Last news in Fakti

22 Октомври, 2021 21:34 12 255 10

Кой е търтей №1 на „Фермата“?

  • фермата-
  • търтей-
  • стефан

IT милионерът Стефан избягва всяка работа

Участници в риалитито „Фермата“ се скъсват от работа, но един от тях не спира да се скатава. IT милионерът Стефан избягва всяка работа, която може да го претовари или да го контузи.

„Той не вдига нищо по-тежко от пирон или четка за боядисване!“, вбеси се на търтея предприемачът Любо, след като забърка огромно количество бетон заедно с останалите мъже в стопанството и едва не се сецна в кръста.

Според риалити героите, милионерът си пази силите за предстоящите битки на Арената. Освен че не се изгърбва от работа, той никога не пропуска да се наспи добре. „Стефан най-много от всички има нужда от пробуждане“, коментира по негов адрес емигрантът Коцето.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо Радев

    9 10 Отговор
    Тоз е дребен интригант
  • 2 Алфа Вълкът

    5 14 Отговор
    Гледал съм Фермата 2, 3 и 4, първия сезон не го гледах, и трябваше да се спра още на втория! А тия от четвъртия сезон, ако играех аз, щях да ги елиминирам всичките без да се изпотя, гарантирам ви го!
  • 3 нашия

    24 5 Отговор
    как кой???!!!....гугутката футбона съпруга от Чикаго естествено...тя освен да е Чувствителна и да реве друго не прави там ...аааа и малко интрижки и така си поминува приятно....
  • 4 Ковид фашизм 🧬

    4 8 Отговор
    Най-големите търтеи са Прасима и Симеон дебелия.
  • 5 Като седят цял ден дърти жени

    4 4 Отговор
    По сайтове, не ли са,, търтеи,, - сега още повече, покрай ковида всички, айде колело, завърти се, да ни, харесват петнистите хиени с черните точки,, -!
  • 6 Калбо

    5 0 Отговор
    За съжаление тази година фермата няма нищо общо с предишните сезони сега все едно че гледаш игри на воля по Нова телевизия няма нищо общо с предишните сезони а такива като Ивайло където и да ги срещна винаги да го разбирате Какво няма да сбъркате голямо самочувствие без покритие а за скатавката милионера няма нищо в него Видин Как да ви кажа лош човек няма нищо мъжко в него като жена е не знам как е спечелил тези милиони сигурно жена му го командва
  • 7 Моамар

    3 0 Отговор
    А ЗАЩО НИ СА КАЗВА "ТКЗС" ? ТАКА ЩЕ САБЕРАТ И ПЕНСИОНЕРСКАТА АУДИЕНСИА, МОГАТ ДА ИЗБИРАТ И ТЕКЕЗИСАР НА СЕЗМИЦЪТА ?
  • 8 Почко

    4 1 Отговор
    Всички са селяндури итъпи пърчета
  • 9 ПКП

    1 1 Отговор
    БОЙКО ЩЕ ГИ СМАЧКА ТИЯ ПО ТЪРТЕЙСТВО И ПАРАЗИТИРАНЕ !
  • 10 Бай Брадър

    0 1 Отговор
    Говори бай Ви Брадър.От другата седмица започваме нова рубрика."Каруцар на седмицата". Ей ша ва изплущя най-накрая.
    Предната седмица ма излъгахте с конкурса " Любовчия на седмицата". Бай Брадър ги беше правил у боба с оная префърцунената Цети ли беше и нищо не напрайхте.Чесно Ви казваш шва изплущя и ще ва остая на гладно цяла седмица, ако и тая седмица не си заслужите фуража