24 Ноември, 2021 09:50 27 491 38

Проговори Мани от "Игри на волята"

  • мани-
  • игри на волята

Вижте какво сподели тя за фалшивите новини, лицемерието и радостта на хората

Мани, един от най-колоритните участници в „Игри на волята“ в трите му сезона досега, напусна шоуто след зрелищна елиминационна битка срещу Паулина. Това обаче е една от малкото загуби на Мани в личен план, защото риалити звездата е Боец и в истинския живот. С Мани си поговорихме за фалшивите новини, лицемерието и радостта на хората, пише интерVIEW във vbox7.

Първо да питаме нещо много важно – в турска болница в критично състояние ли си, защото в някои медии се появи такава информация?

Не, разбира се! Бях в Турция просто на шопинг за няколко часа.

В този смисъл какви са най-големите глупости, които си чела по свой адрес?

Едната беше за снимката с най-добрата ми приятелка. Пишеше, че ми е майка. Другата беше за снимка с мой много добър приятел. Писаха, че ми е съпруг. Сега поредната е, че съм в тежко състояние в турска болница. Това е грозно.

В началото към теб се изля голям хейт в социалните мрежи, после се появиха дори твои фен страници, ти пусна и мърч. Четеш ли коментарите на хората сега?

Много рядко ми се случва. Въобще не им обръщам внимание, освен ако не са някакви твърде фрапантни, както се случи сега с тази статия, за критичното състояние. Не ги забелязвам. Казвала съм го хиляди пъти и ще го повторя пак – аз съм с желязна психика и не могат да ме съборят.

А тези статии кой ти ги праща?

Моите приятели. Всяка сутрин, като се събудя, виждам нови и нови. Имаше три нови статии – едната е, че съм в Турция, за да си сложа силикон в гърдите. Втората беше, че ще участвам в четвърти сезон на „Игри на волята“, имаше и статия, че ще участвам в кулинарно риалити. А това е пълен абсурд - просто бях качила една рецепта!

Е, това може би значи, че просто хората искат да те гледат още и още!

А, не знам, възможно е! Хората имат доста голям интерес към мен.

Каза за имплантите в Турция, когато те попитахме за глупостите по свой адрес. Това не е ли истина?

Това за имплантите е истина, аз не го отричам. Операцията ще се състои, но през януари.

Да се върнем към Игрите. Какво не видяхме от истинската Мани в шоуто?

Доста неща. Аз съм много чувствителен и положителен човек. Да, настъпателна и чепата съм, но само когато получа отсреща лошо отношение. В реалния живот съм един доста чувствителен и раним човек. Доста забавен човек съм също така – много обичам да се забавлявам. Това не видяха хората и може би не оцениха моята прямота. Аз съм много искрен и директен човек, никога не говоря зад гърбовете на хората. Направо си казвам всичко на човека, когато не ми допада.

А що се отнася до последната битка, с какво Паулина те превъзхождаше?

Допуснах много голяма грешка. От началото се движихме наравно, но аз обърках едната дъска – сложих я с цвета надолу и трябваше да се върна отначало, да разкова всички дъски и пак да ги закова. Оттам дойде и голямото забавяне и така тя ме победи. Иначе ние вървяхме наравно.

Доволна ли си от представянето си в Игрите на волята като цяло?

Като цяло съм доволна. Аз превъзмогнах много мои страхове – от височини например. Дори и онази метална сфера, в която ме въртяха, беше част от тези страхове. Пробвах, видях какво мога и какво не. Не очаквах да стигна до тук, докъдето стигнах всъщност. Доволна съм от представянето си.

Ти си най-номинираният участник вероятно в цялата история на Игрите у нас. Вярваше ли в мотивите на другите, че си „най-слабото звено“?

Когато говорим за отборните игри, аз наистина бях най-слабото звено. Бях издънката на племето. Повечето от съотборниците ми бяха спортисти, по-комплексни от мен. Аз бях добра на баланс, изометрия, в много малко сфери бях добра и това е факт. Но това е „Игри на волята“, навън в живота съм много по-добра от повечето от участниците.

В един live в социалните мрежи сподели, че не си се подготвяла по никакъв начин за участие в „Игри на волята“. Сега съжаляваш ли, че не се подготви?

Не, категорично! Колкото и да се подготвяш, то не става за два месеца. Първо, че аз до последно не знаех дали ще участвам, второ – аз работя нон-стоп. Аз съм работохолик, от сутрин до вечер съм на работа, нямам време. Единственото, което направих, беше, че ходих няколко пъти на уроци по плуване. И то това се случваше в обедните ми почивки, ходех като мокра кокошка!

Гледайки отстрани, има ли участници, които те изненадват с нещо?

Да, нормално е да съм изненадана, нямах наблюдение върху всички участници. Изненадана съм от голямото лицемерие на по-голямата част от хората. Стратимир например не ми изглеждаше толкова лицемерен. Сега, като слушам как говорят пред камерите, си давам сметка кой какъв е. От Джаро също не очаквах тези стратегии.

С кого от Игрите остана приятел и след снимките?

Поддържам контакт с Неделчо, с Кремена, с Мартин много често се чуваме. Много си го обичам Марти. Чувам се и с повечето от Приключенците. С Красима от време на време. Единственият човек, с когото не съм се чувала, е Соня.

Какво се обърка в отношенията ви със Соня? Вие в самото начало бяхте добри съюзници.

Тя избра кофти стратегия. Искаше да се присламчи към по-силните и да стигне до финала. После се опита да ме подхлъзне, естествено и двете си направихме по един капан и тя падна в него. Но вътре, в Игрите, е много различно, изолацията много се отразява на отношенията.

А защо според теб в тези задкулисни игри най-често са замесени жените. Защо жените в трети пореден сезон не успявате да се обедините например и да започнете да гоните мъжете?

Повечето жени имат стратегията да се присламчат към по-силните мъже. Затова така се получава. На по-късен етап жените осъзнават, че мъжете няма как да ги подкрепят и държат до края и тогава се опитват да търсят женската подкрепа, но е прекалено късно, защото те стават малобройни.

Как се отрази участието ти в Игри на волята на живота ти – в работа, в личен план?

Животът ми не се промени, освен че абсолютно всеки ме разпознава навсякъде било с маска или без. И в заведение, като вляза, е така. Доста често ме черпят вино, салати, други неща. В дискотеките всеки иска снимки, правят ми поздрави. През деня на работа постоянно идват деца, родители, всички много ми се радват. Доволна съм от това. Направих мърч, разпродадох го за седмица.

Кой искаш да спечели шоуто?

За съжаление, Марти го няма вече, а много исках той да спечели. От тези, които останаха, може би е Миленка. Тя е чиста душа за разлика от останалите.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    64 2 Отговор
    Семейна вечеря.
    Мъжът тих, угрижен, замислен.
    Жената развълнувана се чуди, как да му каже радостната новина.
    - Скъпи, бременна съм!
    - Айде и тази!
  • 2 лоза

    62 9 Отговор
    Мани-една от най-колоритните участнички в „Игри на волята“. Мани-мани!
  • 3 Дърт Гларус

    29 0 Отговор
    що няма снимков матриал бе ????
  • 4 Гост

    53 7 Отговор
    Каква е тази , че се пише за нея участвала в някво шоу и вече известна . Аман от такива . А тази тъпотия нея гледам . Няма какво да се научи от нея .

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кой не го може тва.....!?

    2 3 Отговор
    Къртинка та, Мани, и що се показват такива,, стари и млади, непрекъснато...!
  • 7 Като

    8 18 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Не я гледаш мълчи
  • 8 панагюрец

    24 2 Отговор
    С мисъл, без мисъл, простотията ви няма край!
  • 9 Уестия

    30 2 Отговор
    Манои Мани.....може би не е кофти Жена но не е за Игрите не Става 80 процента е СЛАБ ИГРАч....късмет имаше че стигна толкова далеч и стана Известна до НЯкъде.....жива и здрава да е....но да не се прави на много можеща
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Христо

    36 3 Отговор
    Тази беше посмешището на игри на волята.
  • 12 Попа

    27 3 Отговор
    Много зле тази.
  • 13 Манол

    32 3 Отговор
    Даже за е...не не става. Изглежда. като травестит.
  • 14 Стоянов

    31 7 Отговор
    Алооу меле..за, и всичкия фотошоп на света да ползваш няма смисъл, видяхме те кво представляваш без мазилка. Сега знам че си четеш коментарите с надежда да чуеш нещо позитивно за теб, но ще те разочаровам. Ти си най противНОТО, жена- мъж което съм виждал. Жалка, неспособна, страхлива, лицемерна, надута без покритие. Добре че ти се намира някоя друга д,у,п,к,а, че някой изпаднал балък да те обърка със жена. Ти няма как да си българка, ние не сме чак толкова зле, показа си корените.

    Коментиран от #20

  • 15 Майна

    25 3 Отговор
    Жалки продукценти пълна измама
  • 16 Майна

    23 3 Отговор
    Нещастници гадни долни кое беше зрелищно боклуци прост народ слаба държава
  • 17 бай пешо

    25 2 Отговор
    Еййй, най-после да рахатясаме от тази
  • 18 ехеее

    15 2 Отговор
    ЧЕТА всичко от венелинчето,.. много умна, дано не се намеси и в политиката
  • 19 Алчна мутра БЪЛГАРОУБИЕЦ

    29 3 Отговор
    Виетнамско-ромски индивид, съчетал в себе си много наглост, простотия и тарикатлък.
  • 20 Стига бе

    14 5 Отговор

    До коментар #14 от "Стоянов":

    Ти много хубаво и умно говориш,но с последното тотално се наака-"ако била българка,нямало да е толкова зле!"Смешно е.Че повечето българи не са ли на НЕЙНОТО ниво,че дажеи по-лоши?От много четкане,понякога само разнасяш кафявото...
    Стига с тоя патроитизъм безграм основание....Че се излагаме.

    Коментиран от #32, #33, #34

  • 21 User

    15 2 Отговор
    Стигаааааааааааа вече!
    Не може да се търпи.
  • 22 гост

    6 0 Отговор
    Че тя нема ли е била до сега та проговори?
  • 23 извинете

    1 3 Отговор
    Какво е Игри на волята
  • 24 ммм

    4 1 Отговор
    Хората не проговарат ли като деца??/
  • 25 незнайко

    3 1 Отговор
    Кога е правено интервюто ? Трябва да е МНОГО отдавна . Миленка вече е извън играта ! Датите нещо не се връзват .
  • 26 Нищо не разбиращ

    6 0 Отговор
    Моля автора да цензурира снимката
  • 27 Проговори Мани

    6 0 Отговор
    и рече: "Мани, мани!"
  • 28 Боко праните гащи

    1 0 Отговор
    Ше яде ли куче
  • 29 Фризор

    1 0 Отговор
    Тая ходи при същия гримьор като Мария Илиева. Ако ги видите какви излизат от там - много е объркващо. Копи-пейст, копи-пейст. Като в холивут - 50 актриси, 5 фасона.
  • 30 Мънчо

    2 0 Отговор
    Мани,мани...

    Коментиран от #35

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Игроволен

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Мънчо":

    Мани я!
  • 36 Бай Онзи

    2 0 Отговор
    Паулина финишира , ти още ковеше пирони ! Обърна първата дъска , само нея трябваше да разковаваш , куцо пиле ! Ти беше пародия на участник ! Пробвай в нещо друго , че в игри на волята и продуценти , и водещи станаха за резил заради тебе ( да ти гласят игри , да ти предлагат имунитет за две седмици )
  • 37 Кити

    2 0 Отговор
    Никой не каза една блага дума за Мани. Явно има защо. Ама тя е толкова елементарна, че изобщо не се усеща.
    Маниии, спри да се вреш на коня в краката. Не ти ли омръзна да те подритват.
  • 38 ха ха Хо

    1 0 Отговор
    Тази и Ивайло и Киро от "Фермата са най-противните участници в подобни формати у нас.Радвам се, че нямам такива люде в обкръжението си.