Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 10:45 6 154 16

Най-красивата жена разказа кое я е довело до бърнаут (ВИДЕО)

  • най-красивата жена-
  • бърнаут-
  • социални мрежи-
  • психично здраве

"Социалните мрежи не са истина! Запомнете това!", заяви тя. 

Избраната за най-красивата жена на света Бела Хадид обяви социалните мрежи за лъжа и призна през сълзи, че те са ѝ докарали бърнаут.

Наскоро тя сподели видео, в което приятелката ѝ Уилоу Смит говори за своите несигурности и това, че не се чувства достатъчно добра за света, пише dir.bg. 25-годишната топмоделка включи и няколко снимки в галерията, на които плаче или е със забита система в ръката. "Уилоу Смит, обичам теб и думите ти. Накара ме да се почувствам по-малко сама и именно заради това публикувам съобщението", написа Хадид.

Легендарната красавица започва своята изповед, описвайки интервюто на Уилоу. Тя сподели, че всеки един човек е различен и има нещо специално и уникално, което да предложи на света. "Хората забравят, че всеки се чувства по един и същи начин - изгубен, объркан, несигурен относно мястото и дейността си в света", допълва Бела. Тя написа още, че трябва да се обединим около нашите несигурности, несъвършенства, щастие, радост и да приемем всичко като красиво и естествено.

Хадид сподели и за своите лични трудности, уверявайки феновете и последователите си, че не са сами и в края на тунела винаги има светлина. "Това всъщност съм аз всеки ден, всяка вечер през последните няколко години", написа Хадид под "разплаканите" снимки. Тя напомни на всички, че ги обича, че ги вижда и ги чува. Разкри, че много добре знае какво означава да се грижиш за психичното си здраве и че този процес е като увеселително влакче, което постоянно се изкачва и слиза.

"Социалните мрежи не са истина! Запомнете това!", заяви тя.

Колкото и трудно да е, Бела иска да напомни на феновете си, че в края на пътя винаги ги чака щастие. "Отне ми доста време да вкарам тази мисъл в главата си, но съм имала доста съкрушителни моменти и бърнаут, за да разбера, че ако работиш достатъчно върху себе си, прекарваш малко време сам, за да разбереш проблемите си и какво ги предизвиква, винаги ще можеш да научиш повече за своята болка и как да се справяш с нея", казва Хадид. Тя завърши с това, че става все по-трудно и по-трудно да споделя истината за себе си в социалните мрежи, но благодари на всички, които я виждат и я слушат.

По-рано през годината моделката си взе кратка почивка от социалните мрежи, за да се фокусира върху психичното си здраве припомня bgonair. "Взех си време, за да науча повече за себе си по начин, който не мога да обясня в момента, но след време ще разкрия", написа тя под серия от снимки, които е направила по времето, когато е била далеч от социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 голямо язък

    26 2 Отговор
    Бях на пазара за "бърнаут",ама нямаха!
  • 2 vareew

    31 3 Отговор
    на тая пък какъв и е проблема - чуди се как и къде да си изхарчи парите или как да се изгъзи по нов начин!?
  • 3 AAAAAAAAAAa

    15 0 Отговор
    Тази не разбра ли как да се оправи: С ЕКС С ЕКС и малко КЕКС
  • 4 Кики

    21 3 Отговор
    И как тази ще е най красивата жена, тя е отврат с този нос и кожа. В Сталиоиново са по красиви
  • 5 ИВАН

    20 2 Отговор
    Аууу, че ни е прост и тъп езика - нямаме един бърнаут дори, я карайте направо на английски сичкото ...... ама сегашните журналисти, никога няма да ви кажат, че когато в англия и германия са били диваци почти, тука е цъфтял Златен век на култура и изкуство ... турското робство ни е спряло развитието и сега ни връщат назад с техния подъл манталитет
  • 6 ЕВРО НЮЗ

    14 1 Отговор
    Абе моме ( Божидара Ангелова) гледам ти снимката, гледам на тоя крокодил и те виждам по красива. Защо се излагаш да ни пробутваш тоя бъркоч
  • 7 яйде бе

    14 1 Отговор
    Кой ви излъга, че това е жена, камо ли най-карсивата?
    Дръглива магарица виждам на пикчъра. Всяка втора българска е нива над нея.
  • 8 ИВАН

    10 0 Отговор
    Щом са ви казали, че е най-красивата - вервайте бе ..... рускините, украинките и молдовките изобщо да не броим, ами то дори българките са по красиви, повечето
  • 9 чичи

    5 0 Отговор
    С тази кльощавата само бърнин ще има.
  • 10 Спалня, баня или библиотека..?!

    6 0 Отговор
    Нека си е красива, на мъжъ си,, най красив мъж, най красива жена не съществуват...!

    Коментиран от #16

  • 11 смех

    9 0 Отговор
    моля, пишете ми какво е туй бърнаут, да не е обръщане на бърните, бре, като на онзи крокодил Сузанита?
  • 12 Факт

    3 1 Отговор
    "прегарят", когато усетят остаряването!! И факта че май са аут от средата с която са свикнали!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Когато, остарява или остарее, жената

    4 0 Отговор
    ,, Бърните,, висват, кожата изсъхва и висва, зъбите ги няма, косата хич...я няма....така, че Хадид от,, добричко,, пардон от,, Пакистан,, може да радва, още мъжете и може би,, своя,,..!
  • 15 Кака Гинка

    2 0 Отговор
    Бърнаут?! Това е поредният опит да се поангличанчим, благодарение на "интелигентните" ни журналисти - не знаят български, но знаят всички други езици! Иначе момичето е хубаво, ама да се твърди че е най-красивата в света е малко прекалено...
  • 16 Естет с опит

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Спалня, баня или библиотека..?!":

    Най- красива?? Ха ха ха!! Да не би оная и работа да е напречно разположена???