18 Ноември, 2021 11:12 2 430 7

Емили Ратайковски показа за първи път лицето на сина си (СНИМКИ)

  • емили ратайковски-
  • модел-
  • син-
  • лице-
  • показа

Моделът и актриса роди малкия Силвестър в средата на март т.г.

Емили Ратайковски показа за първи път лицето на сина си (СНИМКИ) - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

По неписано правило голяма част популярни дами в американските шоубизнес среди бранят ревностно личното пространство на своите деца, най-вече докато те са съвсем малки. Опитвайки се да им осигурят нормален и спокоен живот, необременен от тяхната собствена слава, звездите дори крият лицата на наследниците си от папарашките обективи, дебнещи ги на всеки ъгъл. А в случай че все пак не успеят да го сторят, впоследствие медиите услужливо цензурират лика на малчуганите по снимките, които отпечатват, най-вече за да се озоват в съдебната зала, изправени срещу разгневените им известни родители.

Естествено, има и такива знаменитости, които нямат нищо против широката общественост да знае как точно изглеждат техните отрочета, като някои от тях дори сами показват образа им. Една такава горда майка е сексапилната Емили Ратайковски, която роди Силвестър Аполо Беър преди осем месеца. Бебето се появи на бял свят в началото на март т.г., като само няколко дни по-късно брюнетката сподели радостната вест със своите последователи в социалната мрежа, публикувайки снимка, на която се вижда как кърми бебето си. Въпреки че тогава реши да прекрачи границите на интимността, правейки щастливото събитие публично достояние, доскоро тя не разкриваше лицето на Слай, както го наричат двамата със съпруга ѝ - продуцентът и актьор Себастиан Беър-Макклард, пише сайтът Life.dir.bg.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Наскоро обаче и това се случи. Преди дни моделът, изявяващ се не само на котешката пътека, но и на големия екран, качи в Инстаграм профила си няколко кадъра, на които позира заедно със своята рожба, гледаща право към обектива. От тях се вижда, че със своята руса коса и сини очи, момченцето определено повече прилича на своя баща, отколкото на майка си. Феновете на съблазнителната американка от полски произход веднага я затрупаха с комплименти в коментарите под постовете ѝ, пишейки колко очарователен е синът ѝ.

"Най-сладкото мъниче, което някога съм виждала", "Прекрасен е с тези пухкави бузи", "Това шега ли е? Просто не е възможно да съществува толкова красиво бебе! Истински ангел" и "Роден е за киното" са само част от думите им, редящи се под публикациите ѝ, от които се вижда, че Емили бързо е върнала изкусителната си фигура отпреди бременността.

През октомври миналата година Ратайковски оповести в сп. "Vogue", че очаква първата си рожба, а малко по-късно сподели в акаунта си дигитална корица на изданието, която краси. На кадрите тя позира по нежна сатенена нощница с тънки презрамки и V-образно дантелено деколте. В началото камерата снима близък план на лицето ѝ, а после плавно се отдалечава, показвайки заобления ѝ корем, който тя нежно обгръща с ръце. В интервюто за списанието тя изтъкна, че с мъжа ѝ ще оставят детето само да реши пола си, когато стане на 18 години.

Емили и Себастиан са женени от февруари 2018 г. По онова време булката разгласи, че официално се е врекла на своя любим, използвайки в платформата за фотосподеляне.

"Имам изненада за вас. Днес се омъжих", написа звездата от "Крадец и измамник" към изображения, на които с половинката ѝ са в ритуална зала в Ню Йорк.

Сватбата им дойде само няколко седмици след като бяха забелязани заедно за първи път на Свети Валентин през 2018 г. Предполага се обаче, че двамата са се познавали дълго преди да имат връзка. Никой не казва кога точно са се срещнали, но близък до двойката твърди, че те са били в една компания от доста време.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    4 0 Отговор
    Да са живи и здрави уйраинските сурогати.
  • 2 Сина ти

    1 0 Отговор
    По хубав станал от тебе, Емили, мойто куче и то от мене, като говоря за кучето и нещо ме,, пронизва,,,, човешката злоба,,....!
  • 3 Рики

    5 4 Отговор
    Тази дългоноса грозница кой я провъзгласи за крадавица. Доста неприятна
  • 4 Абе Рики, немаш фкус,

    2 2 Отговор
    Явно, тогава, си стой с твойте баби Яги или гьоринг, но Емили и тя е богата и пребогата,затова такава не остава,,, стара мома,,..... онази завистливата от бозажийското село не я виждам и по сайтовете вече, счупи ми сърцето, вече може и да, омре,,....!
  • 5 Ели Енчева

    2 0 Отговор
    Да са живи и здрави!
  • 6 Димитър

    0 0 Отговор
    Пазете се от лицето Марио Иванов. Наркозависим е и обигран в извършването на измами.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.