8 Ноември, 2021 12:15 3 411 12

Изви се опашка от студенти, които искат да се снимат с Лили Иванова (СНИМКА)

  • лили иванова-
  • репетиция-
  • университет-
  • студенти

Тя изрази специални благодарности към университета

Естрадната прима Лили Иванова изненада с присъствието си в столичен университет, където студенти се наредиха на опашка, за да се снимат с нея и да поискат автограф, пише burgas24.bg. Причината за посещението ѝ на учебното заведение е, че поп иконата е провела репетиция за предстоящите концерти от националното си турне именно там. Това сподели самата тя с публикация в социалните мрежи.

"Специални благодарности на г-н Георги Текев и Нов български университет за отношението и гостоприемството да проведем нашите репетиции за концертите от турне 2021 - Велико Търново - 09.11., Шумен - 11.11., Русе - 17.11. и София - 14, 15 и 16.12., в прекрасното телевизионно студио на НБУ! Здраве, щастие и любов!“, написа тя в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 все

    9 9 Отговор
    египтолози?
  • 2 Студопор

    10 8 Отговор
    Значи като сме на опашка да се снимаме с Лили Иванова - няма санкции и противовирусни мерки, но когато отидем по единично да си пазаруваме, не може да влизаме в помещения над 300 кв.м.? Същото и за изборите. Защо? Какъв е този двоен стандарт? Ако има мерки и закони, трябва да са за всички и за всичко. В противен случай свалете всички ограничения и ни оставете да живеем нормално!!
  • 3 Нека да пиша

    8 18 Отговор
    Що така ,Хелоуин отдавна мина . Или може мумията баба Лилиту Иванова се завръща . Спомени за отминали цивилизации ще споделя .Тя е най -малко на 8500 год . Тя не празнува Коледа защото тогава не е бил роден малкия Исус. Но е пяла на него във Ветлеем. Даже е пише в библията, че е първия човек ,и след нея е Адам. Пяла е на Рамзес I .
  • 4 Две баби на един левент

    5 15 Отговор
    На снимката липсва другата баба,РаИна Кабаиванска,както и произнасят името по света,за да е пълен цирка!

    Коментиран от #11

  • 5 Таз година булка,до година люлка

    5 9 Отговор
    Това свадбена снимка ли е? Младоженеца ми изглежда много по-стар от булката!
  • 6 Behemoth

    5 6 Отговор
    Тия я мислят за чалга певачка......не знаят нищо за соц мумиите...
  • 7 Егати бедъра..!

    4 3 Отговор
    Лельо Лили, момите л.... да, едат...!
  • 8 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    ДРУГИ БЪЛГАРИ -БРАТЯ ... ЛИЛИ ПЪРВО Е СЕРВИРАЛА И ПЯЛА В ПЕРНИК ---С ПЪРВО ГАДЖЕ -ТУК В ПЕРНИК - ОТ КЪДЕТО Е ТРЪГНАЛА ДА " ПОБЕЖДАВА " !!! СТУДЕНТИИИ ---"ЕЛАТЕЕ НА ПОКЛОНЕНИЕ В ПЕРНИК ---БЕЗ СТРАХ , НО С КАСКИ " !!!!!!!!!!!!!
  • 9 Бих се радвал повече

    2 1 Отговор
    на Лили Иванова, ако изпълненията на предстоящите концерти са с по-голям въздушен обем, което прави гласа да излиза от дълбочина, както и по-силна енергийна динамика на гласа и нека амплитудата да е по-голяма. Желая успех на Лили, винаги съм я обичал.
  • 10 Разбирате ли?

    2 1 Отговор
    На снимката с охиления не е Лили Иванова,а нейна двойница!
  • 11 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Две баби на един левент":

    Сигурно много Ви е яд, че Вас никой не Ви познава даже да сте на 20 години !!! Така ще си и умрете като ненужен за никого !!!
  • 12 Лельо Лили,

    1 0 Отговор
    студенти има ли все още, ма то всичко стана самия ужас, то добре, че стана така, та отде да, търся пари за учене и друго, като майка ми може, един гужук и айде, живота - песен..... да пази бог............гадно ми е, че като некви,, буклуци,, не уредени съвсем в живота, защо правят злини на други хора....!?