Last news in Fakti

7 Ноември, 2021 18:32 2 813 8

Дават под наем апартамента на Кари Брадшоу само за 23 долара на вечер

  • апартамент-
  • под наем-
  • кари брадшоу-
  • сексът и градът-
  • сара джесика паркър

Продуцентите и Сара Джесика Паркър ще бъдат домакини на два престоя от по една нощувка за един до двама гости на 12 и 13 ноември

Дават под наем апартамента на Кари Брадшоу само за 23 долара на вечер - 1
Снимка: Instagram

Кари Брадшоу се завръща в Ню Йорк, в комплект с емблематичният апартамент и килера-съкровищница от дрехи и обувки на топдизайнери, както и всичко останало на героинята от "Сексът и градът", пише Forbes, цитиран от dir.bg.

В чест на предстоящите епизоди от рестарта на сериала по НBO Max Original със заглавие "And Just Like That...", самата Сара Джесика Паркър отваря вратите на жилището на Кари Брадшоу в Ню Йорк, в партньорство с Airbnb и Warner Bros. Consumer Products.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от People Magazine (@people)

Обуйте си "Manolo Blahnik" и пристъпете в тази светая светих на Кари Брашоу, а и за много свободни дами, които следят историята на четирите приятелки вече 23 години. Продуцентите и Паркър ще бъдат домакини на два престоя от по една нощувка за един до двама гости на 12 и 13 ноември само за $23 на вечер, в чест на 23-те години, откакто зрителите се запознават с колумнистката, икона на модата и нейните дружки.

"Героинята ми Кари Брадшоу, ми е много близка и скъпа на сърцето, и новия прочит на нейния свят в продължението на историята на "Сексът и градът", беше такава радост", каза Паркър. "Вълнувам се, че нашата публика ще изживее "Ню Йорк на Кари", както никога досега и ще стъпи в нейните обувки, буквално, за първи път", казва актрисата.

Резервацията ще бъде достъпна в понеделник, 8 ноември, за нощувки на 12 и 13 ноември.

По време на престоя си гостите ще бъдат потопени в типично изживяване на Кари, включително виртуален поздрав при настаняване от самата Паркър, коктейли "Космополитън" за тост, възможността да се възхищават на емблематичния гардероб на Кари, и да обличат дрехите, както и да пробват обувките.

Те могат да си правят фотосесия, а сред интересните предмети, освен облекла, е и безжичния телефон от около 2000 г., с който могат да възпроизведат някои страхотни сцени.

"Тези престой не е състезание. Гостите са отговорни за собственото си пътуване до и от Ню Йорк", казват от платформата за настаняване с "Airbnb".

По същество килерът е звездата на този апартамент в Ню Йорк, изпълнен с дизайнерски и винтидж визии, които да ви накарат да припаднете. Въпреки това, ако Кари ни е научила на нещо, това е, че тенденциите идват и си отиват, но приятелствата никога не излизат от мода - така че ние направихме всички спирки за едно страхотно и ориентирано към приятелството пътешествие по лентата на "Сексът и градът", казват още от Airbnb.

Тузара също е чест посетител в апартамента в Ню Йорк

За да отпразнува завръщането на Кари на синия екран, "Airbnb" ще направи еднократно дарение на The Studio Museum, музей за съвременно изкуство, подкрепящ творчеството на художници от африкански произход.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХАХА

    4 1 Отговор
    Очаквайте скоро и за 2.30 на седмица, както са я подкарали дюрмократите в дюрмократичните щати.
  • 2 Ето ви поредното доказателство,

    7 1 Отговор
    Колко сбъркан е този свят!!! Безсмислици без край!
  • 3 555

    6 3 Отговор
    Много неприятна актриса като визия

    Коментиран от #5

  • 4 Това говори за криза на публичните

    3 1 Отговор
    домове там, щом чакат на Кари.
  • 5 АЛЕК БОЛДУИН НЕВИНЕН СТРЕЛЕЦ

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "555":

    МАЙ МАЙ ТРТЯБВАШЕ С ТАЯ ДА СНИМА ФИЛМА „СМЪРТОНОСЕН ПИЩОВ”🔫🔫🔫
  • 6 Благодаря

    3 1 Отговор
    за изключително безполезна статия, сега ще изтегля сто долара и ще отскоча до апарта и
  • 7 devil

    5 1 Отговор
    Ако и Саманта Джоунс ме посрещне няма да откажа ,ще остана два дена
  • 8 И. какво от това,

    1 0 Отговор
    Да няма такива, да бъдат като Ленин, мумифицирани, че имат самочувствие, обувки, рокли и тем подобни, този филм. не го харесвам...!