Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 14:28 1 921 9

Обгазиха Джаред Лето по време на протест (ВИДЕО)

  • джаред лето-
  • сълзотворен газ-
  • италия-
  • протест-
  • коронавирус-
  • green pass-
  • полицейско насилие

Актьорът пострада от сълзотворен газ в Италия

Обгазиха Джаред Лето по време на протест (ВИДЕО) - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Холивудската звезда и носител на награда "Оскар" Джаред Лето пострада от сълзотворен газ по време на протест и Рим, съобщава Deadline.

Актьорът се оказа в ролята на репортер от мястото на събитието, след като по невнимание се оказа част от масовите протести против т.нар. Green pass в Италия. Протестите са заради въвеждането на нова зелена система, която налага ваксини за някои служители в страната. В демонстрациите през уикенда се включиха над 10 000 души.

Актьорът, който е известен и като вокал на групата 30 seconds to Mars, публикува в свой пост от официалния си Instagram профил смущаващи кадри на полицейско насилие срещу хора, скандиращи "LIBERTA". Самият той е попаднал случайно на мястото и е бил обгазен със сълзотворен газ.

Освен хилядите коментари на фенове, които притеснено го молят да се пази, сред последователите му в социалните мрежи има и много такива, които искрено му благодарят, че показва тези кадри, които остават извън фокуса на официалните медии и заявяват подкрепата си за протестиращите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Злият епилатор

    2 1 Отговор
    Е пък звезди и групи, човек не може да познава, достатъчно е Мулума, цел ден може да ми,, врънка,,....!
  • 2 Майна

    5 2 Отговор
    Браво!Риана също носеше фланелка навън с надпис ,,МИСЛЕТЕ ОЩЕ ДОКАТО НЕ Е ЗАБРАНЕНО,,. ...НИКИ МОНТАЖ сподели смело за последиците след инжектирането на свой близък и въпреки нападките , преследването не се отказа от ТОВА ,КОЕТО ЗАЯВИ, ЧЕ Е РЕЗУЛТАТ СЛЕД ИНЖЕКТИРАНЕТО НА ТОЗИ МЛАД ЧОВЕК!

    Коментиран от #3

  • 3 Майна

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Ники Минаж , грешка
  • 4 ПП тарикат

    1 7 Отговор
    КирЕ Канадския мошеник бил ли е обгазен на метежа срещу Бойко?

    Коментиран от #5

  • 5 Последния Софиянец

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПП тарикат":

    На един протест през зимата ме повалиха еничарите и ме ритаха на земята.Брат ми и Кирил Петков ме измъкнаха.
  • 6 Бойко Рашков

    5 1 Отговор
    Аз му казах на тоя Лето посред Есен да не протестира и че стане лошо
  • 7 Ха ха ха

    1 1 Отговор
    Трябвало е и да го опънат!
  • 8 Общо взето

    4 2 Отговор
    са написани куп глупости в тази статия. Имаше седящ протест на Пиаца дел Пополо, на която се бяха събрали около 10000 човека. В края на този митинг, в продължение само на три минути думата взе един тип от Форца Нуова (нещо като атака в България, също спонсорирани от русия) и провокира ултрасите и необразовани тъпаци от периферията на Рим (общо около 2500 човека), да тръгнат по Виа дел Корсо към Палацо Киджи (седалището на правителството), където по същото време имаше среща на 400 парламентаристи от цял свят. Естествено, това си беше провокация и нямаше как да стигнат до там! По пътя си, влязоха с взлом в централата на най-големия синдикат в Италия и го опустошиха (нещо като тръмпистите в Конгреса). Всичко беше предавано на живо от всички телевизии и се видя, че единствените пострадали и задържани, са от провокаторите. (За разлика от 02/09/2020, където провокаторите не бяха пипнати с пръст, а бяха бити мирнопротестиращите граждани - нещо, което в Рим не може да се случи.) Ако този заблуден смешник, непознаващ ситуацията в Италия (и Европа), се е наврял сред ултрасите на преден план, нормално е да е бил обгазен... Най-агресивните бяха поляти и с вода.
  • 9 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ТОЧНО КОПИЕ Е НА "СПЕЧЕЛИЛАТА " ЕВРОВИЗИЯ -- ШАШЛИК А ВЮРСТ !!!!!!!!!!!!!!!!