18 Ноември, 2021 14:45 1 378 6

Внесоха жалба срещу Болдуин за опасно поведение на снимачната площадка

  • алек болдуин-
  • жалба-
  • rust

Актьорът Алек Болдуин играел "руска рулетка", боравейки с оръжието

Внесоха жалба срещу Болдуин за опасно поведение на снимачната площадка - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Алек Болдуин, който уби неволно операторка на снимачната площадка, е играел "руска рулетка", боравейки с оръжие, без да спазва правилата за сигурност, установени от киноиндустрията. Това се казва във внесена срещу него жалба в Лос Анджелис, предаде Франс прес.

Мами Мичъл, помощник-режисьор на филма "Rust", по време на който бе застреляна операторката Халина Хътчинс, е вторият член на екипа на филма, завел жалба срещу Болдуин и другите продуценти.

Мичъл, която е извикала бърза помощ веднага след злополуката, заяви, че страда от емоционален шок и други проблеми, съобщава dariknews.bg. "Събитията, които доведоха до произвеждането на изстрел от г-н Болдуин, не са резултат от обикновена немарливост", заяви адвокатката на Мичъл на пресконференция в Лос Анджелис.

"Точно обратното, според нас г-н Болдуин е предпочел да играе на руска рулетка, когато е боравил с оръжие, без да го провери", заяви тя и добави: "Неговото поведение и това на продуцентите на "Rust", са били опасни".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    4 0 Отговор
    Застреля двама.Това си е опасно поведение.ха ха ха ха
  • 2 КОТарАК

    10 1 Отговор
    кво може да се очаква , от една сюрия надрусани , пияни артисти?
  • 3 Краен

    3 3 Отговор
    Какво се мотаят , а не го опандизят за 50-60 години този убиец .
  • 4 започва

    1 2 Отговор
    да се разплита мистерията, как така зареден с халосни патрони револвер уби операторка, ами то Алек се бил правил на мъж, като си е мислил, че така ще спечели вниманиета на Галина, към която вероятно не е бил безразличен предвид факта, че има влечение към много по млади жени каквато е и жена му Малария, виждам оранжевия гащеризон скоро по тялото на Алек, и квалификация на престъплението от непредпазливо към умишлено, поне 20 години във федерален затвор, както е на 67, май няма да успее да излезе.
  • 5 ЛОШО СЕДЛАРОВ ЛОШО☝

    0 3 Отговор
    СЕГА АЛЕК БОЛДУИН ЩЕ СИ ИГРАЕ НА ЧИЧО ДОКТОР С НЯКОЙ АМЕРИКАНЕЦ ОТ АФРИКА
  • 6 Сигурно е бил

    3 1 Отговор
    ,, трезвен,, друга причина, няма каква да е, на 100 години е, не играе за първи път в,, прекрасни,, филми...!