Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 12:45 7 531 16

Нова бомба за скандала между Джулката и Илиян

  • джулиана гани-
  • илиян найденов-
  • скандал

Този път се намеси Антон Стефанов

Сагата с Джулиана Гани и съпруга ѝ Илиян Найденов продължава. Сега завесата бе повдигната и от журналиста Антон Стефанов, който е близък с красавицата.

По думите му хората прибързано съдят Джулката, а истината е много по-различна.

БЛИЦ припомня, че двойката е в развод, като новината бе анонсирана от Гани, която уличи съпруга си в изневяра и показа скандални чатове. Той обаче не пази дълго време мълчание и изкара скандални записи, на които плеймейтката го заплашва, че ще прати детето им в интернат и не я интересува какво ще се случи с него.

Найденов твърди, че е получавал заплахи за живота си, а Джулиана също не му е била вярна.


Ето как коментира темата Стефанов, качвайки снимка с Джулката и сина ѝ в социалната мрежа:
"Никога не хвърляйте камъни преди да знаете цялата истина! Има много неща, които тепърва ще излизат и ще разберете колко много е направила Джулка за човек, който явно не го е заслужавал! Но има Господ! И един ден всичко се връща! А за да си мъж не са нужни само мускули! Трябва и мъжкарско поведение!"


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ????

    41 3 Отговор
    Стига ааа сте писали за пропаднали жени! Жалко, че Белене го затвориха. По онова време мястото на такива беше там!
  • 2 Коментар

    32 1 Отговор
    Ето ви съвременната "демокрация"!!!
    Всеки ден медиите ни занимават с такива като тая?!
    Щото била много вървежна?????? Нищо, че ще опропастят живота на едно невинно дете?!
    На такива ли ценности ви учи "демокрацията"???
    Поставям "демокрацията" в кавички, защото ако наистина бяхме свободни, нямаше ежесекундно да ни се втълпява как друг изход освен инжектиране с експерименталните течности, нямало!!!
    Всеки ден - джуки, простакеси, силиконки, кредити, лекарства и хазарт са основните рекламодатели на бг медиите??????? Еми и резултатът не закъсня - най-бедни, най-изчезващи, най-корумпирани, с най-малко инвестиции и най-неясно бъдеще!!!! Ей до там ни докарахте всичките, дето промотирате такива като тая!!! То не бяха Златки, Николети, Джулиани, абее ееей държавата ни загива бе, събудете се най-после!!!!
  • 3 Излишно

    34 1 Отговор
    се напъваш да я хвалиш , господине ! Много евтино !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Никол

    29 1 Отговор
    Щом този я защитава всичко е ясно , значи Илиян е прав. Този измислен неуспял журналист е с много доносническа история зад гърба си.
  • 6 Behemoth

    19 0 Отговор
    Тая го разиграва божа кравичка а е женска богомолка ХАХАХ...
  • 7 епаааа

    12 1 Отговор
    Кои са тези тримата? За единия поне пише, че е дежуренглист. А другите? Мъж и жена ли са, от кой пол са, имат ли монтирана ваксина, ами бустерна? Колко са им антителата и стигат ли за зелен сертификат?
  • 8 Niko

    8 0 Отговор
    Вие не сте най-важното я България.
  • 9 Niko

    12 0 Отговор
    Има и по смислени неща от напомпаното барби и господин анабал.
  • 10 ха ха Хо

    22 0 Отговор
    Антон Стефанов най-малко има право да говори за мъж и мъжкарско поведение защото той нито е мъж,нито има мъжкарско поведение.
  • 11 big

    14 0 Отговор
    Прав си, когато семейството гори, вината не е само в единия! Това, че си "приятел" с нея, не означава, че тя е чиста вода ненапита. В случай, че записите са автентични, тя говори спокойно и напълно съзнава казаното от нея, няма обичайната женска истерика. Това означава само едно, тя е намерила друг и пет пари вече не дава за мъжа си.
  • 12 Мим33

    4 2 Отговор
    Като се разчувстваме много от тази джула и ще го преместим в другия....
  • 13 Гана си е родена

    3 2 Отговор
    С готова,, бомба,,... по наследство...!
  • 14 Гост

    3 2 Отговор
    Белене не е за пропаднали жени. В Белене биваха и убиваха от бой хора, душата ги с маркуч, уморяваха ги от глад, деца на по 16 години умираха от побой. В Белене вкарваха за разказан виц и за достойнството да мислиш, анализираш и споделяш.
  • 15 Гост

    1 2 Отговор
    Илиян не е баща, един баща не би причинило травма на такова малко дете да го остави без майка му, без да може да му спести раната защо тя изчезва изведнъж и това го знаем всички, гледали малки деца. Абсолютен срам. Срам и за майка му. Аз съм свекърва и не бих се държала така. Позор. Дано Бог да ги накаже и двамата.
  • 16 Нищо не ми е,, влизало,

    0 0 Отговор
    Благодаря, на бог....!