Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 19:15 4 299 3

Тони Димитрова с впечатляващ жест към покойния си брат (ВИДЕО)

  • тони димитрова-
  • песен-
  • брат-
  • ковид

Той почина миналата година от Ковид

Певицата Тони Димитрова преживя непрежалима загуба миналата година, когато от Ковид си отиде един от най-близките ѝ хора - нейният брат. След трагедията Тони намери най-добрия начин да изрази всичко, стаено в душата ѝ - в песен.

Поп певицата посвети на брат си разтърсваща песен, озаглавена " В сянката на твоята душа ", която е и жест към всички, които са си отишли в последната година вследствие на пандемията. Това обяви самата тя с дълга и искрена публикация в профила си в социалната мрежа.

"Имаше най-хубавите трапчинки на света! Когато бях малка, с часове стоях със забити показалци и си прищипвах бузите, та да си направя и аз такива. Когато съм се родила, ти си бил на 4 годинки и малко след изписването ми, си посегнал да ме погалиш като спя, ама баба ни те плеснала през ръчичките, за да не ме събудиш. И ти с нокътчето си ми одрал меката бебешка бузка. Носих този белег допреди години, сега съжалявам, че се е изличил.“, започва постът на певицата във Фейбук, в който тя разказва за любими свои мигове с брат си и за близостта между двамата.

"Когато записвах тази песен си мислех за теб, и все плачех, и не можех да я изпея! Защото от една година те прегръщам само в съня си! Подари ми я Хайго Агасян, думичките са на Лора Кекевска, аранжимента е на Светльо Лобошки, а Нивелин Мирков ме записа и все ми казваше: “Хайде днес да не плачем!”! Ще те чакам в съня си, Бате! Посвещавам тази песен в памет на всички, които изгубихме в пандемията", пише изпълнителката.

Ето и красивата песен:


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Офф

    8 11 Отговор
    От кхга инсулта се превърна в Ковид???
  • 2 Варненец

    8 9 Отговор
    Хайде още една скрита реклама на боц. Няма ли да се спрете? Никой не ви вярва вече.
  • 3 Тъпо, Тъпо и пак Тъпо

    2 2 Отговор
    👅👅👅👅👅...........👡👡👡👡........👙👙👙👙👙........👠👠👠👠👠