14 Ноември, 2021 18:26 9 565 14

Предложение за брак преобърна по най-неочаквания начин живота на жена

  • предложение-
  • предложение за брак-
  • годеж-
  • сватба-
  • отслабване-
  • излишни килограми-
  • сваляне на килограми

Младата жена отказала на любимия си и го накарала да ѝ предложи отново след година

Дженифър Гингли криела огромна болка зад принудената си усмивка. Тя била влюбена в приятеля си още от малката. В крайна сметка съдбата и любовта събират двойката, която от 11 години е все по-щастлива от факта, че могат да разчитат един на друг, да се подкрепят и обичат.

Когато обаче тя получава предложение да се омъжи за Люк, Дженифър изпищява в ужас и отказва, пише jenata.blitz.bg. Причината за неочаквания ѝ отказ е повече от необичайна.

Когато Дженифър чула предложението от любимия си, тя му отказала и заяви, че иска да изчакат, защото в момента не била готова за тази важна стъпка. 26-годишното момиче имало наистина голям проблем.

Дженифър страдала от сериозно затлъстяване. Този проблем всъщност се появява още, когато Дженифър е тийнейджърка. В края на образованието ѝ обаче теглото ѝ се увеличава до критичните 120 килограма.

Предложение за брак преобърна по най-неочаквания начин живота на жена

Тя признава, че не може да си представи как с толкова много излишно тегло ще застане пред олтара и ще гледа след години сватбения си албум. Ето защо Дженифър решила да даде обещание на Люк, че ще се омъжи за него след година. Тя била твърдо решена, че до тогава ще отслабне драстично. Гледайки се в огледалото, тя признава, че непрекъснато си задавала въпроса: „За Бога... как можах да се докарам до това състояние?”.

Предложение за брак преобърна по най-неочаквания начин живота на жена

След известно време момичето намира екип от специалисти, които да ѝ помогнат в борбата със затлъстяването ѝ. Преди това тя е опитвала безброй диети, но никоя от тях не успяла да ѝ помогне в борбата с излишните килограми и да постигне желания резултат.

След месеци обаче резултатите от работата ѝ със специалисти вече били налице. Под строгото ръководство на треньори и диетолози Дженифът отслабнала.

Предложение за брак преобърна по най-неочаквания начин живота на жена

За една година тя е свалила 57 килограма, което е почти половината от първоначалното ѝ тегло. Без съмнение младото момиче вече е неузнаваемо, здраво и разбира се – повече от щастливо. Виждайки резултатите на Дженифър, майка ѝ и сестра ѝ също решили да се присъединят към отбора и успели да отслабнат с 45 килограма.

На снимките „преди” и „след’ се вижда, че промяната на момичето наистина е шокираща. Младата Дженифър изглежда като съвършено нов човек. Освен това, след толкова много загубени килограми Дженифър получава и награда от треньорите и диетолозите си.

Предложение за брак преобърна по най-неочаквания начин живота на жена

Година след предложението, Дженифър вече е готова да каже „Да” и да се омъжи за любимото си момче. Люк от своя страна чакал търпеливо Дженифър през цялото време, за да може отново да зададе въпроса си и да получи най-мечтания отговор.

Дженифър продължава да тренира и да се храни зздравословно, а резултатите ѝ са все по-добри и по-добри.

Предложение за брак преобърна по най-неочаквания начин живота на жена


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    47 0 Отговор
    Даже и пораснала

    Коментиран от #10

  • 2 русенец

    34 2 Отговор
    Явно освен , че е загубила близо 60 килограма е и пораснала с около 20 сантиметра , ако на двете снимки е една и съща жена.:)
  • 3 Рошко

    11 6 Отговор
    Типична английска патка, да те харесват каквато си и да откажеш, а па дано сега се разведат
  • 4 Явно го е,, възбуждала,,

    16 1 Отговор
    Дебела, но нещо не се връзват нещата, от бидон, става и височка, брей люк,, вълшебен,, си.... блазе и на, ледената усмивка,,....!
  • 5 Тоалетна хартия

    19 1 Отговор
    Момчето е идиот, като всеки англосаксонец!!!!!
  • 6 А бе

    15 1 Отговор
    Отслабнала - добре, ама пораснала с една глава - ха ха ха!
  • 7 Asdfg

    12 1 Отговор
    Събинооооооооооооооооо,ти сериозно ли? Защо си такава М…А бре Събиноооооооооооооо?!?
  • 8 Добрия Майстор

    9 2 Отговор
    На голям тезгях работи!
  • 9 azi

    7 0 Отговор
    от обувките ще е
  • 10 Радка пиратка

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГОСТ":

    На сватбата е обула обувки с високи токове, хора! Май с тези маратонки отвикнахте да виждате дами на висок ток!
  • 11 наблюдател

    4 0 Отговор
    Звучи ми като реклама.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 aert

    0 0 Отговор
    каде са слимките?
  • 14 незнайко

    1 0 Отговор
    Щом е спряла да яде пържени картофи, бургери и ястия от Макдоналдс всичко си идва на мястото !!! За протокола, цялото семейство е било СВИНСКО !!!