Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 17:56 8 455 23

Разберете кой е вашият ангел пазител според датата на раждане

  • ангел-
  • ангел пазител-
  • ангел хранител-
  • дата на раждане

Ето как да научите кой ви пази в духовния свят

Разберете кой е вашият ангел пазител според датата на раждане - 1
Снимка: Shutterstock

Общоприето е, че ангелът пазител защитава човека от момента на неговото раждане. Духовният защитник е с нас до края на живота ни. Пророчески сънища, знаци на съдбата, които понякога не забелязваме - всичко това са триковете на нашия ангел пазител, който по различни начини се опитва да ни защити и предпази. Как да разберете неговия пол и характер? Разбира се, по датата на раждане, пише actualno.com.

За да разберете каква е личността на вашия ангел-пазител, е необходимо да съберете цифрите от деня на раждане и месеца. За да разберете пола на духовния ходатай, съберете числата на деня, месеца и годината на раждане. Например вашата дата на раждане е 08/05/1991. 5 + 8 + 1 + 9 + 9 + 1 = 33. Ако получите четно число, защитникът е момче, нечетното сигнализира за момиче. За да разберете характера на ангела, трябва да съберете цифрите на полученото число, ако е двуцифрено, съберете отново, докато получите едноцифрено. Например 3 + 3 = 6.

Нула - Огнен: Ако получите нула, имате един от най-смелите ангели-пазители. Той е готов да се бори за вас, за съдбата и късмета. Имате голям късмет, защото винаги можете да разчитате на такъв защитник.

Единица - Светец: Любезни, симпатични ангели пазители, които помагат на човек във всички беди. Такива защитници често отиват при учтиви и възпитани хора.

Двойка - Светлина: Ангели с големи крила, които могат да предпазят от всички неприятности и лошо време. Често можете да ги видите в огледалото и да усетите помощта им. В крайна сметка те често представят знаци на съдбата.

Тройка - Въздух: Безгрижни ангели пазители. Следователно те могат да изчезнат и да ви оставят незащитени. И се връщат само когато ги помолят за помощ.

Четири - Мъдър: Ако получите четворка, имате мъдър, интелигентен и търпелив ангел пазител. Подопечените са грамотни хора, винаги готови за нови подвизи. Те се опитват да бъдат на видно място.

Пет - Метален: Имате силен и уверен ангел-пазител. За него е важно да помага във всяка трудна житейска ситуация. Те са в състояние да възнаградят човек с дълголетие.

Шест - Дъга: Ангели, които обичат да летят в облаците и да свирят на флейта. Много са весели и уверени. Освен това, те могат да дарят на човек талант и креативност.

Седем - Енергичен: Ако получите седем, тогава защитникът е в състояние да се трансформира в образа на човек или някакъв предмет. Те дават на подопечния пророчески сънища. Но ако ги обидиш силно, те могат да те напуснат завинаги.

Осем - Човек: Само вие от всичките девет елемента имате ангел-пазител на скъп и любим починал човек.

Девет - Тяло: Елементът Тяло означава, че ангелът-пазител е винаги до своя подопечен. Той му дава радост, топлина и грижа. Човек може сам да измисли име за такъв ангел пазител, просто затвори очи и мислено си представи небето, облаците.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    9 2 Отговор
    Фейк, ангелите са безполови, бе. :D
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БАЙ ШИЛЕ

    2 8 Отговор
    Аз получих накрая 11 от сбора на двуцифреното число, ко праим тогава , или на авторката още не и е стигнало развинтеното откачено съзнание, за да го напише !!!!

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Ами

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ ШИЛЕ":

    1+1=2
  • 5 питай Мишо Кон

    9 1 Отговор
    Любопитно четиво. Но деветичната система ( това събиране) никога не дава нула.

    Коментиран от #7

  • 6 Тоалетна хартия

    7 2 Отговор
    Нашия закрилник е падналия ангел боко тиквата....муххаха... Фактиии, на боб гледате ли???
  • 7 Тоалетна хартия

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "питай Мишо Кон":

    Та това е боко тиквата, пулна нула...Де толкова акъл у факти??!!!
  • 8 Тоалетна хартия

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ ШИЛЕ":

    Тя с тъмни очила бре, пази се от ковида....
  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 3 Отговор
    Четете БУДА И Будистките теории , Бхагавад Гита,ако искате да навлезете в Материята на Преражданията на санскрит мисля Самсара...не се ръководете от Числа сведени до Цифра,това не е нумерология.Това е много сложна теория и е на База освобождаване на АЗА.Най лесно е ,като правите добро без да го афиширате!Не е типично за днешния свят.Особенно,като ви гледам и чета....Не е Въобще за вас и за мен не е,защото все още ви обръщам НЕНУжно внимание.

    Коментиран от #12

  • 10 Дивок 91

    2 2 Отговор
    Нашият хранител не е ли само един и неговото име е Бойко ? Така поне ни се натякваше в последните 10-12 години. Но напоследък почнаха здраво да го бият по изборите ! Голям бой ! Даже нещо се покри в нелегалност.
  • 11 Гъдю Гъдев

    6 0 Отговор
    Някой може ли да обясни, как се получава нула..

    Коментиран от #13

  • 12 Тоалетна хартия

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Имаш нужда да ти обърнат внимание в лудницата!!!

    Коментиран от #15

  • 13 Тоалетна хартия

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гъдю Гъдев":

    "" В една лудница провеждат изпит, за да разберат, дали лудите са се оправили. Изпитват трима. Питат първия---""колко прави 1+1" "" той отгиваря 10....ясноооо, тоз остава!? Питат същото и втория--- колко е 1+1, той отговаря-- равно е на червено. Оооооо, тоз скоро няма да излезе. Питат третия, колко е 1+1, той отговаря мииии... 2. Ооо, тоз е за изписване, вече е добре!!!! Питат го, как е изчислил, че 1+1 е2... Тоя пациент на лудницата отговаря...."""Мииии, много просто, разделих 10 на червено""""
  • 14 Мира

    4 2 Отговор
    Ангелите са духовни същества, без плът, значи и без пол. И се дават (от Господа) не при раждането, а при светото тайнство Кръщение,което е влизане в Православната църква за духовен живот. Те са СВЯТИ същества/личности. Що за глупости измислени от болен ум, са написани по-горе. Чудя се как ВЪЗРАСТНИ хора вярват в подобни дивотии... - Езичество! Светът се заравя в езичество. Свети Иван Рилски и всичките ни светии ридаят.

    Коментиран от #16

  • 15 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Тоалетна хартия":

    ще се молЯ за теб......Бъди Жив и здрав.

    Коментиран от #17

  • 16 Тоалетна хартия

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "Мира":

    Мартеници носиш ли?!!!! Ако носиш, си лицемерка и никаква християнка.... Българина никога не е бил истиски христиЕнин или мюсулманин!!! Отивай да готвиш....

    Коментиран от #18

  • 17 Тоалетна хартия

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    На кого ще се молиш???
  • 18 Мира

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Тоалетна хартия":

    Не нося мартеници.
    Имаме огромен сонм светии от българския род, слава Богу, наша кръв. Те те опровергават. Баташките майки, св.мъченик Трендафил Баташки и всички други, които не признава, се молят за теб.

    И да, отивай в някой претих храм, просто без нищо да правиш, повече време, мисълта ти ще се пооттовари. Пък аз добре, ще подготвя.

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Мира

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Мира":

    - не признаваШ;
    - ще поГотвя
  • 20 Тоалетна хартия

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Мира":

    Надявам се, да намериш добър психиатър! Българин без мартеница, не е българин!!! Ако, почиташ хелоин и св.валентин. , няма какво повече да ти кажа!!!!

    Коментиран от #21

  • 21 Мира

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Тоалетна хартия":

    Хелоуин - същото диво езичество, бесовщина; от един рогат "баща". Дивотия, несъвместима с понятието "ВЪЗРАСТЕН".
    Та така... Поздрави!
  • 22 Роза

    1 1 Отговор
    Някой приема ли на сериозно тези неща,които ги пише по-горе?Всичко това е за забавление!Например-когато се събереш с приятели,да изчислиш по тяхната рождена дата кой е техния ангел,и да се посмеете!Само по този начин възприемам подобни неща!
  • 23 Спалня, баня или библиотека..?!

    1 1 Отговор
    Четворка съм, личи ми отсекъде..пууу, да не ми уроки..!