25 Ноември, 2021 14:11 11 686 7

Участник съди "Игри на волята" за 200 бона

  • юлиян златев-
  • игри на волята-
  • иск-
  • дело

Юлиян с разкрития за предаването

Финалистът от първия сезон на "Игри на волята" Юлиян Златев продължава да съди продукцията. Учителят по физкултура е завел три иска срещу риалити предаването. Те са на стойност от 200 000 лева. Толкова е трябвало да вземе Юлиян за победата си в шоуто. В крайна сметка предаването бе спечелено от Добрин. А учителят по физическо не вярва на гласуването на зрителите, пише HotArena.

"Вотът е манипулиран - казва пред "България Днес" Юлиян. - Още след края на шоуто исках да ми покажат резултатите. Продуцентите ме уверяваха, че ще ми ги дадат. Но още не ги показват, което ме навява на мисълта, че съм прав. Две години делото върви, а те не са представили никакви резултати", казва още Златев.

Юлиян усеща, че ще бъде прецакан. На няколко пъти той заплашва продукцията с адвокати още докато текат снимките на шоуто. "Това ми изигра лоша шега. В договора ми пишеше, че победителят се определя с битка. А изведнъж, дни преди финала, ни съобщиха, че ще го изберат чрез гласуване. Явно не са искали аз да взема 200 бона", споделя още Златев.

Според него всичко в шоуто е манипулирано.

"Изкараха ме злодей и женомразец. Показаха ме съвсем друг образ от този, който съм в действителност. А аз тогава имах сериозна приятелка. Вече съм женен. Работя с малки деца. Това много ми се отрази. Бях стресиран. Един от исковете е точно за уронване на авторитета ми", казва Юлиян.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Време е за

    17 2 Отговор
    Пуканки
  • 2 гост

    45 5 Отговор
    Много тъпо предаване.
  • 3 Алфа Вълкът

    26 3 Отговор
    Будалите гласуват, арменците броят! Я вижте продуцентите да не са арменци!
  • 4 СървайвърФермер

    21 2 Отговор
    Всичко е нагласено. А тези ходят и живеят като добичета с едни гащи и без подслон.
  • 5 Учитал алчен...!

    7 6 Отговор
    Училищата и учениците, нямат нужда от такива, които няма да им дадат нищо добро....!
  • 6 Кити

    7 2 Отговор
    Точно така Юлияне. Осъди ги тия мошеници. Почти всички елиминационни битки са им нагласени,, в зависимост от това кого искат да бутат напред.
  • 7 Бързи смели сръчни

    2 1 Отговор
    Тъпо предаване