Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 20:43 15 117 5

2 зодии ще се радват на големи финансови печалби през ноември

  • хороскоп-
  • ноември-
  • печалби-
  • пари-
  • финанси

Вижте кои са те

2 зодии ще се радват на големи финансови печалби през ноември - 1
Снимкa: Shutterstock

Ноември месец обаче се очертава да бъде истински късметлийски за две от зодиите. Те ще изпитат нечувана радост и ще се сдобият със солидна сума пари. Ще имат повод да почерпят, затова стойте близо около тях. Много скоро предстои да ви споделят за промяната в банковата си сметка, пише Actualno.com. Ето кои ще са зодиите с пари през ноември:

Скорпион

Тази зодия винаги знае как да се сдобие с желаните финанси, за да реализира някоя своя цел. Това са трудолюбиви хора, които не се отказват пред нищо, докато не сбъднат мечтата си. Готови са да работят неуморно, но никога няма да искат пари назаем от приятел. Тяхното достойнство и себелюбие няма да им позволят да престъпят принципите си.

Хубавото е, че през месец ноември представителите на зодията най-накрая ще бъдат възнаградени за упоритостта си през годините. Те ще получат солидна сума пари, която могат да вложат в пътуване, нова цел или просто да се поглезят с някоя по-скъпа покупка.

Телец

Телците обичат материалните блага и както се казва парите при парите отиват. Мъжете и жените Телци ще имат особен късмет през месец ноември, те ще си купят билет от тотото и ще видят с очите си сума, която ще им осигури десетки забавления – такива, каквито харесват те. Много скоро Телците ще ви се обадят да ви споделят за радостта в живота си. За тях материалното е нещо много важно и със сигурност няма да пропуснат възможността да се похвалят за късмета си!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8235

    3 2 Отговор
    Голяма забава ще е.
  • 2 Медиум

    4 0 Отговор
    Аз пък ви казвам ,че две нации ще започнат война ,но ще спечели само едната. Да една жена каза вярно е!
  • 3 Какво

    5 0 Отговор
    10 лева, или 50 лева, пари ли са,, или ще си намеря некой богат съсет или съсетка.... голем кеф, най сетне се уредих...!
  • 4 хаберих

    7 2 Отговор
    В сърцето на мъжа винаги има място за поне три жени:
    - тази, която го е родила;
    - тази, която му е родила;
    и тази, която му се е родила.
  • 5 ганю

    2 0 Отговор
    венелина знаем на какво се радва