Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 17:10 4 759 6

Бившата на Бен Афлек с нов годеник?

  • дженифър гарнър-
  • бен афлек-
  • сгоди-
  • джон милър

Дженифър Гарнър пусна слухове, че най-вероятно се е сгодила за приятеля си Джон Милър

Бившата на Бен Афлек с нов годеник? - 1
Снимкa: Shutterstock

Дженифър Гарнър пусна слухове, че най-вероятно се е сгодила за приятеля си Джон Милър, тъй като се появи в Инстаграм с диамантен пръстен на безименния пръст, пише dir.bg.

Бижуто беше забелязано след като 49-годишната актриса вдигна чашата си, за да отпие от нея чай. Точно тогава последователите на Гарнър видяха пръстена на лявата ѝ ръка.

Това накара хората да си мислят, че тя и Милър, който е главен изпълнителен директор на веригата "CaliBurger", са решили да предприемат още по-сериозна крачка във взаимоотношенията и да узаконят връзката си.

Те се разделиха през 2020 година и се събраха отново през пролетта на 2021 г.

Източник споделя пред "In Touch Weekly":

"Джон и Дженифър се разделиха преди Лос Анджелис да влезе в локдаун, а месец след като тя финализира развода си с Бен Афлек."

Дженифър Гарнър беше омъжена за Бен Афлек 10 години, двамата са родители на три деца. Милър също е разведен, като финализира раздялата си с бившата си съпруга Каролайн Кембъл месец след като романът му с Гарнър започна да става публично достояние.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако човек е на 15 години

    3 2 Отговор
    Да се влюби в артист, не ми са интересни тези, дори и ален делон, не ме е впечатлявал кой знае колко, по скоро съм особена, отколкото с комплекси, чешит....!
  • 2 Пунктуация или кекс

    3 2 Отговор
    Не знам, все още не съм решила...!?
  • 3 Обесен Язовец

    4 3 Отговор
    Както каза ромският доктор от Хайредин, тези посевместно страдат от шизофрения. Масово забравят по колко пъти са правили годеж и колко развода имат дад гърба си.
  • 4 Ами

    3 1 Отговор
    В този Холивуд, мравуняк празен не можеш да намериш, веднага му удрят чокъра.
  • 5 Честито

    10 1 Отговор
    Тази Дженифър е една от актрисите в Холивуд, която не дразни и не товари зрителите си с излишно превземане и безкрайни претенции. Земна и с приятно излъчване, като най-добрата й роля тепърва предстои.
  • 6 стефчо

    2 5 Отговор
    Тези освен парата,нищо друго не ги интересува докато са живи. Ментак хора!