24 Ноември, 2021 17:15 10 681 33

Део със скандално признание - похарчил 160 хил. лева за наркотици

  • део-
  • водещ-
  • наркотици-
  • зависимост-
  • кокаин

На седмица харчех около 300 лева за материал, споделя водещият

Део направи скандално признание, свързано с миналото му. Звездният телевизионен водещ разкрива, че е прахосал 160 000 лева за наркотици в автобиографичния си стендъп спектакъл "Как се стигна дотук!?", съобщи woman.bg. В авторския моноспектакъл Деян Славчев, както е истинското име на бившия барман, откровено споделя за успехите и провалите, за загубите и победите, за битките си, които е водил с вече преодолените зависимости.

"На седмица харчех около 300 лева за материал. Понякога бяха повече, понякога по-малко, защото и приятели черпеха, но средно по 300 кинта. Една година има 52 седмици, което прави 15 600 лева. Толкова съм давал на година за бело. В продължение на 10 години бях зависим и сега ми става лошо като сметна, че съм похарчил 156 000 лева за кокаин. Та толкова струва къщата, която си направихме с жена ми Мариана и ще я изплащам в продължение на 12 години!", прави равносметка за миналите си житейски прегрешения Део, който днес искрено съжалява за похарчените хиляди левове за дрога и води порядъчен живот на влюбен в семейството си баща и съпруг.

Първата му среща с наркотиците се случва по време на барманския му период, когато приятел му дава хапче, което да го зареди със сили по време на 24-часовите смени. "Веднага ми даде пауър. Бях като пружинка. За секунди носех кафета, шотове, питиета. Хареса ми адреналина, но после бях като ударен с мокър парцал", признава днес русокосия симпатяга. Въпреки това той отново посяга към същото хапче и така докато не се увлича по стимулантите, които му създават лъжовна илюзия.

"Всеки може да си разбие мозъка и да изгуби душата с дрога. Спасението е спорт и изкуство. Много хора ми помогнаха в този път – Дичо, Зорница-София, Блатечки, Вергов и други. Започнах в боксовата зала при Красимир Чолаков, където ме заведе Дичо, така започна измъкването ми. Когато се закачиш към спорта, химически той ти дава същия адреналин, същите "екстри", и отшумяват болките в мускулите и ставите. Освен това промених средата си и не се виждам с хора, които тогава ми бяха близки. Друг момент е Зорница-София, която ме избра за филма си "Прогноза“ и ме заведе на остров Гьокчеада. Там влязох в сърф училището на Кирил Стойнов заедно с Блатечки и Юлиан Вергов. После започнах с йога и техника на дишане", разказва 46-годишният блондин.

Део продължава разказа си, като признава, че пътят не е бил никак лесен и безпрепятствен, но отбелязва, че след като той е успял, значи могат и други. Според него тайната се крие в това да се откъснеш изцяло от "вредната" среда и да се обградиш с нови хора, които са далеч от пороците. За него от ключово значение е и спортът. "Всеки човек оставя нещо след себе си. Потърсих с какво аз ще остана във вестниците и открих, че съм първият известен българин, който е хващан с наркотици. Бях изловен от Първо районно, излязох и на 1-ва стр. на вестниците. Това беше най-тежкият ми период - в началото на известността. Тогава правех "Джубокс". После ме сложиха за втори път на корицата на "Егоист". Бях първата субкултурна личност, както каза Нойзи (един от създателите на списанието - Ивайло Цветков), която е хваната с наркотик. Бях в едно заведение, там ме хванаха. На Явор Бахаров му трябваха 20 години, за да ме настигне, но, брат, аз съм първият!", признава със смях Део, припомняйки си за миналите си неволи през призмата на времето и опита.

"В момента, в който ти решиш, че трябва да се бориш, само тогава успяваш. Каквото и да ти говорят роднини, приятели, ако не вземеш ти това решение, няма как да стане", разкрива Деян, тайната за спасението от дрогата.

Представяйки спектакъла си, от сцената на столичен клуб в Студентски град, водещият на "Спорт тото" заяви откровено пред публиката, че не е водил предаване или церемония по връчване на награди, без преди това да си е "взел дозата". Това е било години наред, но преди да се осъзнае и сам да реши да се измъкне от лапите на вредните субстанции. На тях Славчев дължи и многото си развалени зъби, който денталната му лекарка едва успяла да спаси. Случайно или не, но точно в нощен клуб Део среща любовта на живота си, както сам я нарича. Мариана е сервитьорка във Варна и щом я вижда, блондинът веднага си я харесва и я кани да снимат заедно клип. В началото ги събира това, че и двамата имат тежки периоди в живота и лека-полека се преоткриват. Около месец тв водещият постоянно пътува за кратко до Варна. След това Мариана идва да живее в при него София и бързо забременява с първия им син Борислав, който вече е на 5 години и половина, а малкият им син Теодор е почти на 2 годинки.

Део и Мариана си казват „Да“ в годината след раждането на първото си дете – на 23 септември 2017 г., а сватбеното им празненство беше през октомври. Двамата постоянно споделят фотоси на щастливото си 4-членно семейство, което живее в къща в град Годеч. Тв водещият споделя, че има всичко, никога не гледа новините по телевизията. "Аз съм спокоен и живея извън столицата, щастлив съм", допълва Део и признава, че вече е напълно нов човек. След спирането на наркотиците, от 4 години не пие и алкохол, като е отдаден на природосъобразен начин на живот. Причината за тоталната промяна е съпругата му Мариана, заради която не близва вече и капка спиртни напитки. 46-годишният блондин определя живота си като история за един сервитьор, който с много късмет, добронамереност и търпение е успял да стигне дотук. "Лично решение може да обърне монетата. В момента преживявам нещо като личен happy end", заключава с усмивка Део.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    38 11 Отговор
    Чудесен пример за подрастващите нема що, браво на мисирките, светът затова е откачил
  • 2 Иван Грозни

    24 12 Отговор
    Почакай батювата, след време ще видим калко и за какво ще харчиш. БНТ е национална телевизия и е под шапката на правителството. И ти и шефа ти ще събирате стотинки за по една цигарка. Мръсни, долни калинки.
  • 3 Бай Ганьо

    26 2 Отговор
    Имал си бол пари дал си!
  • 4 Емилия

    23 4 Отговор
    Всяко нещо си има начало и край

    Коментиран от #28

  • 5 Мария

    35 1 Отговор
    Важното е че си се осъзнал навреме,можеше и по лошо
  • 6 Киро Жарта

    13 3 Отговор
    ДДС платен ли е ???
  • 7 добрутру

    25 6 Отговор
    Че е дрога му личи от километър.
    По-лошото е, че тези кинти дето ги е дал не ги е изкарал.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 И ,за туй

    6 8 Отговор
    Дядо Боже му дари мулатпета.Чпд въздействието на материала сбъркал жената вместо беличката Лара се метнал в леглото на мургавата Марианка.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Румен Радев

    10 24 Отговор
    Менте президент
  • 12 Динку

    10 7 Отговор
    И след много материал вместо да прави бебета на Лора прави бебета на Мариана Очекупву.
  • 13 az #Контрапропаганда

    23 8 Отговор
    Е колко още ще ни занимавате с тоя???
    Голям "герой", няма що!
  • 14 Ами

    25 6 Отговор
    боклук. И кво, тая статия реклама на наркотиците ли се явява?
    Питам аз и отговор не искам!
    "Не правете като тях да не ставате за смях"
  • 15 МАРАДОНА ОТ МОНТАНА🍷

    20 5 Отговор
    НЯМА ПО —ДОСАДНО „НЕЩО” ОТ АЛКОХОЛИК И НАРКОМАН ОСВЕН ...„РАЗКАЯЛ ” СЕ АЛКОХОЛИК И НАРКОМАН☝
  • 16 ХАН КРУМ

    20 7 Отговор
    КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ БАКЛУК???? АМАН ОТ БАКЛУЦИ И МИСИРКИТЕ ГИ ИЗДИГАТ В КУЛТ. МИСИРКИ, ВАШИТЕ ДЕЦА ДА СТАНАТ КАТО НЕГО!!!!
  • 17 Потурко

    15 14 Отговор
    От дрогата се отърва завалията, но от това да гледа синовете си негри застанали до него няма отърване! Докато затвори очи ще гледа цветнокожите и ще се проклина и на оня сват! Точно това е трагедията в неговия живот!
  • 18 Браво Део

    14 3 Отговор
    много сме от "загубеното поколение"
    кой шмъркал за да работи повече, кой боцкал за блаженство и последващ ужас. Някак не е добре да вадиш мръсното бельо обаче, защото се оказа нещо като публична личност, успяла и симпатична а хлапетата гледат и копират. Мисли откровенията помагат или наопаки. Бъди здрав !
  • 19 Ако беше,, умен,,

    6 2 Отговор
    Сега, Марянчето, щеше да си ги харчи за,, киреч,,...!
  • 20 Тоз БНТ и дсс

    12 8 Отговор
    Го създаде.Откъде ще имаш 160 бона?Живее в къща за милионче откъде?
  • 21 Откъде бре

    10 8 Отговор
    Хората работят за по 700лв тоя по 300 кинта за материал.Д.служител буфка здраво друго обеснение няма.
  • 22 vasik atanasova

    11 3 Отговор
    БРАВО А ИЦО ХАЗАРТА КОГА ЩЕ НИ УВЕДОМИ
  • 23 Провинциалната софиянка

    12 2 Отговор
    И сега трябва да му се възхищаваме или да ръкопляскаме?
  • 24 Дон Паблито

    18 7 Отговор
    Део е най-готиния, истински пич! Браво на момчето, имал пари, дал ги е да си направи кефа на млади години (лудо-младо) и не се крие от никой! Евала на пича истински открит мъжкар, а не скрит помияр и наркоман като половината от "хай лайфа" дето и до ден днешен всяка вечер са на 2-3 гр. Бело...
  • 25 Чичо

    5 3 Отговор
    Пълен цурвул.Той 1600лв. не е виждал на куп, а камо ли 160 000лв.Постоянно се е молел за пари, а и не ги връща.
  • 26 Не разбирам от футбол

    1 0 Отговор
    Ако е издрусал 160 хиляди и от 10 г.го прави. Някоя лелка от детската градина може и да му повярва.Мийте си краката и си лягайте.
  • 27 Русото цигане

    2 1 Отговор
    Е страшно грозен, циганин наркоман, куче по иар
  • 28 Кой знае

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Емилия":

    Само салама има два края
  • 29 Калин

    2 0 Отговор
    Абе 160,000лв на година си давал за наркотици и,то си бил барман,че заплатата да не ти е била 20,000лв бе? И там си крал и в тото-то крадеш и сега що праем? Ще ти побелее кукуцката без да я боядисваш. А бе един ден всеки се наиграва.
  • 30 Кендо

    4 0 Отговор
    1200 за дрога,ток,вода,ядене,парцалки,бензин,кола,ппдръжка и т.н. Ти къде си бил барман,че и аз да отида? Сигурно наистина ти е била минимум 5,000 заплата.
    И за дрогата,дава сили,но организма си има лимит,а дрогата изцежда организма под лимита и после как няма да си парцал?В тая руса кратуна ум няма. Барман,певец и крадец.
  • 31 Зайко Байко многознайко

    4 2 Отговор
    3а десет години моэъкът му е иэпържен! Преэ 90 те правеха някакъв видео клипв София Ленд, бутна се в мене и нагло отмина беэ да се иэвини , настигнах го и му бих такъв шут че със сигурност още ме помни, тогава бях с една приятелка с понижена социялна отговорност и с детенцето, тя тогава иэпадна в ужас , энаеш ли каэва че тоэи е Део от Д2, аэ и каэах ако го шутирам още веднъж може и да стане Део от Д4 ! Дойдоха некакви мутрета и на тех им каэах , момчета нали не искате да се эапоэнаете с моята "Берета". Нерегистрирана, носех я навсякъде с мен. Само веднъж ми я вэеха на отговорно паэене във ВТБ но като си свърших работа ми я върнаха!
  • 32 Ицо

    1 0 Отговор
    Чудя се дали има бивш наркоман....
  • 33 фАНТОМасс

    0 0 Отговор
    Защо и кой лансира тома момче ?! Та даже и по телевизиите го дават !