших си работата и се прибрах.“

След като участва в порно филми, Жасмин решила да промени кариерата си, преминавайки към професионална борба, пише БЛИЦ.

"Последният ми договор беше с джентълмен на име Роб Блек, Extreme Associates, и той реши да създаде компания за борба. Бавно, но сигурно продължих по този път и после просто останах“, каза тя.

Жасмин също се е опитала в някои водещи актьорски роли, след като е ходила на курсове, като се е появявала във филми, като например филмите на ужасите Bad Apples и National Lampoon's Dorm Daze 2.

По време на разговора Жасмин признава, че е една от малкото бивши порно звезди, които нямат акаунт в OnlyFans, и вярва, че снимачните ѝ дни са зад гърба ѝ, казвайки: „Нямам желание да снимам друг филм за възрастни. Това вече не е за мен."

Въпреки смяната на кариерата си, актрисата описва как предишният ѝ живот в порното се отразява на живота ѝ за запознанства, като казва: „На някои хора не им пука, на други им се струва шокиращо.“


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селям алекум

    28 3 Отговор
    Аз помислих, че монахиня станала 😂
  • 2 Пич

    17 2 Отговор
    За нея е важно да я тръшкат... Като не я тръшкат вече на леглото , иска да е поне на земята...
  • 3 Бисексуалната,, рода,,..!

    4 1 Отговор
    Това, псевдонима ли е, имаше един,, борец за свобода,, който апелираше,, Саморазкривайте точната си самоличност,,......!
  • 4 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    3 8 Отговор
    Всички знаем че порното е нещо много ужасно лошо и забранено и води до социопатизъм, расвращения и липса на всякаква романтика у хората. Просто трябва да се забрани от закона и всеки който го гледа да носи най тешка наказателна отговорнос. Бих искал да чета статии за актйорите от романтичните сериали и теленовели а не за тези лоши хора които превръщат леглото от място за ласки и любов в обор за крави и волове и то прет камера.

    Коментиран от #11

  • 5 Един

    5 0 Отговор
    Може и за президент да се кандидатира.
  • 6 Тази прилича на айшету

    6 1 Отговор
    От нашата маала...!
  • 7 Механик

    13 1 Отговор
    Браво! Изключително информативно-информационна статия.
    Точно от таква статия се нуждаехме в началото на новата работна седмица.
  • 8 Мисир

    10 1 Отговор
    Това е толкова актуална новина, колкото че Боко прехвърлил ИПОН, за да започне да се занимава с политика.
  • 9 евростандарт

    3 1 Отговор
    Тя сега е с предимство в кеча, може да пада на еърбеците.
  • 10 Искам я за жена

    4 1 Отговор
    Да и направя 4-5 хлапета , да ми готви и пере
  • 11 До Генади

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Генади, време да се скриеш, защото си неграмотен! Би трябвало да се срамуваш от себе си!

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "До Генади":

    Не обичам играта на криеница госпожо. Освен това защо да се срамувам ас се гордея с себе си.
  • 14 Я съм бавносвяткащ...!

    1 1 Отговор
    Как се правят, чавета,,... братя, братчеди и сесри.. въй.... карашък от маалата...!?
  • 15 Например на Вейдър, чавету

    0 1 Отговор
    И на Роза,,, мадарету,, кви са падат, майтапа настрана, много е смешно дори... или с бизона,, шкембетуу,,..... Ужассс, такова нещо не срещано, баш..!?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.