Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 10:15 2 893 3

Най-големият кино екран в света

  • кино екран-
  • германия-
  • най-големия

Киното с най-голям екран в света се намира в Германия

Киносалонът с най-голям екран в света се намира в гр. Леонберг, в германската провинция Баден-Вюртемберг, съобщи "Дойче веле".

Размерът на екрана е 23 на 38 метра, уточняват собствениците на киносалона. Той бе реконструиран наскоро и отвори врати за премиерата на новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака".

Населението на Леонберг, който е недалеч от Щутгарт, е около 50 000 души. Публиката в киносалона и преди разполагаше с достатъчно места. Залата е оборудвана по последна дума на техниката, с лазерни проектори с разделителна способност 4К.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мръсния Фикри

    4 1 Отговор
    Имат си хората всичко...не се занимават с дребни неща...!

    Коментиран от #2

  • 2 гошо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мръсния Фикри":

    имат си, фики, защото правят мерцедеси. и все по-скъпи ги правят. а вие, в делиормана, се изхранвате като обработвате земята. а така никой не е забогатял, само чорбаджиите ви. но те на кино не ходят.

    Коментиран от #3

  • 3 Гошо, ти откъде си..?!

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "гошо":

    От всякъде и никъде, май....?!