Last news in Fakti

4 Април, 2013 12:24 2 455 0

Какво се случва зад кулисите на "Като две капки вода"

  • като две капки вода-
  • кулиси

„Много неща остават скрити за зрителите. Те не виждат какво се случва зад кулисите на шоуто, а там винаги е нервно, динамично, притеснително. Зрителят вижда само хубавата част”, каза за „Здравей, България” по Нова Тв,  водещият на шоуто „Като две капки вода” Димитър Рачков.

Той сподели, че никога не би се съгласил да участва в предаването първо, защото не може да пее и второ, защото това е голяма отговорност.

„Аз и Зуека никога не можем да си намерим сценария - балерините са седнали върху него”, сподели той и допълни, че адреналинът е голям.

По думите му има случаи, когато изпълнителите са по-добри на репетиция. „Може би притеснението си казва думата”, смята Димитър.

Едно от най-интересните места е гримьорната. „Надявам се повече да приличам на Шиниъд о’Конър, а не на Рачков”, пошегува се Мария Игнатова, докато се подготвяше за излизане на сцената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА