Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 11:05 7 837 11

Нова тежка раздяла в живота на Наталия Гуркова

  • наталия гуркова-
  • раздяла

След загубата на съпруга си преди 3 години, сега се е разделила и с поредния мъж в живота си

Наталия Гуркова доскоро се носеше на крилете на нова любов, но уви – щастието ѝ не продължи дълго. Вдовицата на убития бизнесмен Джордже Михалевич имаше връзка със заможен банкер, но според запознати вече се е разделила с него. Разлъката настъпила преди няколко седмици, твърдят хора от обкръжението ѝ.

Близки до дългокраката брюнетка издават, че 3 години след загубата на съпруга си тя най-сетне открила нова любов и била готова да продължи напред, ала плановете ѝ за пореден път се объркали. Сега Гуркова отново е сама и се е отдала на развлечения с приятелки, ако съдим по последната ѝ активност в социалната мрежа.

Интимните отношения на бившата миска и 50-годишния бизнесмен започнали през пролетта. Според слуховете децата на Наталия не го харесвали и това довело до край на връзката, като подробностите не са известни. Дали има и друга причина за раздялата – Гуркова мълчи по въпроса.

Близките на красавицата са доволни, че тя все пак e успяла да си стъпи на краката въпреки ударите, които ѝ нанесе съдбата. Наталия неведнъж е споделяла, че е благодарна за подкрепата на роднини, приятели и фенове. "Tрудно ми е, но се справям! Възмутена съм от клюките, които се разнасят! Внушава се, че покойният ми съпруг Джордже е бил измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован! Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка!", коментирала е самотната майка.

Михалевич бе убит в близост до Йоханесбург през 2018 г. Тогава южноафриканските медии съобщиха, че похитителите проследили автомобила на черногорския бизнесмен, спрели точно до него на червен светофар и го застреляли през страничното стъкло на колата.

Не е тайна, че бизнесът на Джордже не беше съвсем легален, макар че Наталия винаги го е защитавала. През последните години от живота му го застигнаха и финансови тревоги, с които започнаха и проблемите в брака му. Заговори се, че жена му е имала няколко извънбрачни авантюри. Чаровната брюнетка обаче така и не призна, че семейството им е преминавало през криза.

Запознати твърдят, че заради богатото криминално досие на съпруга си хубавицата загубила съня и спокойствието си. Разтревожена за живота на двете си деца бившата миска напусна окончателно ЮАР преди няколко години и заживя с майка си в столичния квартал "Младост". За смъртта на Михалевич тя научила по телефона от южноафрикански полицейски инспектори. В продължение на седмици Наталия не можела да се отърси от първоначалния шок, пиела и антидепресанти. Едва наскоро успяла да се съвземе и да започне живота си oтначало, най-вече заради децата си Джорджия и Кристиян.

След убийството на съпруга си Гуркова излезе извън светлините на прожекторите. Тя отдавна е загърбила модния подиум, почти не дава интервюта, нито пък говори за личния си живот, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    28 0 Отговор
    Тая за кого е гласувала?
  • 2 Аууу

    24 0 Отговор
    Милинката, жива да я ожалиш!
  • 3 Човка

    15 1 Отговор
    И е видял личната карта , разбрал е на колко години е , и " почваме да бегаме , бате..." , както казваше онзи герой.
  • 4 mom4eto

    9 0 Отговор
    Добрите новини са, че с мен няма да се раздели :D
  • 5 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    16 1 Отговор
    Опустошила е чекмеджето му и после избЕгала...
  • 6 и двете

    24 1 Отговор
    с Цецито Красимирова, редовно се отбиваха през покоите на БМБ в Бояна, едната още живее с някакъв "голям американски бизнесмен" от неизяснен произход предвид името му, но това не им пречеше с характерните си полови белези да бъдат в близост до Едноличния собственик на "България" ЕООД, и да се ползват с облаги по всяко време на денонощието.
  • 7 Е не

    18 0 Отговор
    Някак си си помислих, че се е хванала със стругар, а то ....
  • 8 гост

    14 2 Отговор
    Ако се влюби в момче от село , ще е щастлива ! На село всичко е по-истинско , от града .

    Коментиран от #11

  • 9 Шишарко

    7 0 Отговор
    А аз се чудя защо ме наболява левио топурдак!
  • 10 Минчо

    4 0 Отговор
    А пък аз се разделих с Гошо.........сега оглеждам дръжката на теслата
  • 11 Ген Гурко

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Ама няма значение дали е милионер или милиардер, важното е да я обича! .... и да плаща де!:)