Необходими продукти:
1 джолан
копър
черен пипер на зърна
магданоз - сушен
целина - корени
500 грама кисело зеле
1 цвекло
1 глава лук
3 скилидки чесън
МАРИНАТА
мед, соев сос, лют червен пипер
Начин на приготвяне:
В тенджерка сложете джолана, нарязаните копър и целина, зърната черен пипер и магданоза. Варите свинското на тих огън за 5 часа. Смесвате си продуктите за марината, заливате свинския джолан и оставяте на хладно за 2 часа.
През това време си нарязвате зелето, лука, чесъна и настъргвате цвеклото. Всичко запържвате в мазнина и готвите под капак.
Маринованият джолан слагате в тавичка, покривате го с фолио и печете на 190°C за 1 час. Премахвате олиото и запичате свинския джолан с кожа и кисело зеле, пише Actualno.com.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 Този коментар е премахнат от модератор.