23 Ноември, 2021 13:43 29 738 54

Ани Салич остана сама след тъжък скандал

  • ани салич-
  • водеща-
  • любов-
  • проблеми-
  • финансови затруднения

Водещата станала твърде затворена и безкомпромисна

На Ани Салич хич не ѝ върви в любовта. След развода със сърбина Бранко, журналистката така и не успя да се задържи дълго с друг.

Преди 2 години звездата на Нова излизаше за кратко с банкер на средна възраст, но удари на камък. Доскоро пък се е виждала със заможен бизнесмен – вносител на вино и тютюневи изделия, ала се е разделила и с него, пише "Уикенд", позовавайки се на запознати.

Последният мъж на Ани се занимава с внос на алкохолни напитки и поддържа висок стандарт на живот. В началото любовта им започнала обещаващо, но се стигнало до разрив. Причините за разлъката не са известни. Дали е несходство в характерите, дали се е появил трети човек – водещата мълчи по въпроса. Тя рядко повдига завесата над интимния си свят и предпочита да говори само за работа. Нейни близки обаче твърдят, че връзката ѝ с бизнесмена e приключила с големи скандали. Имало дори закани, че ще изнесе пред медиите интимни подробности за отношенията им.

Сега Салич ближела рани и се опитвала да превъзмогне болката от поредната раздяла. 52-годишната звезда обвинявала себе си за любовните си несполуки. Пред хора от обкръжението си тя споделила, че е станала твърде затворена и безкомпромисна.

Като по-млада била склонна да търпи мъжките недостатъци, но вече не била така сдържана и лесно се палела от най-малкото.

Не е тайна, че навремето Ани доста търпя бившия си мъж Бранко, преди да го разкара окончателно. След години нещастен брак тя най-сетне събра сили да се разведе със затъналия в хазартни дългове сърбин. След раздялата им те не искаха да се гледат даже и на снимка, но в последно време са затоплили отношенията си.

Говори се, че водещата и бившият ѝ се сближили заради трагедията, сполетяла неговото семейство. През есента на 2020-а майка му почина внезапно на 86 години. Въпреки че е разделена с бащата на децата си, новинарката винаги е уважавала бившата си свекърва и смъртта ѝ я съкрушила.


След кончината на възрастната жена Ани и Бранко започнали да се виждат все по-често. Те се събирали и си припомняли хубавите моменти от миналото „Едва ли ще се съберат отново, но поне се опитват да са приятели”, коментират близки до Салич.

Навремето тв звездата бе много огорчена от бившия си съпруг и безотговорното му поведение. Отношенията им бяха силно обтегнати заради влечението на сърбина към хазартните игри. Клюката гласи, че постепенно той изхарчил половината семейни спестявания по казината и това толкова вбесило водещата, че най-накрая се осмелила да се разведе.

Бранко също бил жестоко обиден, защото дочул, че тя го е наричала „комарджия” и „нехранимайко” пред общи познати. Това си личеше и от постовете му в социалната мрежа.

„Не изгаряйте себе си, за да стоплите другите. Няма да го оценят!”, „За да си мъж, не е важно да имаш скъпа кола и пари. Важното е да си държиш на думата" – това са част от публикациите на сърбина във Фейсбук.

След развода за Бранко настъпи крах и в бизнеса. Фирмата му обяви фалит и бе заведено съдебно дело срещу него заради неизплатени финансови възнаграждения на персонала му. И до ден днешен той не може да си стъпи на краката в материален план. Не стига другото, ами го застигнаха и проблеми със здравето.

Откакто жена му го напусна, той три пъти е лежал в болница. Сърбинът получил стомашните проблеми, защото се хранел само веднъж дневно, наблягал и на алкохола. Той тотално загубил апетит, а и вече нямало кой да му готви и да домакинства. Болежките му се обострили и заради силния стрес, който изживявал. Депресията го състарила и му повлияла психически, а смъртта на майка му напълно го смачкала.

Явно през последните месеци на водещата ѝ е дожаляло за бившия, който преживя не една или две житейски несполуки. Тя все по-често го навестявала, за да повдигне духа му, да поговорят като приятели и да споделят моменти от ежедневието си. Обсъждали и най-скъпите си хора - двете си деца Лазар и Хана, които вече са големи и са поели своя път в живота.

За да се пребори с лошото настроение след поредната раздяла, тв звездата прибягва не само до приятелски разговори, но и до други по-сигурни методи. Запознати твърдят, че тя се е подложила на поредица от разкрасителни процедури, включващи лифтинг на лицето, инжекции с хиалуронова киселина и ботокс.

Салич вярвала, че освежаването на външния ѝ вид е крачка към нови вълнуващи преживявания в личен план. Зрителите също отчитат, че изглежда чудесно за възрастта си. „Тази жена не остарява!”, коментират почитатели на Ани в мрежата.

От кухнята на телевизията издават, че не само любовни, но и финансови тревоги за застигнали новинарката. Заради коронакризата заплатата ѝ е била орязана почти тройно. Когато се премести от Би Ти Ви в Нова тв преди 7 години, тя се договорила за впечатляващите 17 бона на месец. Сега обаче се задоволявала едва с 6.

Водещата била бясна на ръководството и дори се канела да напусне, но после установила, че няма къде да отиде – и в другите електронни медии предлагали подобно заплащане, че даже и по-ниско. В крайна сметка Ани останала, но вече вършела професионалните си задължения без ентусиазъм.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тая патица с нейния колега коцкар

    93 8 Отговор
    Се смяха декември месец 2019 в ефир на китайците заболели от корона. Казах си тогава какво се хилят тия ами, ако корона дойде и тук? Сега пък се правят на света вода ненапита. Патица с патицата му

    Коментиран от #6

  • 2 бааааси

    84 4 Отговор
    Трагедия , достойна за сериал ...
  • 3 Обичам MILF-ки

    64 30 Отговор
    Ани е сладко МИЛФче, няма как да остане сама за дълго.

    Коментиран от #5

  • 4 В.Г.З.

    130 3 Отговор
    "почина внезапно на 86 години" -
    И как се почива внезапно на тази възраст?!?

    Коментиран от #8

  • 5 Ако я видиш без грим и ще

    63 8 Отговор

    До коментар #3 от "Обичам MILF-ки":

    Минеш на “обичам тийн”.
  • 6 Румен Радев маршата

    17 25 Отговор

    До коментар #1 от "Тая патица с нейния колега коцкар":

    Хаха
  • 7 Тъжно

    16 2 Отговор
    тЪЖЪК
  • 8 ми ,

    12 7 Отговор

    До коментар #4 от "В.Г.З.":

    Как - внезапно ...
  • 9 Тома

    39 4 Отговор
    Време е вече ани да вземе пак мъжа си и да го издържа понеже е проста
  • 10 асан

    31 0 Отговор
    ЕХ журналя,ЕХ Найденова -Защо визирате вашите приключения? След раздялата им те не искаха да се гледат даже и на снимка
  • 11 Македонка и сърбин

    45 4 Отговор
    Чодесно съчетание, сърбин за мъж, да пази бог.. Салич, до сега не забогатя ли, че търсиш само богати гажета...!?
  • 12 от село

    39 13 Отговор
    Тази и моето магаре няма да е изтрае !
  • 13 пътник

    19 40 Отговор
    Хубавото си е хубаво! Огън жена на прекрасна възраст!
  • 14 Измишльотини глупости

    43 4 Отговор
    и простотии за една четяща пред екрана предварително подготвени от друг текстве.
    Всяка нормална жена би се срамувала от писаното за нея, както и небрежно спомената месечна заплата, извикваща гадния кошмар от намалението, отразило се на външния вид на четящата застаряваща дама.
  • 15 Перо

    48 0 Отговор
    Грешките на младини се връщат на старини! Манията,боклук да е,чужденец да е,след време става трагедия,поради разлики във всичко! И девойката разбира,че е била секс играчка,когато е мислила за кариера и лек живот, после е късно, съсипана е, а живота си е отишъл! Хазарта е болест за психиатрията,която много трудно се лекува,подобно на наркоманията! Това е силна зависимост!
  • 16 Андреев

    48 1 Отговор
    Анче, намери си един обикновен мъж, който да те цени! Не новобогаташ, за когото всяка придобивка е вещ за временно ползване!
  • 17 Сиси

    75 8 Отговор
    17 бона заплата.17бона да четеш нагласени новини.
  • 18 Павел Пенев

    64 1 Отговор
    Как всички журналистки ги правите звезди.Каква звезда е тази.Как майката починала внезапно на 86 години.Щеше да е внезапно ако е на 36 години а не на 86.Изобщо такава тъпотия скоро не ми е минавала през погледа. Браво на мисирката Божидара. Има ли хонорар за такива глупости?
  • 19 Кокошкар

    53 0 Отговор
    Проста ли е?? Излизала с банкер, после със заможен вносител на алкохол и цигари... Аха, няма да работник-дограмаджия я..стреля на високо.. явно не са й обещали исканата месечна сума и ги е отсвирила Анчето..
  • 20 Николай Павлов

    58 1 Отговор
    Извинявайте , ама на колко хора в България им пука за това какви ги върши някоя си Ани Салич ? . Айде стига ни занимавайте с глупости .
  • 21 безпристрастно

    34 7 Отговор
    какво да коментираме бранко си знае най-добре от какво зло се отърва хората кучи котка не взимат от пиринско а бранко си взе жена и я направи човек,ако не беше бранко баба ви ани сега щеше да е продавачка в хранителен магазин на минимална работна заплата и щеше да види телевизия само по по телевизора

    Коментиран от #52

  • 22 Анонимен

    2 18 Отговор
    Салич не е ли кмет на столичани в повече. Готина си е Ани.
  • 23 Фаро

    15 3 Отговор
    За неспокойните жени на нейната възраст единственото успокоение е библията познавам няколко и са постигнали голямо духовно равновесие.Все още се заглеждат за някой мъж,но богатите си търсят агнешко
  • 24 Кобилкин

    22 2 Отговор
    Една жена като почне да дъртее и дебелее идват несполуките в любовта
  • 25 номад

    20 7 Отговор
    жена мине ли 33-35 години изключва от скорост и докъде стигне младото си е младо каквото и да си говорим
  • 26 хоби Анито е старяла проста четачка.

    18 1 Отговор
    С огромна заплата, записана на салфетка

    Коментиран от #28

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 0808

    18 1 Отговор

    До коментар #26 от "хоби Анито е старяла проста четачка.":

    .... 6К? Познавам лекарка ВБ с 380 лв пенсия..Салич (тя няма право да носи името на мъжа си) е една крайно неприятна персона...
  • 29 Исмаил Неби

    13 3 Отговор
    Анифе, познавам един пенсиониран генерал в Турция, вдовец, много ще те цени и няма да те затрунява.. Ако искаш, да те запозная. Пенсията му е много хубава..
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Как пък не си намери нормален мъж

    23 2 Отговор
    Шофьор, работник в Кауфланд,готвач,строителен работник и т. н. А все търси бизнесмени, банкери и търговци... Не и отиват на имиджа ли? Все така алчна и гладна мисирка ще си остане и ще се пенсионира в телевизията! За любов била зажъдняла,бабата, пък и с високи финансови критерии към кандидатите! За тия пари ще си хванат някое младо 20 годишно к%рве и ще си разхождат младичкото, вместо тоя продажен вампир салич!

    Коментиран от #33

  • 32 баба яга

    12 2 Отговор
    Бих я дънил от сутрин до вечер, ама Ани иска ЛЕВ!
  • 33 баба яга

    18 3 Отговор

    До коментар #31 от "Как пък не си намери нормален мъж":

    Много ясно, богатите мъже търсят нещо младо, няма да тръгнат с 52 годишна баба, колкото и да е запазена!
  • 34 мучо

    11 0 Отговор
    ами да оди да работи в някоя кабеларка, че тогава да разбере за какво иде реч......
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 лайнометката

    12 0 Отговор
    Боли ни щперца за таз
  • 37 котйо

    5 0 Отговор
    НОВИНА НЯМА.Да продължава с далаверата ,,за всички деца.,,
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Сандалич

    14 0 Отговор
    И сега няма кво да смучеш ли? Ееее дърта чанта ама лачена.
  • 40 кастроли

    7 2 Отговор
    Нищо й няма на Ани,ще си набара нов чичко-паричко,поддържащ висок стандарт на живот.
  • 41 Ал Тъпоне

    10 0 Отговор
    На екрана може и да изглежда добре, но явно в живота е скандалджийка и пръчка!
  • 42 хатакая

    7 0 Отговор
    Май иде време да си плаща тя за нещо по младо ! А до сега че е било обратно това отмина че на 52 не е като на 32.. наали?!!
  • 43 Гост

    3 0 Отговор
    Нищо не пише в леглото как е, може там да се крие причината.
  • 44 Иван

    7 5 Отговор
    На 52 години, тази и пари да ми дава, няма да си легна с нея !
  • 45 зрител

    11 0 Отговор
    Въобще не ме интересува личния й живот или липсата му! Интересува ме, че вече сто години се мръщи и мрънка от екрана и че е крайно време да я сменят с позитивна, млада, усмихната жена!
  • 46 ковит

    10 2 Отговор
    КОИ БИ СЕ СПРЯЛ КАМО ЛИ ЗАДЪРЖАЛ ДО ТАЗИ ЗБЪЧКАНА СТАФИДА СИГУРНО НЯКОИ СЪС БЯЛ БАСТУН.........
  • 47 бай Иван

    7 0 Отговор
    Майка му починала внезапно на 86години.
  • 48 НА ТИ БОГАТАШ

    2 0 Отговор
    ТАЯ АНИ ВИНАГИ ЛИ Е БИЛА С БОГАТИ ТЪПКАЧИ , МИ КВО ДРУГО ДА ОЧАКВА ОТ ТЯХ ОСВЕН ЕДИН РИТНИК КАТО ИМ ПИСНЕ !
  • 49 Гената

    1 0 Отговор
    Свекърва й ритнала бакърчето на 86 години...внезапно ?! Да не би сръбската фамилия Салич да е с потекло от Кавказ, бе ?
  • 50 волен сидеров

    4 1 Отговор
    ДА СИ ХВАНЕ НЯКОЙ БЕЖАНЕЦ-НО-ПО ЧЕРЕН ДА Я ЗАДОВОЛИ ЯКОО С ЕВРО,МАРКИ,ЛЕИ,ДОЛАРЕС И ТЕ ТАКА
  • 51 Бай Шиле

    4 0 Отговор
    Статията кърти мивки.Много е интересна.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Деница

    0 0 Отговор
    ... 17 000 лв. ... за четене на новини ..
    ?!