Last news in Fakti

4 Април, 2013 12:01 2 126 3

Шумно парти в чест на Никол и успешна мисия за участниците в "Къртицата"

  • къртицата-
  • никол божинова-
  • валери божинов-
  • николета лозанова-
  • парти-
  • перото

 Риалити шоуто „Къртицата” не спира с изненадите. Всеки ден в Базата е истинско предизвикателство и участниците не могат да бъдат спокойни нито за миг.

В поредното предизвикателство на „Къртицата”,  на участниците им се наложи да се справят с фобията си от високо и да преминат през въжен мост между две високи скали. Мисията бе под името – „Перото”, а целта -  да прекосят трасето до средата и да хвърлят перото, което носят в себе си към друг Участник, който ги очаква на островче в реката.

Чувство за баланс и ловкост бяха нужни на Заселниците, за да се справят със сложната задача. Те бяха разделени по двойки - Михаил и Николета, Деян Донков и Марина, Азис и Емануела, Жени и Кристина, Гибона с Кирил, Рут и Тодор, Любо и Деян Неделчев, Тони и Марияна и Велислава и Миглена. Трябваше да се справят минимум шест от двойките. Участниците имаха 3 минути да преминат по трасето.

Скандал предизвика участието на двойката Николета и Михаил. Те решиха, че моделката трябва да премине по въжето, а той да я очаква на земята. Тодор не сдържа възмущението си и се учуди защо Михаил, който има толкова добра физическа подготовка остави дамата да се справя с по-трудната част. Двамата преодоляха трасето и станаха първата двойка, която издържа изпитанието. Тони хвърли перото неуверено и то излетя в реката, което попречи на Марина да го хване.

7 двойки се справиха успешно и спечелиха 7 хил. лв. в своята сметка.

За поредното изпитание на „Къртицата”, Миглена облече дантелен гащеризон, с който се впусна в труден планински район. Стилът й явно се харесва само от рапъра 100 Кила, който продължава флирта си с младата дизайнерка.

Същевременно, дъщерята на Валери Божинов и Николета Лозанова  отпразнува с родителите си и останалите Заселници в Базата своя първи рожден ден. За малката Никол бяха приготвени много изненади и подаръци.  Огромна торта, илюстрирана с популярната героиня от приказките Снежанка, островръхи парти шапки и подарък - пързалка зарадваха малката красавица.

Сълзи от щастие видяхме в очите на Николета Лозанова, която не можа да повярва колко е пораснало детето й само за няколко седмици. Останалите участници пък, не спряха да правят комплименти на момиченцето, което щедро раздаваше усмивки на всички.

Заселниците вече кроят на кого ще забият копието - по този начин те ще нарочат потенциалния Саботьор в Базата, който ще се изправи в пряк двубой със заподозряната от зрителите Жени Калканджиева.

Гибона, Киро и Марияна имат зъб на Михаил, който ги подразни по време на предизвикателството с кодово име "Гредата". Клатенето на Мишо предизвика куп съмнения, че именно той саботира Предизвикателствата. Божидар Искренов внимателно наблюдава действията на модела и побърза да ги сподели с Участниците.

Друг интересен елемент в предаването са отношенията на Азис и Деян Икебаната, които от няколко дни се превърнаха в атракция за останалите Участници в Базата. Двамата често се разпяват заедно, а всеки техен разговор е изпълнен със закачки и бисери.

Васко фамилиарно нарича певеца "Неделчева", а Деян по нищо не показва, че шегите на Азис го дразнят - дори напротив, страшно го забавляват. Дали това не е началото на едно добро приятелство, предстои да разберем.

Ромското семейство пък,  бързо се ориентираха в обстановката на новото си жилище.

Уютната им квартира има собствен вътрешен двор. В него двойката откри количка, метла и дори дайре, което Марин веднага грабна и засвири на жена си. Двамата разполагат още с телевизор и транзистор, но сякаш най-много от всичко ги зарадва течащата вода, която във външния свят често им липсва.

Атрактивно е и канапето, направено от разполовено купе на автомобил. Марин веднага си заплю това място и се закани на Валя, че ако седне там, ще се карат.

  Двамата вече очакват първия заподозрян Участник, който ще прекара под един покрив с тях една седмица. Докато е в изолация, нароченият за саботьор ще бъде отделен от останалите членове на Групата, но ще се връща при тях, за да участва в битките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    1 0 Отговор
    може ли да повърна?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ..малоумие...

    0 0 Отговор
    КР...НИ гледат и коментират КР...НИЗМИ и нищо чудно
    утре да ни го предложат в двоен обем!
    ТЪПИ, но пък упорити...........