26 Октомври, 2021 12:01 5 159 5

Анди Гарсия стана дядо (СНИМКА)

  • анди гарсия-
  • внучка-
  • дядо-
  • актьор

Той сподели снимка на внучката си Вайълет в социалните мрежи

Анди Гарсия стана дядо (СНИМКА) - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Анди Гарсия е горд дядо на момиченце. Второто му дете, дъщеря му Даниела, роди първата си рожба. Благата вест той обяви в профила си в Instagram.

"Благословени сме с първото си внуче. Добре дошла Вайълет Роуз Борело", написа актьорът към снимката, която сподели.

A post shared by Andy Garcia (@andygarcia)

Дребосъчката се е появила на бял свят на 18 октомври. Преди време Гарсия обясни, че предвид ситуацията е пропуснал сватбата на Даниела и избраникът ѝ Стивън Борело. Даниела се е венчала в сватбената рокля на майка си.

Анди Гарсия стана дядо (СНИМКА)
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Анди Гарсия е от малкото холивудски звезди, които имат стабилно семейство и един-единствен брак. Той се жени за Марви Лоридо през 1982 г. и те имат четири деца - три дъщери и един син.

Очаква се съвсем скоро, до седмици топ актьорът да пристигне у нас за снимките на "Непобедимите 4". Той ще влезе в ролята на агент на ЦРУ, който ще придружи екшън героите в последната им мисия. Камерата ще се завърти в студиата на "Nu Boyana".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 много сладко

    4 0 Отговор
    Виолетка-Роза е готино име! ;))
  • 2 Тва, ли е диштирята..?!

    1 1 Отговор
    Дребосъчко, ти си по готин от нея..!
  • 3 Празко

    7 0 Отговор
    Сладур с хубави филми. Да са живи и здрави той и близките му!
  • 4 Rock

    8 0 Отговор
    Песните,, When a man loves a woman,,- на Пърси Следж и,, Parla Piu Piano,,-Джани Моранди- оригинал Нино Рота са от филмите с негово участие и ги свързвам с него.-,,Когато един мъж обича една жена,, и,,Кръстникът,, в ролята му на Винченцо.
  • 5 Жабите в езерото Титикака в Андите

    1 0 Отговор
    Живеят под водата защото има повече кислород под водата отколкото във въздуха на такава надморска височина Поздрав от Джани МорАнди с песента Уна аморе Гранде Гранде комо Дел Мондо