Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 18:30 1 897 4

Поли Генова представи новия си хит „Na Na“ (ВИДЕО)

  • na na-
  • поли генова-
  • нова песен-
  • певица-
  • премиера

Официалната премиера на песента се случи  дни след раждането на второро ѝ дете

Само два дни след като стана майка за втори път, Поли Генова представи новата си песен Na Na“.

Премиерата на парчето прозвуча едновременно по всички големи радиостанции в страната днес, 25 ноември, точно в 10:30 ч.

С „Na Na“ изпълнителката изпраща една изключително успешна година както в професионален, така и в личен план, след като преди няколко дни стана майка на момиченце с красивото име Леа Ка̀трин.

Видеоклипът към „Na Na“ вече е онайн и е първият на Поли, в който тя не взема участие, поради напредналата си бременност по време на снимките. Нестандартната и интригуваща хореография във видеото е представена от двама танцьори и е дело на професионалния хореограф Милен Данков. Този път Поли се доверява на креативността му не само за танците, но и за режисурата на видеоклипа, който е заснет във високотехнологичен офис на международна компания. Въпреки невъзможността на Поли да вземе пряко участие в заснемането на видеоклипа, тя присъства по време на реализирането на целия проект и работи до последно по него. Сингълът ще бъде дистрибутиран дигитално от Warner Music чрез Орфей Мюзик. Видеоклипа към песента можете да гледате тук: https://bit.ly/3DSbRIe. Парчето е достъпно във всички големи музикални стрийминг платформи.

Поли Генова представи новия си хит „Na Na“ (ВИДЕО)

„Благословена съм в рамките на 3 дни да имам не едно, а цели две щастливи събития в живота си. С този проект изпращам една изключително успешна година, която ме зареди с толкова положителни емоции, които ще насоча към следващите си проекти“ – споделя Поли Генова.

2021 г. беше изключително успешна за Поли Генова. Изпълнителката подари на феновете си цели 3 страхотни концерта. След супер успеха на първия самостоятелен концерт #1 в Античния театър в Пловдив, тя продължи да изненадва публиката, като превърна събитието в мини турне. След първата дата Поли Генова добави още две за шоуто – в Созопол и София. В уникалния шоу спектакъл на Поли, специално участие като гост-изпълнители взеха нейните колеги и приятели Владимир Ампов-Графа, Косьо Цеков от ФСБ, израелецът Барак Битон, с който изпълнителката има дует в последния си албум „Твоя“, както и Любо Киров, с когото Поли представи първия си дует на сцената на Античния театър. През 2021 г. Поли се превърна и в „Изпълнителка на годината“, след като пусна хитовете „Last Night“, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, и сингълът ѝ „No more“ и се готви за още по-успешни проекти през следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поли

    3 0 Отговор
    Да представи вуйчо си от Аляска.Там има магазини.Как е избягал от комунизма в Аляска ?
  • 2 edu

    1 1 Отговор
    хореографиятя е супер.. иначе песничката си е на на на..
  • 3 ПАРАЗИТИ ГЕРБ

    0 0 Отговор
    НЕКАДЪРИЕ , НА НА НА НА
  • 4 яяяя

    0 0 Отговор
    Много смотана песничка, елементарна, да не кажа - песньовка, хахахаха